رفتن به مطلب

افزايش سن ازدواج: گناهش بر گردن كيست؟!

shaden.

ارسال های توصیه شده

بسياري از نيازهاي روحي، جسمي و عاطفي بشر از طريق ازدواجي سالم برطرف ميگردد و معمولاً افرادي كه ازدواج موفقي را تجربه كرده اند، هدفمندتر، سالمتر و شاداب تر از كساني هستند كه يا مجرد مانده اند و يا ازدواجي ناموفق داشته اند. ازدواج به عنوان يكي از حقوق اوليه و طبيعي انسانها داراي اصولي است كه پيروي از آن باعث مي گردد تا رضايت بيشتري در اين زمينه بدست آيد.

2867820.jpg

يكي از اين اصول سن ازدواج است كه مي تواند تاثير مستقيمي در روند موفقيت و رضايت افراد داشته باشد. بديهي است كه هر چقدر ازدواج در سنين مناسب تر رخ دهد، درصد موفقيتش هم بيشتر ميگردد. البته اين موضوع به بلوغ فكري طرفين بستگي دارد به اين معنا كه هر دختر و پسري به محض اينكه به درجه اي كافي از درك و فهم و آمادگي براي تشكيل خانواده و زندگي مشترك رسيد، بايد براي ازدواج اقدام كند و در اين مسير قدم بردارد.

افزايش سن ازدواج در جوامع مختلف ميتواند دلايل گوناگوني داشته باشد. بالارفتن سطح زندگي و تحصيلات، گذر از سنت به مدرنيته، مشغله و مسئوليتهاي كاري برخي از اين دلايل مي باشند.

در كشور ما نيز بالارفتن سن ازدواج دلايل خاص خود را دارد كه بايد بصورتي جدي مورد بررسي قرار گيرد. متاسفانه بسياري از جوانان با وجود اينكه به سن ازدواج رسيده اند و يا حتي از آن رد شده اند كماكان مجردند و از ازدواج به عناوين مختلف و بهانه هاي واهي طفره مي روند. ساختار فرهنگي و سنتي جامعه امروزي از يك طرف و تضاد آن با شرايط نوين و زندگي مدرن از طرف ديگر يكي از دلايل مهم اين مسئله مي باشد.

نوع نگاه و برداشت جوانان امروزي و خانواده هاي آنها از پديده ازدواج باعث سخت تر شدن هر چه بيشتر شرايط و كمتر شدن انگيزه ها گرديده است. برخي از دلايل عمده كم شدن تمايل جوانان براي ازدواج به شرح زير است:

· سنت ها و مراسمات دست و پا گير، پر هزينه و بي مورد

· توقعات بيش از حد و نابجا از طرفين از قبيل داشتن وضعيت مالي و سطح تحصيلات بالا

· تعيين مهريه هاي سنگين

· چشم و هم چشمي ها و مقايسه هاي فاميلي

· دخالتهاي مكرر خانواده ها در امور همديگر

· دوستي هاي بي قيد و بند، بدون نظارت و روابط آزاد پيش از ازدواج

· ازدواج هاي ناموفق افراد ديگر خانواده و آشنايان

· وضعيت نامطلوب اقتصادي

· تجمل گرايي، زياده خواهي و ايده آل طلبي

· عدم اعتماد دختران و پسران به يكديگر

اینا هیچکدوم نیستند بلکه بیکاری پسران جامعه ما مهمترین مشکل جامعه است دختران به سر کار میرند و پسر ها بیکارند پس دختر شاغل حاضر نیست زن یه بیکار بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی این یه مسئله ی اجتماعیه و کسی نمی تونه شخصیش کنه

مگه اینکه خودش رو از جامعه جدا کنه که نمیشه

رابطه های شخصی آدما فقط این جاست که امری اجتماعی میشه...چون متاسفانه هیچکس برای حریم آدما ارزش قائل نیست...

• Like 4
لینک به دیدگاه

فساد اجتماعی چیزی نیست که مربوط به حریم شخصی بشه

شما فرض کن میخوای ما یه نفر ازدواج کنی که قبلا با یکی دیگه ارتباط داشته و ممکنه بیماری یا هر ناهنجاری روحی از ارتباط ناپایدار قبلی براش مونده باشه

به نظر شما این مسئله تو زندگی شما و تصمیم تون اثر گذار نیست؟

فکر می کنید بشه این جا گذشته ی اون شخص رو فقط مربوط به خودش دونست

در صورتیکه گذشته اون فرد تو تصمیم شما تاپیر زیاد داره

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما فرض کن میخوای ما یه نفر ازدواج کنی که قبلا با یکی دیگه ارتباط داشته و ممکنه بیماری یا هر ناهنجاری روحی از ارتباط ناپایدار قبلی براش مونده باشه

هر رابطه ای منجر به فساد نمیشه...اون کسی که ناهنجاره و یا اون قدر در این مسائل غرق شده که دچار آسیب های روحی شده یک بحث دیگه اس...من دارم راجع به روابط آزاد بین انسان ها حرف میزنم این قضیه در حد نرمالش هیچوقت باعث آسیب اجتماعی نمیشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی کسی که یه زندگیِ ناموفق داشته باشه باید بره کنج عزلت؟

دیگه حق نداره ازدواج کنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه من اینو نمی گم ازدواج ناموفق یه چیزه رابطه ی ناموفق یه چیز دیگه

رابطه ای که تعهد نباشه توش هر نتیجه ای می تونه داشته باشه

اما ازدواج یه مسئله ی تعهدیه یعنی طرفین نسبت به هم متعهدن ولی خوب نتونستن همدیگه رو خوشبخت کنن یا به اهداف مورد نظرشون توی این زندگی برسن

پس سعی می کنن یه زندگی جدید شروع کنن

ولی کسی که بدون تعهد پا توی یه رابطه بذاره اولا مطمئنا به شکست میرسه

ثانیا چه تضمینی وجود داره دوباره به بی تعهد بودن خودش ادامه نده

جامعه ی ما صرفا از ادمای اگاه و زرنگ که بتونن به راحتی خوب و بدشون رو تشخیص بدن تشکیل نشده

همیشه ادمایی هستن که همه رو به چشم خوب نگاه می کنن

ظلم نیست اینامورد سواستفاده ی این افراد قرار بگیرند

• Like 1
لینک به دیدگاه
روابط ازاد رو میتونید تعریف کنید

چون من فکر می کنم هر رابطه ای یه حریمی داره

رابطه ی آزاد تو جامعه ای امکان داره که هیچوقت آدما به خاطر یه اتفاق ساده بهت برچسب نزنن...به نظر من دنیای امروز دنیای تجاربه...من به شخصه برای تجربه ی آدما ارزش زیادی قائلم...

لینک به دیدگاه
نه من اینو نمی گم ازدواج ناموفق یه چیزه رابطه ی ناموفق یه چیز دیگه

رابطه ای که تعهد نباشه توش هر نتیجه ای می تونه داشته باشه

اما ازدواج یه مسئله ی تعهدیه یعنی طرفین نسبت به هم متعهدن ولی خوب نتونستن همدیگه رو خوشبخت کنن یا به اهداف مورد نظرشون توی این زندگی برسن

پس سعی می کنن یه زندگی جدید شروع کنن

ولی کسی که بدون تعهد پا توی یه رابطه بذاره اولا مطمئنا به شکست میرسه

ثانیا چه تضمینی وجود داره دوباره به بی تعهد بودن خودش ادامه نده

جامعه ی ما صرفا از ادمای اگاه و زرنگ که بتونن به راحتی خوب و بدشون رو تشخیص بدن تشکیل نشده

همیشه ادمایی هستن که همه رو به چشم خوب نگاه می کنن

ظلم نیست اینامورد سواستفاده ی این افراد قرار بگیرند

خب کاریش نمیشه کرد.آدمای سودجو و بی تعهد که رنگشون عوض نمیشه.پس نمیشه شناختشون.تا وقتی بد بودن یه نفر ثابت نشه که نمیشه رابطه رو خراب کرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

با اجازتون منم چند مورد را که دیدم را بگم(مواردی که میگم صرف ذکر چند مورد نیست من معمولا پای حرفای مشاوره ها وروانشناسا زیاد میشینم این موارد با حرفای اون ها هم تا حدی هم خونی دارد)

به نضر من مهم تر از تاخیر اینکه همیناییم که ازدواج میکنن درست ازدواج کنند که ما 50% ازدواجامون به طلاق نکشه(وضعیت حال حاضر) تازه فکر کنید اون 50 درصدی که طلاق نگرفتند ممکنه به طلاق عاطفی رسیده باشند اما درکنار هم زندگی کنند:icon_pf (34):

طرف 30 سالشه دختر 17 ساله گرفته در حالیکه در خانوادشان یک دختر بسیار بسیار خوب هم سن خودش بوده نمیگم حتما باید اونو میگرفته اما تناسب سنی خیلی مهمه اینکه مورد سن بوده موارد دیگری هم هست مثلا پسره خانوادشون خیلی خیلی مذهبی به ضربو زور دختری رو گرفته که تمام لباساش از 2 سانتی متر بلانتر نیستند

یکی از مشاورین که هفته پیش به حرفاشون گوش میکردم میگفتند: اونقدرهام جوونامون بد نشدند که ما نصف ازدواجامون به طلاق منتهی بشه اشکال کار اینجاست که جوونامون دیگه اون گذشت وفداکاری نسل های قبلی را ندارند(منظور سوختنو ساختن نیست) اما با کوچکترین مشکل اغلب شونه خالی میکنند

یه اختلاف نظری که با بعضی از دوستان داشتیم این بود که دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج بوده البته شاید منظور ایشون داشتن رابطه بوده که واضحه منم مخالفم اما صرف یک دوستی با حدومرز (که خیلیا توانایی رعایت کردن این حدومرز را دارند) به نظر من مفید هم خواهد بود چون طرفین به نکاتی میرسند که میتونند در اینده در زندگی مشترک ازشون استفاده کنند

در اخر بازهم باید بگم اگر بخوایم انقدر طلاق بگیریم همون بهتر که ازدواج نکنیم چون حتی اونهاییکه با همسرشون زندگی تلخی داشتند بعد طلاق یه دوره خیلی خیلی سخت روحی رو سپری میکنند حالا ببینید چه برسر این جامعه میاد با این همه....

• Like 8
لینک به دیدگاه
سه تا ایول به تو:ws3:

سلام اسی نبودی؟

غیبت کبرات تموم شد؟؟؟:ws3:

درود.

نمیدونم ، دوستان زیادی در باب ظهور من دعا کردند،مجبور شدم بیام.

تاثیر دعاها و اشک های فراوان یاران است.

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود.

نمیدونم ، دوستان زیادی در باب ظهور من دعا کردند،مجبور شدم بیام.

تاثیر دعاها و اشک های فراوان یاران است.

سلام برادر اسی...

تقبل الله...

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر میکنم شما بجای کلمه تقصیر واژه گناه را بکار میبری درسته؟

چون انجام کار حرام رو گناه میگن.

این که شما گفتی تقصیر باید باشه. :icon_gol:

خوب اگر از نظر اسلامی نگاه کنی .گناه میشه دیگه.

مثلا کسی که تا 30 سالگی ازدواج نکنه.

یا باید بره زنا کنه.یا باید خود ار ضا یی کنه.غیر از اینه.انسان هست و نیاز داره.

از نظر اسلام هم هر 2 تاش گناه کبیره هستند.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بابا این حرفا چیه میخوان پشت جوونای ما حرف در بیارن...

من که کسیا نمی شناسم توی اطرافیانم که سن ازدواجش گذشته باشه شما چی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...