شـاهین 8068 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز امروز من در جریان یه خبر بد قرار گرفتم از همه ی شما دوستای عزیزم می خوام برای شفای پدر دوستمون wwwolf عزیز دعا کنیم گویا تا جایی که من میدونم در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هستن خواهشی که دارم نگیم با خودمون این مشکل برای ما پیش نمی یاد. من پیش خدا رو سیاه هستم . من حالش رو ندارم و... همین لحظه به هر چیزی که اعتقاد داریم دعا کنیم که سایه ی ایشون از سر خانوادهشون کم نشه التماس دعا :pichak29: 24
lady architect 5360 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 خدا کنه این دوستمون شاد وشنگول بشه و پیش باباش به خوشی زندگی کنه 7
کهربا 18091 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 انشاءالله که حالشون خوب میشه از صمیم قلبم از خدا براشون سلامتی و عمر طولانی و با عزت می خوام من شدیدا به قدرت دعا ایمان دارم پدر نازنین خودم 3 سال پیش یه مریضی خیلی خطرناکو به سلامتی رد کرد و الان سالم و سرحاله و من مطمئنم که خدا صدامون رو شنید و دعامون رو بی جواب نذاشت خدایا سایه پدر و مادرمون رو از سرمون بر ندار 9
کتایون 15177 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 من به قدرت دعا ایمان دارم...و دعا می کنم برای این پدر عزیز... 7
شـاهین 8068 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 انشاءالله که حالشون خوب میشه از صمیم قلبم از خدا براشون سلامتی و عمر طولانی و با عزت می خوام من شدیدا به قدرت دعا ایمان دارم پدر نازنین خودم 3 سال پیش یه مریضی خیلی خطرناکو به سلامتی رد کرد و الان سالم و سرحاله و من مطمئنم که خدا صدامون رو شنید و دعامون رو بی جواب نذاشت خدایا سایه پدر و مادرمون رو از سرمون بر ندار الهی امین 6
shaden. 18583 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 یا من اسمه دوا و ذکرو شفا انشالله خوب میشن و دوستمون شاد بشن 5
hilda 13377 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 خدا به حرمت این ماه عزیز و ابروی امام حسین و اربعینشون شفاشون بده انشالله 6
تینا 15116 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 خدا رو قسم میدم به امام حسین به حرمت روز اربعین که نزدیکه به زودی زود این پدر عزیزو شفا بده اللهم صل علی محمد وال محمد 5
الناز20 168 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 خدا رو قسم میدم به امام حسین به حرمت روز اربعین که نزدیکه به زودی زود این پدر عزیزو شفا بده اللهم صل علی محمد وال محمد امین... 3
am in 25041 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 گرگی... امیدوارم هرچه زودتر بهبودی پیدا کنه پدر سایه و ستونه گرگی دوست داریم 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 تو ای عزیز همیشه مهربانم پدرم امید که سایه شما تا ابد بر سر ما باشد خدا همه پدرها برای خانوادهاشون نگه داره، مخصوصا پدر دوست عزیزمون:icon_gol:
Mohammad Aref 120597 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 ایشالا که هرچه زودتر، صحیح و سالم بالاسر خونوادشون برگردن.
ارسالهای توصیه شده