رفتن به مطلب

مقنعه

*mishi*

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وای من که متنفرم از مقنعه همیشه گلوم از شدت گرما یه جورایی زخم میشه زیر مقنعه :ws44:

آخی ... :ws44:

خب یکم مقنعه رو شُل کن :icon_pf (34):

چادر بپوش .............مشكل شما حل ميشود

زیر چادر مقنعه سر نمیکنن ؟؟

مانتو اینا چی؟:ws37:

من برداشتم از حرف بیتا اینه ...

چادر بپوشید ولی به جا مقنعه از شال استفاده کنید ، حداقل شال از مقنعه بهتره... بیشتر بچه های چادریمون تو دانشگاه اینجور بودن ... :JC_thinking:

البته مشکل اینجاست که با چادر آدم خیلی گرمش میشه :banel_smiley_4:

علاوه بر اون چادر پوشیدن که کار هرکسی نیست ... :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورش چی بووود؟:ws52:

مثلا میخواس بگه بعد از اینکه چشم چند بار چیزی رو نگاه کنه اول براش جالبه بعد عادی میشه( البته فک کنیم منظوریش این بودیه شایدیم من اشبابا میکونیم دختریه):ws41:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخی ... :ws44:

خب یکم مقنعه رو شُل کن :icon_pf (34):

من برداشتم از حرف بیتا اینه ...

چادر بپوشید ولی به جا مقنعه از شال استفاده کنید ، حداقل شال از مقنعه بهتره... بیشتر بچه های چادریمون تو دانشگاه اینجور بودن ... :JC_thinking:

البته مشکل اینجاست که با چادر آدم خیلی گرمش میشه :banel_smiley_4:

علاوه بر اون چادر پوشیدن که کار هرکسی نیست ... :ws3:

اخه کلا برای اینکه چادر روی سر ادم بمونه ، مقتعه ، شال و روسری یابد خیلی سفت باشه نره عقب . اینحوریم ادم هلاک میشه از گرما

با جمله اخرت به شدت موافقم . البته با تمرین و ممارست کمی قابل حله.

من برای یونی بعد 4 سال یاد کرفتم چجوری چادر سر کنم. اولاش چه ابرو ریزی ها که نکردم :ws28: ، حراست به خونم تشنه بود :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به اندازه کافی شل هست شل ترش کنم میشه روسری :banel_smiley_4:به من چه گلوم باید باز باشه وگرنه قرمز میشه و...:ws44:

روسری که پره میزنی بدتره:icon_pf (34):من روسری بدم میاد با شال راحت ترم:banel_smiley_4:کلاه هم خیلی دوست دارم مخصوصا از این ملوانی ها:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
روسری که پره میزنی بدتره:icon_pf (34):من روسری بدم میاد با شال راحت ترم:banel_smiley_4:کلاه هم خیلی دوست دارم مخصوصا از این ملوانی ها:icon_redface:

منظورت گره بود؟نه دیگه روسری چند تا راه داره واسه سر کردن اره شالم خوبه ما تو محلمون یه دانشگاه داریم با شال میریم انقزه حال میده:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:jawdrop:من میگم مقنعه سر نکنین این میگه چادر سر کنید مشکلتون حل میشه :banel_smiley_4:

بنده همين را ميخواستم از دهانتون بشنوم .........

شماها با حجاب مشكل داريد ..........

بي حجابي را طلب ميكنيد

مقنعه داشتن يا نداشتن

گرما يا سرما

فلان كس مي بيند يا نمي بيند

بهانه بيش نيست

بي حجابي را بچسب

• Like 1
لینک به دیدگاه
بنده همين را ميخواستم از دهانتون بشنوم .........

شماها با حجاب مشكل داريد ..........

بي حجابي را طلب ميكنيد

مقنعه داشتن يا نداشتن

گرما يا سرما

فلان كس مي بيند يا نمي بيند

بهانه بيش نيست

بي حجابي را بچسب

:w888::w888::w888:شماها تا کی میخواین به ما گیر بدین نمیدونم من علایق خودم رو میگم و امدایی مثل تو نمی تونن من رو سرکوب کنن شال و روسری چه ربطی داره به بی حجابی یه نگاه به دور برت بندازی خیلی از شال سر کردنا بهتر از مقنعس

• Like 6
لینک به دیدگاه

روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی که لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجندعشق ها را همه با دور کمر می سنجند ...خوب طبیعیست که یکروزه به پایان برسدعشق هایی که سر پیچ خیابان برسد:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورت گره بود؟نه دیگه روسری چند تا راه داره واسه سر کردن اره شالم خوبه ما تو محلمون یه دانشگاه داریم با شال میریم انقزه حال میده:ws3:

اره همون

ااااا ما مقنعمون عقب باشه اون نگهبان سر در میگه کارت دانشجوییتو بده:banel_smiley_4: یه سری از بچه ها الان تا میرسن در ورودی سیوشرت که رنگ شاد داره در میارن میندازن تو کیف مقنعه جلو عبور از در که شد دوباره اونچه قبل بود:banel_smiley_4:بعضی وقتا هم گیر الکی میدناااا بمن میگه چرا پوستتو تیره کردی هی من میگم من تیره هستم میگه دروغ نگو:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من موهامو بلند گذاشتم و اعصابمو خورد کرده

به شما دخترا غبطه میخورم که نمیتونم حجاب داشته باشم

مرتب کردنشون خیلی دردسر داره

مو هات وزوزی خو:ws3:

فک کرده ما هر روز میرسیم صبحا که یونی میریم جلوشو شونه میکنم گشتشم که میبندیم به علت شونه نکردن فر میشه که همه فکر میکنن مدله:ws3:خدا قسمت کرد حمومی نصیب شد موهامونو شونه میکنیم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مو هات وزوزی خو:ws3:

فک کرده ما هر روز میرسیم صبحا که یونی میریم جلوشو شونه میکنم گشتشم که میبندیم به علت شونه نکردن فر میشه که همه فکر میکنن مدله:ws3:خدا قسمت کرد حمومی نصیب شد موهامونو شونه میکنیم:ws3:

بابا منکه پدرم دراومده

همش جلوی آینم

حالم دیگه از قیافه خودم بهم میخوره

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا منکه پدرم دراومده

همش جلوی آینم

حالم دیگه از قیافه خودم بهم میخوره

حق داري............چه ميشه كرد كار خداس:there:................:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...