shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ شما با خانوادتون راحت ترید یا با دوستانتون؟ محرم اسرارتون کدوم گزینه است؟ 23 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من با خانواده راحتم محرم اسرارم فقط خواهرم 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ یه زمانی دوست بود ولی الان دیگه نه فقط خانواده چون بزرگتر شدم و عقلم بیشتر میرسه!!! 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چه سوالایی می پرسی خواهر ! معلومه که با خانواده از غریبه ها خیری به آدم نمی رسه 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چه سوالایی می پرسی خواهر ! معلومه که با خانواده از غریبه ها خیری به آدم نمی رسه خیلی ها هستند که با دوستاشون راحتند 5 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من با خودمم راحت نیستم چه برسه خونواده و دوستان 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من با خودمم راحت نیستم چه برسه خونواده و دوستان :ws52: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ با خانواده راحتترم.. اما بعضی از حرفا با دوستان.... اونم مقتضای سنمونه 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اواتار هک شدتو دوست داشتی عوضش نکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اواتار هک شدتو دوست داشتی عوضش نکردی؟ آره قشنگه 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من با دوستام...تو هر زمينه اي! البته دوستام نه...دوستم!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ آخه منظورتون از راحتی چیه؟ گفتن اسرار خانوادگی یا حرف های مبتذل زدن ؟ مثل اون داستانیکه به یک فرد بابصیرت گفتن تو پمپ بنزین سیگار نکش، طرف گفت زکی من جلوی بابام هم سیگار میکشم. این اسمش راحتیه؟ 10 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ با خونواده مادرم و با اجازتون با آقامونم بعد چند سال هنوز خیلی صمیمی و راحت هستیم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ آخه منظورتون از راحتی چیه؟ گفتن اسرار خانوادگی یا حرف های مبتذل زدن ؟ مثل اون داستانیکه به یک فرد بابصیرت گفتن تو پمپ بنزین سیگار نکش،گفت زکی من جلوی بابام هم سیگار میکشم. این اسمش راحتیه؟ تو خجالت نمیکشی سیگار میکشی؟:w00: منظورم محرم اسراره 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ تو خجالت نمیکشی سیگار میکشی؟:w00:منظورم محرم اسراره مادره به بچه اش میگفت قربون چشمهای بادومیت برم، بچه میگفت مامان من بادوم میخوام !!!!! مگه گفتم من سیگار میکشم !!!!!!!!!! :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: یک داستان بود که فرد بابصیرتی سیگار میکشد. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ با خونوادهمادرم و با اجازتون با آقامونم بعد چند سال هنوز خیلی صمیمی و راحت هستیم چخده عشقولانه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ مادره به بچه اش میگفت قربون چشمهای بادومیت برم، بچه میگفت مامان من بادوم میخوام !!!!! مگه گفتم من سیگار میکشم !!!!!!!!!! :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: یک داستان بود که فرد بابصیرتی سیگار میکشد. بهت میگم مبهم میحرفی میگی چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ معلومه که با خانواده....چون در هر شرایطی محرم اسرارن..اما غریبه آخرش سوء استفاده میکنه ...هرچی هم جون جونی باشه!!! اما یه مسائل محدودی با دوستان.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده