spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی یه بار ازدوست ضربه می خوری درست مثل این می مونه که با ماشین بهت زده و داغونت کرده ولی وقتی می بخشیش درست مثل این می مونه که بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چیزی ازت نمونده !!!!!! البته نه همه دوستان . ولی واقعا بعضیها ارزش بخشیدن ندارن . وقتی می بخشی فکر میکنن وظیفه تو بخشیدنه . روزگار بدی شده . همه به فکر خودشون هستن . حتی اگر به شدت به ضرر دیگران باشه . وقتی آدم بفهمه یکی که بهش اعتماد داره تقریبا داره دورش میزنه خیلی بده. خیلی سخته . گاهی هست که یه آدمی با یه حرکت یا یه حرف جایگاهش برای همیشه پیش آدم عوض میشه . یه حرفهایی تمام وجود آدم رو داغون میکنه و البته یه کارهایی . کاش آدمها ارزش دوستیها رو میدونستن و اینقدر راحت از دستشون نمی دادن . ولی متاسفانه ایرانیها فقط وقتی یکی مرد قدرش رو میدونن . مرده پرست هستن اکثر ایرانیها . و عموم ملت فکر میکنن که هر کس مرد دیگه همه چیزش خوب میشه . طرف تا دیروز کلی بدی کرده ولی وقتی مرد همه یادشون میره . کاش تا قبل از اینکه یکی رو از دست بدیم قدرش رو میدونستیم . حالا یا با مرگ یا به هر وسیله دیگه . آدمها تا چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن . نظر شما چیه؟ 24 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ همه ادمها اینطور نیست من خودم دوستایی دارم که هر چی ازشون بگم کم گفتم اما اینهایی که که گفتی در مورد بعضی ها درسته اگه فنتتو بزرگتر میکردی بهتر بود 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی یه بار ازدوست ضربه می خوری درست مثل این می مونه که با ماشین بهت زده و داغونت کرده ولی وقتی می بخشیش درست مثل این می مونه که بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چیزی ازت نمونده !!!!!! البته نه همه دوستان . ولی واقعا بعضیها ارزش بخشیدن ندارن . وقتی می بخشی فکر میکنن وظیفه تو بخشیدنه . روزگار بدی شده . همه به فکر خودشون هستن . حتی اگر به شدت به ضرر دیگران باشه . وقتی آدم بفهمه یکی که بهش اعتماد داره تقریبا داره دورش میزنه خیلی بده. خیلی سخته . گاهی هست که یه آدمی با یه حرکت یا یه حرف جایگاهش برای همیشه پیش آدم عوض میشه . یه حرفهایی تمام وجود آدم رو داغون میکنه و البته یه کارهایی . کاش آدمها ارزش دوستیها رو میدونستن و اینقدر راحت از دستشون نمی دادن . ولی متاسفانه ایرانیها فقط وقتی یکی مرد قدرش رو میدونن . مرده پرست هستن اکثر ایرانیها . و عموم ملت فکر میکنن که هر کس مرد دیگه همه چیزش خوب میشه . طرف تا دیروز کلی بدی کرده ولی وقتی مرد همه یادشون میره . کاش تا قبل از اینکه یکی رو از دست بدیم قدرش رو میدونستیم . حالا یا با مرگ یا به هر وسیله دیگه . آدمها تا چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن . نظر شما چیه؟ نامردی کم ندیدم... 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم تعریف ادما از دوستی یه کمی فرق کرده ، دوستی شده رفع نیاز ، نیاز رفع شد ، اعتماد و دوستی و علاقه به کشک تبدیل میشه و Game Over 5 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ کاملا موافقم،سعی میکنم هیچ وقت بدی نکنم ولی اگه خوبی میکنم بعضیا فک میکنن وضیفه ی آدمه.. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی یه بار ازدوست ضربه می خوری درست مثل این می مونه که با ماشین بهت زده و داغونت کرده ولی وقتی می بخشیش درست مثل این می مونه که بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چیزی ازت نمونده !!!!!! البته نه همه دوستان . ولی واقعا بعضیها ارزش بخشیدن ندارن . وقتی می بخشی فکر میکنن وظیفه تو بخشیدنه . روزگار بدی شده . همه به فکر خودشون هستن . حتی اگر به شدت به ضرر دیگران باشه . وقتی آدم بفهمه یکی که بهش اعتماد داره تقریبا داره دورش میزنه خیلی بده. خیلی سخته . گاهی هست که یه آدمی با یه حرکت یا یه حرف جایگاهش برای همیشه پیش آدم عوض میشه . یه حرفهایی تمام وجود آدم رو داغون میکنه و البته یه کارهایی . کاش آدمها ارزش دوستیها رو میدونستن و اینقدر راحت از دستشون نمی دادن . ولی متاسفانه ایرانیها فقط وقتی یکی مرد قدرش رو میدونن . مرده پرست هستن اکثر ایرانیها . و عموم ملت فکر میکنن که هر کس مرد دیگه همه چیزش خوب میشه . طرف تا دیروز کلی بدی کرده ولی وقتی مرد همه یادشون میره . کاش تا قبل از اینکه یکی رو از دست بدیم قدرش رو میدونستیم . حالا یا با مرگ یا به هر وسیله دیگه . آدمها تا چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن . نظر شما چیه؟ عالی بود گل گفتی دوست عزیز حرف دل من و شاید خیلیای دیگه هم بود اما افسوس که من و امثال من هر چی مرام نشون دادیم جز بی مرامی چیزی ندیدیم ملت اصلا انگار به خون هم تشنه هستن نمیدونم چرا اینجوری شده ... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی یه بار ازدوست ضربه می خوری درست مثل این می مونه که با ماشین بهت زده و داغونت کرده ولی وقتی می بخشیش درست مثل این می مونه که بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چیزی ازت نمونده !!!!!! البته نه همه دوستان . ولی واقعا بعضیها ارزش بخشیدن ندارن . وقتی می بخشی فکر میکنن وظیفه تو بخشیدنه . روزگار بدی شده . همه به فکر خودشون هستن . حتی اگر به شدت به ضرر دیگران باشه . وقتی آدم بفهمه یکی که بهش اعتماد داره تقریبا داره دورش میزنه خیلی بده. خیلی سخته . گاهی هست که یه آدمی با یه حرکت یا یه حرف جایگاهش برای همیشه پیش آدم عوض میشه . یه حرفهایی تمام وجود آدم رو داغون میکنه و البته یه کارهایی . کاش آدمها ارزش دوستیها رو میدونستن و اینقدر راحت از دستشون نمی دادن . ولی متاسفانه ایرانیها فقط وقتی یکی مرد قدرش رو میدونن . مرده پرست هستن اکثر ایرانیها . و عموم ملت فکر میکنن که هر کس مرد دیگه همه چیزش خوب میشه . طرف تا دیروز کلی بدی کرده ولی وقتی مرد همه یادشون میره . کاش تا قبل از اینکه یکی رو از دست بدیم قدرش رو میدونستیم . حالا یا با مرگ یا به هر وسیله دیگه . آدمها تا چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن . نظر شما چیه؟ دلم گرفت این پستتو خوندم خوب میفهمم چی میگی یه چیزایی از سعدی یادم اومد نوشتم برا همه بچه ها مفیده یار ناپایدار دوست مدار دوستی را نشاید این غدار رحم آوردن بر بردان ستم است بر نيکان. عفو کردن از ظالمان جورست بر درويشان. خبث را چو تعهد کنی و بنوازی به دولت تو گنه می کند به انبازی ز عجز دشمن رحمت مکن که اگر قادر شود بر تو نبخشايد. دشمن چو بينی ناتوان لاف از بروت خود مزن مغزيست در هر استخوان مرديست در هر پيرهن نصيحت از دشمن پذيرفتن خطاست. وليکن شنيدن رواست تا بخلاف آن کار کنی که آن عين صواب است. حذر کن زانچه دشمن گويد آن کن که بر زانوو زنی دست تغابن گرت راهی مايد راست چون تير ازو برگرد و راه دست چپ گير بدخوی در دست دشمن گرفتار ست که هرکجا رود از چنگ عقوبت او خلاص نيابد. اگر زدست بلا بر فلک رود بدخوی زدست خوی بد خويش در بلا باشد فريب دشمن مخور و غرور مداح مخر که اين دام رزق نهاده است و آن دامن طمع گشاده. احمق را ستايش خوش آيد چون لاشه که در کعبش دمی فربه نمايد. الا تانشنوی مدح سخنگوی که اندک مايه نفعی از تو دارد که گر روزی مرادش برنياری دوصد چندان عيوبت برشمارد کارها به صبر برآيد و مستعجل بسر درآيد. به چشم خويش ديدم در بيابان که آهسته سبق برد از شتابان سمند بادپای از تک فرو ماند شتربان همچنان آهسته می راند نادان را به از خاموشی نيست وگر اين مصلحت بدانستی نادان نبودی. چون نداری کمال فضل آن به که زبان در دهان نگه داری خری را ابلهی تعليم می داد بر او بر صرف کرده سعی دايم حکيمی گفتش ای نادان چه کوشی درين سودا بتر از لوم لايم نياموزد بهايم از تو گفتار تو خاموشی بياموز از بهايم هرکه تامل نکند در جواب بيشتر آيد سخنش ناصواب يا سخن آرای چو مردم بهوش يا بنشين چون حيوانان خموش هر که با بدان نشيند نيکی نبيند. گر نشيند فرشته ای با ديو وحشت آموزد و خيانت و ريو از بدان نيکوی نياموزی نکند گرگ پوستين دوزی اگر شبها همه قدر بودی، شب قدر بی قدر بودی. گر سنگ همه لعل بدخشان بودی پس قيمت لعل و سنگ يکسان بودی.........................وای ازین سخن سجاد نه هر که بصيرت نکوست سيرت زيبا دروست، کار اندرون دارد نه پوست. توان شناخت به يک روز در شمايل مرد که تا کجاش رسيده است پايگاه علوم ولی ز باطنش ايمن مباش و غره مشو که خبث نفس ننگردد به سالها معلوم سجاد جان اینم از حافظ گوهر پاک ببیاد که شود قابل فیض ورنه هر سنگ وگلی لولو و مرجان نشود اینم حرف اخرم که میگه انکس که ره میداند و بیراه میرود بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش 13 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ حمید ماشالا بوستانو حفظیا گلستانه عزیزم بوستان به نظمه گلستان به نثر 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ جالب بود . بعضی از آدما ارزش بخشش رو دارن .. . کاش آدمها ارزش دوستیها رو میدونستن و اینقدر راحت از دستشون نمی دادن . 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ گلستانه عزیزمبوستان به نظمه گلستان به نثر گلستان به نظم و نثره! فقط به نثر نیست! 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ تو زندگیم زیاد اتفاق افتاده ... ولی وقتی ارزش دوستی رو دقیقاً درک کردم که خودم یکی از دوستای خوبم رو خیلی راحت از دست دادم ... شاید یک بی خیالی دردناک یا یک سهل انگاری احمقانه ... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ خب وقتي رابطه دوستي برقرار ميكني يعني اماده اي كه يه روزي نامرديشو ببيني ولي مرد باشي و بازم خوبي كني. 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دوستي قصه تلخيست كه از نامش گريزانم من فقط يكدونه دوست دارم اونم سالي يه بار بهم اس ام اس ميديم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ گلستانه عزیزمبوستان به نظمه گلستان به نثر همون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ گلستان به نظم و نثره! فقط به نثر نیست! همینو بگو 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دوستي قصه تلخيست كه از نامش گريزانممن فقط يكدونه دوست دارم اونم سالي يه بار بهم اس ام اس ميديم عزیزم تو خواهری به اون گلی داری دیگه احتیاج به دوس نداری قدرشو بدون خیلی ماهه با اینکه از تو کوچیکتره اما بیشتر از تو هواتو داره 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزم تو خواهری به اون گلی داری دیگه احتیاج به دوس نداری قدرشو بدون خیلی ماهه با اینکه از تو کوچیکتره اما بیشتر از تو هواتو داره جونت در نیاد کجا هوای منو داری ...........عزیزم تو هم با وجود من دیگه نیاز به اکسیژن هم نداری :167::167: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی یه بار ازدوست ضربه می خوری درست مثل این می مونه که با ماشین بهت زده و داغونت کرده ولی وقتی می بخشیش درست مثل این می مونه که بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چیزی ازت نمونده !!!!!! تشبیه بسیار جالبی بود! مرسی موافقم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده