بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ليطمئن قلبي را چگونه به آن رسيدي :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من به تنها چیزی که اعتقاد کامل دارم اینه که من خدا هستم.اونی که گفتم نظری هست که الان دارم.ممکنه دو سال دیگه چیزایی بفهمم که باعث بشه از این نظریه دست بکشم اگر شما خدا هستي پس من مخلوق تو هستم .............غير از اين ؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ليطمئن قلبي را چگونه به آن رسيدي :icon_gol: من از شناختم توضیح دادم بیشتراز این هم بلد نیستم توضیح بدم یه باور شخصیه باید خودت بهش برسی 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خدا هستی یا خدا رو در وجود خودت میبینی؟اونم که با مرور زمان نظر ادم عوض میشه موافقم نه خدا در وجود من نیست.من خود خدا هستم.خیلی راحته.نمی خوام بگم حلاجم نه.اما من خدا هستم اگر شما خدا هستي پس من مخلوق تو هستم .............غير از اين ؟ اگر امکانش هست لطفا از من نقل قول نگیرین ممنون میشم.قبلا خدمتتون عرض کردم یه بار. 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نه خدا در وجود من نیست.من خود خدا هستم.خیلی راحته.نمی خوام بگم حلاجم نه. نظرت محترمه 4 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خودم این جمله رو کاملا قبول دارمقبلا از مرگ میترسیدم اما دیگه نمیترسم این از اون حرفها بودمن که مثل ... از مرگ میترسم:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ این از اون حرفها بودمن که مثل ... از مرگ میترسم:banel_smiley_52::banel_smiley_52: چون خودت میترسی منم باید بترسم؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ منم قبلا از مرگ میترسیدم ولی خیلی وقته که نمیترسم چون تو کلمون فرو کردن خدا عذاب میده خدا جهنم میفرسته و .... من همش این تصور و میکنم حالا که اسما مسلمونم (چون اعمال یه مسلمون و انجام نمیدم نماز وروزه و...)و مسامون واقهی نیستم ولی یه آدم به تمام معنام نه اینکه تعریف کنم از خودم تو زندگیم هیچ وقت زیراب کسی و نزدم تا از زندگیش ساقط بشه هیچ وقت طرف فحشا و بی آبرویی نرفتم هیچ وقت ریا نکردم و به دروغ زندگی کسی و خراب نکردم ولی خیلیا رو دیدم که با وجود نماز و روزه و زکات این کارا و کردن اونا باید از مرگ بترسن نه من که کاری نکردم خدا خیلی مهربون تر از اون چیزیه که در تصورمون هستو از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره خدا رحمت کنه پدرمو اومده بود تو خواب و گفته بود اگر میدونستم مرگ اینقدر شیرینه از 15 سالگیم طلب مرگ میکردم و میمردم بابام هم مثل من اهل نماز و... نبود 4 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چون خودت میترسی منم باید بترسم؟ خوب یک راه مطمئن به من نشون بده تا من هم مثل شما و شقایق جون نترسم آخه من از بعد مرگ می ترسم اگه 1 درصد هم جهنم باشه من جهنمی هستم آخه من خیلی بدم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديمميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: تولدت مبارک 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خوب یک راه مطمئن به من نشون بده تا من هم مثل شما و شقایق جون نترسم آخه من از بعد مرگ می ترسم اگه 1 درصد هم جهنم باشه من جهنمی هستم آخه من خیلی بدم:banel_smiley_52: فکر کردی من خوبم؟ ندیدی شقایق در مورد خواب بابام چی گفت؟ نترس تازه جهنمم صفایی داره 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ مرگ لذتبخشه ولی هیچکدوممون در موردش نمیدونیم... کاش میشد لحظه ای بمیریم تا... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ مرگ لذتبخشه ولی هیچکدوممون در موردش نمیدونیم... کاش میشد لحظه ای بمیریم تا... حامد جان یکی از دوستانی که اینجاست تجربه کرده میگفت خیلی لذت بخش بود دیگه دوست نداشت برگرده به این دنیا 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ حامد جان یکی از دوستانی که اینجاست تجربه کرده میگفت خیلی لذت بخش بود دیگه دوست نداشت برگرده به این دنیا آره منم شنیدم همچین مواردی رو که تجربه کردن منم دوس دارم برای لحظه ای تجربش کنم... 3 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ همه یه دلبستگیهایی داریممثل پدرو مادر فرزند همسر بعضی ها هم مادیات شاید همینا هم هستش که ترسناکش میکنه پدر مادر از اون دلبستگی هایی نیستن که آدم موقع مرگ خودش دل کندن براش سخت باشه!چون به هر جال میدونی چند سال دیگه دوباره همدیگرو میبینید..... پدر مادر از اون دلبستگی هایی هستن که خدایی نکرده مرگشون آدم رو پیر میکنه! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ پدر مادر از اون دلبستگی هایی نیستن که آدم موقع مرگ خودش دل کندن براش سخت باشه!چون به هر جال میدونی چند سال دیگه دوباره همدیگرو میبینید..... پدر مادر از اون دلبستگی هایی هستن که خدایی نکرده مرگشون آدم رو پیر میکنه! شدیدا تایید میشه خدا نصیب کسی نکنه 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ به زندگی پس از مرگ اعتقادی ندارم .... زندگی جاویدان مسخره است ... از هر نظر که بهش نگاه کنی ... آدم فقط یک بار متولد میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده