نسترن 2411 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 وااااااااااااااااا پناه بر خدا خوب مگه مجبورین برین فوتبال بازی کنین چه جلافتا 3
MHM2010 564 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 خب علاقس دیگه عشقشون فوتباله من که نخندیدم گفتين لينكاتونو سر جاش بزارين گفتيم :w410: گفتين گفتين گفتين با ما چپ افتادي خانم شقايق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167::167: :zadan::zadan:
غایب 4790 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 اگه یه دختر نباشی و اینقد احساس خفقان نکنی , نمیتونی درد دختر های ایرانی رو درک کنی. خیلی سخته که اینهمه تبعیض بین دختر و پسر در ایران هست. این دختر ها شاید دردشون فوتبال نباشه ولی دارند به همه دنیا میگن که تا چه استثمار شده اند. این بازی ها فریاد مظلومیت زن در اینجاست. برای همینه که شقایق خانم اون نظر رو داد. منم نمیخندم. دارم فکر میکنم که آزادی طبیعی انسان داره لگدمال میشه. 6
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 اگه یه دختر نباشی و اینقد احساس خفقان نکنی , نمیتونی درد دختر های ایرانی رو درک کنی. خیلی سخته که اینهمه تبعیض بین دختر و پسر در ایران هست. این دختر ها شاید دردشون فوتبال نباشه ولی دارند به همه دنیا میگن که تا چه استثمار شده اند. این بازی ها فریاد مظلومیت زن در اینجاست. برای همینه که شقایق خانم اون نظر رو داد. منم نمیخندم. دارم فکر میکنم که آزادی طبیعی انسان داره لگدمال میشه. ولی من متوجه تبعیض نشدم اونها یه ایرانی مسلمانن متاسفانه ما بعضی وقتها اینو یادمون میره 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 ولی من متوجه تبعیض نشدم اونها یه ایرانی مسلمانن متاسفانه ما بعضی وقتها اینو یادمون میره همشون؟ یا همشون به این موضوع اعتقاد دارن؟ اگه داشتن حاضر نمیشدن گوشاشون و گردنشون جلو نامحرم پیدا بشه پس وقتی آزادی نیست برای زنان که هر کدوم متناسب با اعتقادشون لباسشونو انتخاب کنن میشه تبعیض 3
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 همشون؟یا همشون به این موضوع اعتقاد دارن؟ اگه داشتن حاضر نمیشدن گوشاشون و گردنشون جلو نامحرم پیدا بشه پس وقتی آزادی نیست برای زنان که هر کدوم متناسب با اعتقادشون لباسشونو انتخاب کنن میشه تبعیض عزیزم من هیچ گونه اعتقادی به این رسم وزسوماتی که میگم ندارم اما اون فردی که برای تیم ملی ایران یا هرکشور دیگه انتخاب میشه نماینده ی اون کشوره باید تمدن و فرهنگ و قدرت کشورش رو به نمایش بزاره . ایران جزو کشورهای اسلامیه . بنابراین کسی نمی تونه بنابه سلیقه ی شخصیش حرمتش رو بزاره زیر پا ... 3
بيتا 1214 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: مگر مجبورنند كه فوتبال بازي كنند ونتيجه فوتبال بازي آنان بازي دادن آنان است 1
بيتا 1214 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 اگه یه دختر نباشی و اینقد احساس خفقان نکنی , نمیتونی درد دختر های ایرانی رو درک کنی. خیلی سخته که اینهمه تبعیض بین دختر و پسر در ایران هست. این دختر ها شاید دردشون فوتبال نباشه ولی دارند به همه دنیا میگن که تا چه استثمار شده اند. این بازی ها فریاد مظلومیت زن در اینجاست. برای همینه که شقایق خانم اون نظر رو داد. منم نمیخندم. دارم فکر میکنم که آزادی طبیعی انسان داره لگدمال میشه. آزادي با بازي فوتبال ربط دارد 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 عزیزم من هیچ گونه اعتقادی به این رسم وزسوماتی که میگم ندارم اما اون فردی که برای تیم ملی ایران یا هرکشور دیگه انتخاب میشه نماینده ی اون کشوره باید تمدن و فرهنگ و قدرت کشورش رو به نمایش بزاره . ایران جزو کشورهای اسلامیه . بنابراین کسی نمی تونه بنابه سلیقه ی شخصیش حرمتش رو بزاره زیر پا ... به نظرت چیزی که میگی شعار نیست؟؟مگه ترکیه اسلامی نیست؟ مگه سوریه و مالزی مسلمون نیستن؟؟ بحرین و فلسطین و سوریه تو مسابقات آسیایی شناگر زن فرستادن...مگه مسلمون نیستن؟؟ اسلام ما با بقیه فرق داره؟ تمدن و فرهنگ کشور ما خیلی چیزهای دیگه غیر از حجاب داره که بنا به سلیقه یه عده زیر پا که گذاشته میشه هیچ، بدترین توهین ها بهشون میشه 5
lady architect 5358 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 به نظرت چیزی که میگی شعار نیست؟؟مگه ترکیه اسلامی نیست؟ مگه سوریه و مالزی مسلمون نیستن؟؟ بحرین و فلسطین و سوریه تو مسابقات آسیایی شناگر زن فرستادن...مگه مسلمون نیستن؟؟ اسلام ما با بقیه فرق داره؟تمدن و فرهنگ کشور ما خیلی چیزهای دیگه غیر از حجاب داره که بنا به سلیقه یه عده زیر پا که گذاشته میشه هیچ، بدترین توهین ها بهشون میشه تو فک می کنی میتونی این مشکل رو حل کنی؟من شعار نمیدم من دارم واقعیت این جامعه رو میگم اون ازادی که تو میخوای شعار منم خواهانشم می تونی بدستش بیاری بفرما 1
MHM2010 564 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2011 اگه یه دختر نباشی و اینقد احساس خفقان نکنی , نمیتونی درد دختر های ایرانی رو درک کنی. خیلی سخته که اینهمه تبعیض بین دختر و پسر در ایران هست. این دختر ها شاید دردشون فوتبال نباشه ولی دارند به همه دنیا میگن که تا چه استثمار شده اند. این بازی ها فریاد مظلومیت زن در اینجاست. برای همینه که شقایق خانم اون نظر رو داد. منم نمیخندم. دارم فکر میکنم که آزادی طبیعی انسان داره لگدمال میشه. :w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888: من نميدونم انتخاب مديراي اين انجمن چه پارامترايي داره اما اول شان جايگاهتو بدون،حفظ كن بعد براي خوشايندX,Y,Z بيا تاپيك بده و احساس همدردي ظاهري كن هر چي من ميخاستم جوابتو بدم چند تا از دوستان از منم قشنگتر جواب دادن خصوصا: ولی من متوجه تبعیض نشدم اونها یه ایرانی مسلمانن متاسفانه ما بعضی وقتها اینو یادمون میره عزیزم من هیچ گونه اعتقادی به این رسم وزسوماتی که میگم ندارم اما اون فردی که برای تیم ملی ایران یا هرکشور دیگه انتخاب میشه نماینده ی اون کشوره باید تمدن و فرهنگ و قدرت کشورش رو به نمایش بزاره . ایران جزو کشورهای اسلامیه . بنابراین کسی نمی تونه بنابه سلیقه ی شخصیش حرمتش رو بزاره زیر پا ... 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 تو فک می کنی میتونی این مشکل رو حل کنی؟من شعار نمیدم من دارم واقعیت این جامعه رو میگم اون ازادی که تو میخوای شعار منم خواهانشم می تونی بدستش بیاری بفرما یه بار مرور کن پست خودت رو بعد جواب منو یه بار نگاه کن بعد توضیح بده الان منظورت چی بود از اینی که نوشتی بالاخره به چی اعتقاد داری؟ هیچکس تنهایی نمیتونه کاری بکنه..میتونست الان این مملکت وضعش این نبود. 3
lady architect 5358 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 یه بار مرور کن پست خودت رو بعد جواب منو یه بار نگاه کن بعد توضیح بده الان منظورت چی بود از اینی که نوشتی بالاخره به چی اعتقاد داری؟ هیچکس تنهایی نمیتونه کاری بکنه..میتونست الان این مملکت وضعش این نبود. من دارم تو جامعه کنونی زندگی می کنم اون ازادی که تو میخوای مال یه جامعه ی خیلی خیلی رویاییه تا بوده همین بوده ایران جزو کشورهای مسلمان من نمی دونم این عکس چرا به این بحث کشیده شد چرا خیلیا این عکس رو به معنای محدودیت برداشت کردن اما عزیز تو توی ایرانی همه خواهان ازادین همه همه این رو درک میکنی؟ این عکس باید باعث افتخار باشه نه اینکه با تاسف بهش نگا کنی 1
lady architect 5358 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 یه دست صدا نداره! مهناز جان منظورت چیه؟ بهتر نیس این بار به عنوان یه تحصیل کرده بیایم به نتیجه برسیم تا اینکه مثل همیشه تو سر و کله هم بزنیم وبعضیها عقاید واقعا رویاییشون رو بیان مطرح کنن 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 مهناز جان منظورت چیه؟بهتر نیس این بار به عنوان یه تحصیل کرده بیایم به نتیجه برسیم تا اینکه مثل همیشه تو سر و کله هم بزنیم وبعضیها عقاید واقعا رویاییشون رو بیان مطرح کنن خب دیگه...من می گم یه دست صدا نداره...مثل اینکه آدم هی تو خونش بشینه داد و بیداد کنه سر یه موضوع . این شد کار؟ هر حرکتی باید دسته جمعی باشه. مثل یه گروه گوهنوردی...با هم باید برن....با هم بیان...قهر نکنن و از این حرفا. 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 فیفا برای خودش یه سری استاندارد ها داره. مثل اینه که یه تیم بگه بازیکنای من با شلوار ورزشی میان تو زمین! نمی شه که. ببینید آزاد ترین کشور ها هم هر چقدر بگن آزادیم باز یه جاهایی قوانین خاص خودشون رو دارن. 4
ارسال های توصیه شده