spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. 21 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286 در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) بیچاره مردم عربستان! 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. تو بچه هم داشتی ما خبر نداشتیم ...................چه زود زن گرفتی و صاحب بچه شدی :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بیچاره مردم عربستان! عربستان ابرش کجاست آخه؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ عربستان ابرش کجاست آخه؟ خب لابد درطول تاریخ همه حاکمانش جبار وظالم بوده اند! 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب لابد درطول تاریخ همه حاکمانش جبار وظالم بوده اند! این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره اهان از اون لحاظ ممنون لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) بیچاره مردم عربستان! عربستان ابرش کجاست آخه؟ این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره منظور این دو جمله خشکسالی هستش... همه جای دنیا خشکسالی پیش میاد..... هم تو کشورهای با حاکم دیکتاتور مثل عربستان هم تو کشورهای چهارفصل..ولی نمیدونم چرا حس میکنم تو کشورهای دسته اول بیشتر پیش میاد 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. چه جالب:icon_gol: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی :ws28: وای وای خدا ذلیلت نکنه بچههه اینو خیلی باحال اومدی من باورم میشه وقتی دریارو آسفالت کنن تو ولایتشون 6 متربرفم میاد ولی آدمای ماهی هستن من با چندتاشون برخورد داشتم بسیار خونگرمن 1 لینک به دیدگاه
hashem311 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) سوره نور هر گاه مسئولان قضائی عدالت رارعایت نکنند باران کم میشود 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ عکس بگیر بچت باور کنه زن ندارن نپرانه بچشونپدران دلسوز اینده اینانااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده