رفتن به مطلب

شما نیمکره راست مغزتان فعال تر است و یا نیمکره چپ مغزتان؟

shaden.

ارسال های توصیه شده

همانطوری که می دانید مغز از دو نيمكره تشكيل شده است كه هر نيمه سمت مقابل بدن را كنترل ‏می ‏نمايد. به عنوان مثال، اگر ضايعه ‏اي به سمت چپ مغز واردb.zoo.1.jpg شود، سمت‏ راست بدن دست خوش فلج مي‏شود ومتقابلاً اگر ضايعه‏ اي در سمت‏ راست مغز باشد، سمت چپ بدن دچار فلج مي‏شود.

دو نيمه مغز از لحاظ بيولوژيكي كاملاً بهم شبيه هستند و هماهنگ عمل ‏مي ‏كنند. پژوهشها و كاوشهاي جديد بر روي مغز انسان حاوي نتايج جالب ‏و شگفت انگيزي است.

بررسي امواج منتشره مغز نشان داده است كه دو نيمكره مغز در كنترل ‏فعاليتهای بدن بين خود تقسیم كار كرده ‏اند وهر نيمه اداره كارهاي بخصوصي را به ‏عهده دارد:

نيمكره چپ مغز: رياضيات، زبان و ارتباط كلامي، منطق، بررسي وتجزيه‏ وتحليل، نويسندگي

نيمكره راست مغز: تصور وتجسم، شناخت رنگ، موسيقي، وزن وآهنگ،خيالات وآرزوها

اين پژوهشها نيز نشان داده است كه افرادي كه عادت كرده‏ اند تنها از يك ‏نيمه مغز خود استفاده كنند به طور نسبي از طرف ديگر مغز خود استفاده ‏نمي ‏كنند واگر در موارد خاص نيازي به ارتباط اين دو نيمه با يكديگر باشد اين ارتباط با ضعف توأم است.

نكته جالب ومهم ديگر، آنكه هرگاه دو نيمه مغز، بخش ضعيف‏تر تحريك‏ وترغيب به همكاري با بخش قويتر شود، افزايش فوق العاده اى در مجموع‏ توانايي وكارايي آنها خواهد داشت واين افزايش بيش از حد انتظار است.

به طور مثال اگر همكاري دو نيمه مغز، انتظار كارايي را به دو برابر افزايش‏ مي ‏دهد در عمل اين كارايي ممكن است در نتيجه هماهنگي آنها به ۵ تا ۱۰برابر ارتقاء دهد!. اما حالا شما برای اینکه بدانید بیشتر از کدام نیمکره مغرتان بهره می برید کافی است به سوالات

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
۲۵ سوالی پاسخ داده تا متوجه آن شوید.

• Like 9
لینک به دیدگاه

دوست گرامی، شما از اين تست خودشناسی 28 امتياز کسب کرده ايد

امتياز شما نمايانگر آن‌ است‌ كه‌ شما از تعادلي‌متناسب‌ بين‌ دو نيمكره‌ چپ‌ و راست‌ مغزتان‌برخورداريد. به‌ عبارت‌ ديگر، هيچ‌ نيمكره‌اي‌ برديگري‌ غلبه‌ و سلطه‌ ندارد.

اگرچه‌، ممكن‌ است‌ اين‌ حالت‌ يك‌ مزيت‌ چشمگيربه‌ حساب‌ بيايد، ولي‌ دال‌ بر آسودگي‌ خاطر نيست‌.مشكل‌ در رابطه‌ با اين‌ افراد، اين‌ است‌ كه‌ شما بيشتراز يك‌ شخص‌ راست‌ مغز يا چپ‌ مغز، از كشمكش‌ها وتضادهاي‌ دروني‌ رنج‌ مي‌بريد.

گاهي‌ اوقات‌، اين‌ كشمكش‌ها و تضادها بين‌ نحوه‌احساس‌ و نحوه‌ تفكر شما خواهد بود و هم‌ چنين‌ درمواجهه‌ با مشكلات‌ و تعبير و تفسير اطلاعات‌ باموانعي‌ روبرو مي‌شويد. گاهي‌، جزيياتي‌ كه‌ براي‌نيمكره‌ راست‌ مغز، مهم‌ هستند، به‌ واسطه‌ نيمكره‌چپ‌ ناديده‌ گرفته‌ مي‌شوند و بالعكس‌. و همين‌مي‌تواند يك‌ مانع‌ و سد راه‌ در جهت‌ مرحله‌ مؤثريادگيري‌ يا به‌ پايان‌ رساندن‌ كارها باشد.

از جنبه‌ مثبت‌، نقطه‌ قوت‌ اين‌ اشخاص‌ در اين‌است‌ كه‌ آنها در هنگام‌ حل‌ يك‌ مشكل‌ مي‌توانندهمزمان‌ و توأما تصوير اصلي‌ و بزرگ‌ و جزييات‌ضروري‌ را ادراك‌ كنند. هم‌ چنين‌، از مهارت‌هاي‌ كلامي‌مؤثري‌ در جهت‌ ترجمه‌ و تعبير مسايل‌ شهودي‌برخوردارند، طوري‌ كه‌ ديگران‌ مي‌توانند آن‌ را به‌راحتي‌ درك‌ كنند و در عين‌ حال‌ قادريد نقطه‌ نظرات‌برتر را تشخيص‌ دهيد.

يكي‌ از مزاياي‌ اين‌ افراد در اين‌ است‌ كه‌ آنها ازتوانايي‌ طبيعي‌ انعطاف‌ بالاي‌ ذهني‌ و فكري‌برخوردارند و از اين‌ رو مي‌توانند به‌ راحتي‌ در مواجهه‌با مشكلات‌ چند بعدي‌ به‌ حل‌ آن‌ بپردازند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

درمواجهه‌ با مشكلات‌ و تعبير و تفسير اطلاعات‌ باموانعي‌ روبرو مي‌شويد

....

مي‌توانند به‌ راحتي‌ در مواجهه‌با مشكلات‌ چند بعدي‌ به‌ حل‌ آن‌ بپردازند

کودومشو باید قبول کنم؟ :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم 27 امتیاز شدم

من نمیدونم تو این تستا بعضی سوالارو نمیشه جواب داد

بعضیاشو با مصیبت من جواب میدم :banel_smiley_4:

مثلا من نمیدونم چه شکلی ام!چون هرسه اینا میتونم باشم!! :JC_thinking:

18. كدام‌ يك‌ از صفات‌ زير، بيشتر از بقيه‌ با شماسازگار است‌؟

پيچيده‌

واقع‌ بين‌

عادي‌ و گاهي‌ منحصر به‌ فرد

یا مثلا هر سه این گروهارو دوس دارم!!!! :banel_smiley_4:

13. كدام‌ يك‌ از گروههاي‌ زير، بيشتر با روحيات‌شما سازگار هستند؟

شخصي‌ كه‌ از قوه‌ تخيل‌ زنده‌ و پرشوري‌برخوردار است‌.

شخصي‌ كه‌ بلند پرواز و جاه‌ طلب‌ است‌

شخصي‌ كه‌ از عقل‌ سليم‌ و شعور خوبي‌برخوردار است‌.

یا این یعنی چی اصلا؟!؟!؟!؟!؟؟! :banel_smiley_4:

8. هر چند وقت‌ يك‌ مرتبه‌ به‌ دنبال‌ حدس‌ وگمان‌هاي‌ شخصي‌ خود مي‌رويد؟

هر وقت‌ كه‌ بتوانم‌

به‌ ندرت‌

گاهي‌ اوقات‌

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...