samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ امشب داشتم به یه چیزی فکر میکردم یهو این داستان امد تو ذهنم خلاصه اش رو مینویسم یه روزی پیرمردی از کوچه ای میگذشت ظهر بود و هوا گرم و سوزان پسر بچه ای از روی شیطونی و بازیگوشی سنگ داغی رو به داخل لباس پیرمرد انداخت پیرمرد سوخت و فریاد زد خیر نبینی مدتی گذشت و پسر بچه به بستر بیماری افتاد که رهایی از اون غیر ممکن بود به نزد پیرمرد رفتن و گفتند اه تو بوده گرفتش دعا کن خوب بشه پیرمرد گفت من اون لحظه حالم فرق میکرد و باید اون حال رو پیدا کنم تا بتونم دعا کنم ....................... میدونید منظورش چی بوده ؟ منظورش این بوده تو اون لحظه با دل شکسته نفرین کرده و نفرینش به در گاه خداوند گرفته تا الان کسی رو از صمیم قلب یا با دل شکسته نفرین کردید من که سعی میکنم تا حدودی خوب باشم تا مورد نفرین واقع نشم 24 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ هزاران دل شکسته دیکـــتاتورها را نفرین میکنند،اما آنها هر روز قدرتمند تر میشوند. مهم انسانیت است،اینها همش قصه است..... 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ هزاران دل شکسته دیکـــتاتورها را نفرین میکنند،اما آنها هر روز قدرتمند تر میشوند. مهم انسانیت است،اینها همش قصه است..... نمیخوام سیاسی بشه نه از نظر من خیلی واقعیت ها تو قصه هاست .............. اما با قسمت اولش که مهم انسانیت موافقم اگر انسان باشیم با احساسات و غرور کسی بازی نمیکنیم 8 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ امشب داشتم به یه چیزی فکر میکردم یهو این داستان امد تو ذهنم خلاصه اش رو مینویسم یه روزی پیرمردی از کوچه ای میگذشت ظهر بود و هوا گرم و سوزان پسر بچه ای از روی شیطونی و بازیگوشی سنگ داغی رو به داخل لباس پیرمرد انداخت پیرمرد سوخت و فریاد زد خیر نبینی مدتی گذشت و پسر بچه به بستر بیماری افتاد که رهایی از اون غیر ممکن بود به نزد پیرمرد رفتن و گفتند اه تو بوده گرفتش دعا کن خوب بشه پیرمرد گفت من اون لحظه حالم فرق میکرد و باید اون حال رو پیدا کنم تا بتونم دعا کنم ....................... میدونید منظورش چی بوده ؟ منظورش این بوده تو اون لحظه با دل شکسته نفرین کرده و نفرینش به در گاه خداوند گرفته تا الان کسی رو از صمیم قلب یا با دل شکسته نفرین کردید من که سعی میکنم تا حدودی خوب باشم تا مورد نفرین واقع نشم جالب بود!! 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ امشب داشتم به یه چیزی فکر میکردم یهو این داستان امد تو ذهنم خلاصه اش رو مینویسم یه روزی پیرمردی از کوچه ای میگذشت ظهر بود و هوا گرم و سوزان پسر بچه ای از روی شیطونی و بازیگوشی سنگ داغی رو به داخل لباس پیرمرد انداخت پیرمرد سوخت و فریاد زد خیر نبینی مدتی گذشت و پسر بچه به بستر بیماری افتاد که رهایی از اون غیر ممکن بود به نزد پیرمرد رفتن و گفتند اه تو بوده گرفتش دعا کن خوب بشه پیرمرد گفت من اون لحظه حالم فرق میکرد و باید اون حال رو پیدا کنم تا بتونم دعا کنم ....................... میدونید منظورش چی بوده ؟ منظورش این بوده تو اون لحظه با دل شکسته نفرین کرده و نفرینش به در گاه خداوند گرفته تا الان کسی رو از صمیم قلب یا با دل شکسته نفرین کردید من که سعی میکنم تا حدودی خوب باشم تا مورد نفرین واقع نشم نفرین چیه اینا همه خرافاتی که خود ما انسانها ساختیم اگه از اکثر آدمای جامعه ما دینشونو بگیری یا اینجور خرافاتو به یه موجود پست تر از یک حیوون تبدیل میشن چون ترسو هستن و باید زور بالای سرشون باشه... آدم باید وجدان آگاه داشته باشه ... 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ نفرین چیه اینا همه خرافاتی که خود ما انسانها ساختیم اگه از اکثر آدمای جامعه ما دینشونو بگیری یا اینجور خرافاتو به یه موجود پست تر از یک حیوون تبدیل میشن چون ترسو هستن و باید زور بالای سرشون باشه... آدم باید وجدان آگاه داشته باشه ... وجدان اگاه همون انسانيت كه اسي گفت .................نفرين هم وجود داره حتي توي فيزيك ميخونيم هر عملي عكس العملي داره اگر توجه كنيم توي زندگي عادي ما هم هر عملي عكس العملي داره و هر كنشي واكنشي 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ وجدان اگاه همون انسانيت كه اسي گفت .................نفرين هم وجود داره حتي توي فيزيك ميخونيم هر عملي عكس العملي داره اگر توجه كنيم توي زندگي عادي ما هم هر عملي عكس العملي داره و هر كنشي واكنشي اون فیزیکه و چون اثبات علمی داره صد در صد قبوله اما در مورد نفرین من نظر خودمو گفتم و از نظر من کاملا غیر قابل قبول هست . هر وقت چیزی اثبات علمی شد و 10 تا دانشمند تعییدش کردن که نفرین میگیره و این حرفا بعد قبولش میکنم 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اون فیزیکه و چون اثبات علمی داره صد در صد قبولهاما در مورد نفرین من نظر خودمو گفتم و از نظر من کاملا غیر قابل قبول هست . هر وقت چیزی اثبات علمی شد و 10 تا دانشمند تعییدش کردن که نفرین میگیره و این حرفا بعد قبولش میکنم دانشمندا اينقدر بيكار نيستند كه بخوان اينو اثبات كنند منم اين داستان رو خونده بودم ذهنم رو مشغول كرده بود نوشتمش والا هر كس نظر مربوط به خودش رو داره من به عينه تو زندگيم ديدم يكي به يكي ديگه تهت دروغ زد و طرف از صميم قلب نفرينش كرده بود چون با ابروش بازي شده بود بعد از مدتي همون بلا (همون تهمتي كه زده بود )سر خودش امد و اومده بود از طرفش عذر خواهي 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ هزاران دل شکسته دیکـــتاتورها را نفرین میکنند،اما آنها هر روز قدرتمند تر میشوند. مهم انسانیت است،اینها همش قصه است..... دنیا فقط جای ظالماست همین 6 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلام مرسی این خیلی خوبه که وقتی مریض شده، فهمیده که از آه اون پیرمرد بوده... خیلی وقتا آدما نمی فهمند... هزاران دل شکسته دیکـــتاتورها را نفرین میکنند،اما آنها هر روز قدرتمند تر میشوند. مهم انسانیت است،اینها همش قصه است..... سلام حرفتون درسته، اما مطمئن باشید، آه مردم بی تاثیر نیست... 5 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ قبول دارم. وقتی با دل شکسته نفرین کنی یا دعا کنی حتمن میگیره. من سال قبل جشن عروسیم بهم خورد.خیلی دلم گرفت،خیلی.......... به پدرش گفتم من ازتون جشن عروسی نخاستم،واسه اینکه خرج نکنی همه چیو بهم ریختی.الهی هرچی خساست کردی خرج مراسم ختمت بشه.امسال پسره در به در دنبالم میگشت.توسط یکی از دوستاش خبر شدم که پدرش یک هفتس فوت شده.تو کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز وقتی یاد همه ی اون اتفاقا میفتم بغضم میگیره.راضی به مرگش نبودم اما حلالش هم نمیکنم. 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ قبول دارم.وقتی با دل شکسته نفرین کنی یا دعا کنی حتمن میگیره. من سال قبل جشن عروسیم بهم خورد.خیلی دلم گرفت،خیلی.......... به پدرش گفتم من ازتون جشن عروسی نخاستم،واسه اینکه خرج نکنی همه چیو بهم ریختی.الهی هرچی خساست کردی خرج مراسم ختمت بشه.امسال پسره در به در دنبالم میگشت.توسط یکی از دوستاش خبر شدم که پدرش یک هفتس فوت شده.تو کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز وقتی یاد همه ی اون اتفاقا میفتم بغضم میگیره.راضی به مرگش نبودم اما حلالش هم نمیکنم. :ws44: غصه نخور عزیزم , ایشالله یه موقعیت بهتر پیش میاد 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلاممرسی این خیلی خوبه که وقتی مریض شده، فهمیده که از آه اون پیرمرد بوده... خیلی وقتا آدما نمی فهمند... :ws37: سلام حرفتون درسته، اما مطمئن باشید، آه مردم بی تاثیر نیست... صد در صد مطمئنم كه آه و نفريت اثر داره البته اگر به حق باشه قبول دارم.وقتی با دل شکسته نفرین کنی یا دعا کنی حتمن میگیره. من سال قبل جشن عروسیم بهم خورد.خیلی دلم گرفت،خیلی.......... به پدرش گفتم من ازتون جشن عروسی نخاستم،واسه اینکه خرج نکنی همه چیو بهم ریختی.الهی هرچی خساست کردی خرج مراسم ختمت بشه.امسال پسره در به در دنبالم میگشت.توسط یکی از دوستاش خبر شدم که پدرش یک هفتس فوت شده.تو کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز وقتی یاد همه ی اون اتفاقا میفتم بغضم میگیره.راضی به مرگش نبودم اما حلالش هم نمیکنم. عزيزم خيلي ناراحت شدم اما اينو بدون خداوند جاي حق نشسته چوب خدا هم صدا نداره اگر بزنه دوا نداره من مخالفم كه ميگن آه و نفريني وجود نداره چرا وقتي با دل شكسته يكي رو نفرين كني حتما ميگيره غصه نخور عزيزم اونا هم لياقت تو رو نداشتند ومطمئنا بهتر از اون گيرت مياد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ قبول دارم.وقتی با دل شکسته نفرین کنی یا دعا کنی حتمن میگیره. نمیشه دو سه تا گردن کلفت دیــکتاتور را هم نفرین کنی؟ نفرین فقط زورش به آدم های عادی بدبخت میرسه؟ 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه دو سه تا گردن کلفت دیــکتاتور را هم نفرین کنی؟ نفرین فقط زورش به آدم های عادی بدبخت میرسه؟ من منظورم نفرين شخصي بود كلي نبود 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه دو سه تا گردن کلفت دیــکتاتور را هم نفرین کنی؟ نفرین فقط زورش به آدم های عادی بدبخت میرسه؟ :w410: دلم از اون دیکتاتور ها اونجوری نشکسته.از دستشون عصبانیم اما جیگرمو نسوزوندن. نمیدونم چه جوری توضیح بدم. حالا تیکه انداختی؟:167: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ :w410:دلم از اون دیکتاتور ها اونجوری نشکسته.از دستشون عصبانیم اما جیگرمو نسوزوندن. نمیدونم چه جوری توضیح بدم. حالا تیکه انداختی؟:167: تیکه چیه !!!!! :ws21: گفتم شاید دستت به آسمون ها بنده،یه نفرینی بکنی شاید فرجی شد و ما یک نفس راحتی کشیدیم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من منظورم نفرين شخصي بود كلي نبود میتونیم محدودش کنیم به یک شخص در راس هرم. 2 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ تیکه چیه !!!!! :ws21: گفتم شاید دستت به آسمون ها بنده،یه نفرینی بکنی شاید فرجی شد و ما یک نفس راحتی کشیدیم. شیطونی نکن. 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ دنیا فقط جای ظالماست همین یه خرده دیدت رو وسعت بده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده