lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چرا بصیرت ندارید؟بابا اینا میدونن هرچی بگن مردم عکسو انجام میدن اینجوری گفتن تا کنترل جمعیت بهتر انجام شه فاعتبروا یا اولی الابصار :3384s:داداشم کو 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چرا بصیرت ندارید؟بابا اینا میدونن هرچی بگن مردم عکسو انجام میدن اینجوری گفتن تا کنترل جمعیت بهتر انجام شه فاعتبروا یا اولی الابصار ما هم فکر کردیم شوخیه اما دیدم استاد متونمون گفت زمانه جاهلیت بچه کم میاوردن چون خرج زیاد بود اما بعد دین اومد گفت بیارید خوبه:banel_smiley_52: من موندم فکر نمیکن زنه چه گناهی کرده:banel_smiley_52: نه بابا جدیه از فردا قرصای ضد بارداری حکم مواد مخدر رو داره .... سازنده ... فرئشنده و مصرف کننده میرن حبس یه دونه قرص .... مصرف کننده ... 100 هزار تومن جریمه و یه ماه حبس یه بسته قرص.... فروشنده ..... حبس ابد یه کارتن قرص .... :banel_smiley_52: ... اعدام :w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ما هم فکر کردیم شوخیه اما دیدم استاد متونمون گفت زمانه جاهلیت بچه کم میاوردن چون خرج زیاد بود اما بعد دین اومد گفت بیارید خوبه:banel_smiley_52: من موندم فکر نمیکن زنه چه گناهی کرده:banel_smiley_52: :w00::w00::w00: ای ول دین جاهل 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ای ول دین جاهل اونموقع جمعیت کم بود واسه همین واسه بقای نسل میگفتن بیارید بعد اونوقت طرف چهار تا زن داشت از یکی بچه داشت از یکی نداشت اینکارو میکردن که از همه داشته باشه(امیدوارم معنی حرفمو قهمیده باشی) الان دور و زمونه فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا جدیه از فردا قرصای ضد بارداری حکم مواد مخدر رو داره .... سازنده ... فرئشنده و مصرف کننده میرن حبس یه دونه قرص .... مصرف کننده ... 100 هزار تومن جریمه و یه ماه حبس یه بسته قرص.... فروشنده ..... حبس ابد یه کارتن قرص .... :banel_smiley_52: ... اعدام بشه بهتر قرصهای ضد بارداری باعث افسردگی در زنان و بالا رفتن فشار خون میشه و معمولا برای تازه کارا استفاده داره :ws2: 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :3384s:داداشم کو رفته ماه عسل عزیزم:zadan: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بشه بهتر قرصهای ضد بارداری باعث افسردگی در زنان و بالا رفتن فشار خون میشه و معمولا برای تازه کارا استفاده داره :ws2: باعث چاقی هم میشه 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ رفته ماه عسل عزیزم:zadan: راس میگی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بشه بهتر قرصهای ضد بارداری باعث افسردگی در زنان و بالا رفتن فشار خون میشه و معمولا برای تازه کارا استفاده داره :ws2: پوست صورت لک هم میاره 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بشه بهتر قرصهای ضد بارداری باعث افسردگی در زنان و بالا رفتن فشار خون میشه و معمولا برای تازه کارا استفاده داره :ws2: باعث چاقی هم میشه پوست صورت لک هم میاره استفاده زیادش میتونه باعث تاثیر بد در قدرت باروری خانما داشته باشه کلا چیز خوبی نیست :ws2: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ راس میگی؟؟؟؟؟؟ اره گویا رفتن سواحل اسپانیا 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ اره گویا رفتن سواحل اسپانیا شوخی نکن مزذوج شده؟شوهر کرده حسین؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ شوخی نکن مزذوج شده؟شوهر کرده حسین؟ نه با همون زن وسطیش رفته ماه عسل 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ استفاده زیادش میتونه باعث تاثیر بد در قدرت باروری خانما داشته باشه کلا چیز خوبی نیست :ws2: چند یال استفاده مکرر شه بعد بخوان بچه دار شن بچه دچار مشکلات جسمی میشه 80% 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نه با همون زن وسطیش رفته ماه عسل :jawdrop:شوخی نکن 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:شوخی نکن من شوخی دارم اصلا به قیافه من میاد من همیشه با کت و شلوار وکراوات میام انجمن که همه بدونن با کسی شوخی ندارم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من شوخی دارم اصلا به قیافه من میاد من همیشه با کت و شلوار وکراوات میام انجمن که همه بدونن با کسی شوخی ندارم تودیگه داری منو به گریه میندازی 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ای بابا اینقدر خرج گرونه که حتی از پس یکیشم بر نمیام چه برسه به ده تا ......................مگر گاوداری یا جوجه کشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده