asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی سخته وقتی حرف میزنن مجبوری تحملشون کنی نا خود اگاه جذب میشه:icon_pf (34): نه دست خودمون نيست .............. مخصوصا اگه مافوق باشه .... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ آره همیشه من یه هم چین حسایی رو که گفتی دارم ..... همیشه بودن کسایی که بودنشون آزارم میداده و میده و خاستم از زندگیم از خاطراتم حذف کنم ولی هیچ وقت نتونستم این کارو بکنم..... نه اینکه بگم ازشون بدم میاد ها نه چون کنارم نیستن وخاطراهاشون مدام باهامه واین آزارم میده ومی خام که حذفشون کنم ولی نمیشه ......... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مخصوصا اگه مافوق باشه .... :icon_pf (34): نه مافوق نيست آره همیشه من یه هم چین حسایی رو که گفتی دارم .....همیشه بودن کسایی که بودنشون آزارم میداده و میده و خاستم از زندگیم از خاطراتم حذف کنم ولی هیچ وقت نتونستم این کارو بکنم..... نه اینکه بگم ازشون بدم میاد ها نه چون کنارم نیستن وخاطراهاشون مدام باهامه واین آزارم میده ومی خام که حذفشون کنم ولی نمیشه ......... گريه نكن قوي باش ...........خب خوبه مال تو كنارت نيست اما مال من مثل اجل معلق جلومه 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گريه نكن قوي باش ...........خب خوبه مال تو كنارت نيست اما مال من مثل اجل معلق جلومه کاش مثل اجل معلق کنارم بود ولی ازم دور نبود .... خاطره هاش بیشتر زجرم میده تا خودش:ws44: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اینو که نگو...افتضاحه!یعنی بعضی وقتا می خوام طرف رو خفش کنم اما بنا به دلایلی نمی شه.... از این آدمایی که تو کار همه دخالت می کنن و دوست دارن سر از همه چیز در بیارن متنفرم! :pichak29: :confused: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ آره تحمل کردممن تو یه جمع که هستم هم خانوم هست هم آقا از حرفای خاله زنکی خیلی بد میاد وای فلان چیز و دیدی فلان مدل لباس و .... از این حرفا بدم میاد هی حرف میزنن و منم باید گوش بدم ولی یه گوشم طرف مرداس چون هم در مورد اقتصاد حرف میزنن و هم حرف خاله زنکی نمیزنن تحملش برام سخته ولی چاره ای نیست تحمل میکنم برای خودت مردی هستی لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اره من که همیشه جلوم سبزهمیخوای دقیقا همون لحظه یکی بکوبی تو سرش تا از دم خفه شه ولی نمیشه که اونوقت سایر ادما فک می کنن تو وحشی نمی دونن که اون غیر قابل تحمله:w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من که ذاتا ادم بیخیالیماراده کنم جلو طرف میشینم حرفاشو نمیشنوماعصاب یکی رو نداشته باشمم ازش فاصله میگیرم اما یه ساتادی بود صداش عین بوقلمون سرما خورده بود نمیشد گوش ندم که:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ نه برادر...یه افراد دیگه...بعدم اینقزززززززه حق به جانبن...فکر می کنن فیلسوفن! یکی اینجاس همین حس رو بهش دارم خیلی ادعای عاقلی میکنه اما فندق مغزه 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ آنكس كه هدف دارد .................نمي تواند بي طرف باشد انسان بي مسئوليت يعني انسان بي خيال ............. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ آنكس كه هدف دارد .................نمي تواند بي طرف باشد انسان بي مسئوليت يعني انسان بي خيال ............. الان من بی مسئولیتم؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ یکی اینجاس همین حس رو بهش دارم خیلی ادعای عاقلی میکنه اما فندق مغزه منم مثل تو مینا جون متنفرم ازش :167: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ منم مثل تو مینا جون متنفرم ازش :167: نه من متنفر نیستم اما ببین یکی یه دولیو زدم فکشو اوردم پایین 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ نه من متنفر نیستم اما ببین یکی یه دولیو زدم فکشو اوردم پایین کجا بود که من ندیدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ کجا بود که من ندیدم داداشمو میخای ببینیهنوز جای ناخونام رو تنشه 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ داداشمو میخای ببینیهنوز جای ناخونام رو تنشه وای من فکر کردم از بچه های انجمنه ببخشید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ وای من فکر کردم از بچه های انجمنه ببخشید چرا ببخشیدحیف زخما بدجاییه و گرنه تو خواب عکس میگرفتم ازش میزاشتم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا نميتونيم بي خيال دنيا بشيم .............. چرا گاهي يك نفر رو كه ميبينيم تحملش برامون سخت ميشه اما مجبوريم تحملش كنيم و لبخند بزنيم چرا بعضي از خاطرات رو نميتونيم فراموش كنيم ...........................و هر چه تلاش ميكنيم بي نتيجه است چرا گاهي حتي ديگه حس ميكنيم كه خدا ما رو از ليست بند گانش كنار گذاشته ............ نميدونم اينها كه گفتم حس من هستند شايد شما اينجوري نباشيد اما وجود يكي تو زندگيم خيلي آزارم ميده و نميتونم حذفش كنم ...............تا به حال اينجور چيزي براتون اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه كار كرديد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متاسفانه تا میخوام شروع کنم و بگم، نمیتونم.... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا ببخشیدحیف زخما بدجاییه و گرنه تو خواب عکس میگرفتم ازش میزاشتم وای یعنی اینقدر بد ازش انتقام گرفتی بهش رحم میکردی :banel_smiley_52: متاسفانه تا میخوام شروع کنم و بگم،نمیتونم.... منظورت رو واضح تر بگو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده