شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز امروز من در جریان یه خبر بد قرار گرفتم از همه ی شما دوستای عزیزم می خوام برای شفای پدر دوستمون wwwolf عزیز دعا کنیم گویا تا جایی که من میدونم در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هستن خواهشی که دارم نگیم با خودمون این مشکل برای ما پیش نمی یاد. من پیش خدا رو سیاه هستم . من حالش رو ندارم و... همین لحظه به هر چیزی که اعتقاد داریم دعا کنیم که سایه ی ایشون از سر خانوادهشون کم نشه التماس دعا :pichak29: 24 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ای وای ایشالله که سایش بالا سر خانوادش باشه 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خدا کنه این دوستمون شاد وشنگول بشه و پیش باباش به خوشی زندگی کنه 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ انشاءالله که حالشون خوب میشه از صمیم قلبم از خدا براشون سلامتی و عمر طولانی و با عزت می خوام من شدیدا به قدرت دعا ایمان دارم پدر نازنین خودم 3 سال پیش یه مریضی خیلی خطرناکو به سلامتی رد کرد و الان سالم و سرحاله و من مطمئنم که خدا صدامون رو شنید و دعامون رو بی جواب نذاشت خدایا سایه پدر و مادرمون رو از سرمون بر ندار 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من به قدرت دعا ایمان دارم...و دعا می کنم برای این پدر عزیز... 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ انشاءالله که حالشون خوب میشه از صمیم قلبم از خدا براشون سلامتی و عمر طولانی و با عزت می خوام من شدیدا به قدرت دعا ایمان دارم پدر نازنین خودم 3 سال پیش یه مریضی خیلی خطرناکو به سلامتی رد کرد و الان سالم و سرحاله و من مطمئنم که خدا صدامون رو شنید و دعامون رو بی جواب نذاشت خدایا سایه پدر و مادرمون رو از سرمون بر ندار الهی امین 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ یا من اسمه دوا و ذکرو شفا انشالله خوب میشن و دوستمون شاد بشن 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خدا به حرمت این ماه عزیز و ابروی امام حسین و اربعینشون شفاشون بده انشالله 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خدا رو قسم میدم به امام حسین به حرمت روز اربعین که نزدیکه به زودی زود این پدر عزیزو شفا بده اللهم صل علی محمد وال محمد 5 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خدا رو قسم میدم به امام حسین به حرمت روز اربعین که نزدیکه به زودی زود این پدر عزیزو شفا بده اللهم صل علی محمد وال محمد امین... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ايشالا خدا به خودش و خونوادش سلامتي و صبر بده 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ گرگی... امیدوارم هرچه زودتر بهبودی پیدا کنه پدر سایه و ستونه گرگی دوست داریم 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ ایشاا.. مشکلش حل بشه . مطمئنم دعا تاثیر گذاره 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ تو ای عزیز همیشه مهربانم پدرم امید که سایه شما تا ابد بر سر ما باشد خدا همه پدرها برای خانوادهاشون نگه داره، مخصوصا پدر دوست عزیزمون:icon_gol: لینک به دیدگاه
amin_s 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ شفای پدر این دوست عزیز رو از خداوند خواستارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ ایشالا که هرچه زودتر، صحیح و سالم بالاسر خونوادشون برگردن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده