goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این مامانته ببینش! د پاشو برو. 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این مامانته ببینش! د پاشو برو. من وقتی اینقدی بودم مامانم هی نیشگونم میگرفت 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دقیقا یعنی کیا؟ نمیدونی بابصیرت ها کجاهای دنیا زندگی میکنن؟ مثلا هیتلر بابصیرت بود و پیروانش سرشار از بصیرت ناب بودند. 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونی بابصیرت ها کجاهای دنیا زندگی میکنن؟ مثلا هیتلر بابصیرت بود و پیروانش سرشار از بصیرت ناب بودند. آها از اون لحاظ! 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از مامانم میترسم . البته وقتی که کار بدی بکنم 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از مامانم میترسم .البته وقتی که کار بدی بکنم تو این عکستون انگار کاره بدی کردین!آهاین؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از شکست میترسم... از اینکه نتونم موفق بشم میترسم... از ندانستن میترسم (و البته از خودم متنفر میشم...) این چیزها منو در حد مرگ میترسونه... هرگز دلیل اینکه چرا برخی از مردن میترسند رو درک نکردم... 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از قشر بابصیرت جوامع بشری و رهبران بصیرت زا در همه جای عالم بیشتر از همه میترسم. بچه که ترس نداره 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از شکست میترسم... از اینکه نتونم موفق بشم میترسم... از ندانستن میترسم (و البته از خودم متنفر میشم...) این چیزها منو در حد مرگ میترسونه... هرگز دلیل اینکه چرا برخی از مردن میترسند رو درک نکردم... تجربیات یه انسان شکست خوردهبا ارزش تر از موفقیت هایه یک انسان بی تجربه است!! :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ بچه که ترس نداره ترس نداره !!!!! بچه شاشو رو بگیر بغلت،ببین چه ترسی داره. 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ترس نداره !!!!! بچه شاشو رو بگیر بغلت،ببین چه ترسی داره. مای بی بی شنیدی .... بچه شاشو که سهله بچه ریقو هم بغل میکنم 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ترس نداره !!!!! بچه شاشو رو بگیر بغلت،ببین چه ترسی داره. :ws47: مای بی بی شنیدی .... بچه شاشو که سهله بچه ریقو هم بغل میکنم :ws47: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آدما تو دنيا از خيلي چيزا ميترسن تو مهمترينش رو بگو... تو دنيا بيشتر از چي ميترسي؟:banel_smiley_52: 1-بی آبرویی 2-مریضی لا علاج 3- شکست 4-سوسک 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ از خیلی چیزا به قوا اخوان من اینجا از نوازش نیز چون آزار ترسانمز سیلی زن ، ز سیلی خوروزین تصویر بر دیوار ترسانم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ ازاینکه چیزیکه الان هستم واعتقاداتی که دارمو حرفاییکه میزنم بعدا موقع عمل نباشم:/ پ.ن:البته میگن از چیزیکه بترسی به سرت میاد اگه راسته نمیترسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ 1: بی ابرویی و تهمت 2: هواپیما 3: از دریای طوفانی 4: همسر اینده 5: از تنهاییم میترسم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده