mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بفرمایید پول خُرد یادش به خیر... اون قدیما میرفتم مغازه یه کیک با یه نوشابه می*خوردم بعد یه پنج تومنی زرد می*دادم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزها تند و تند می*گذشت. وضع اقتصاد خراب بود. خرااااب. تورم بی داد می*کرد. تا اینکه یه کیک با نوشابه شد هفت تومان یعنی یه دوتومانی هم باید به پنج تومانم اضافه میکردم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادمه با یه ده تومانی سوار تاکسی می*شدم و .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد که یه تحول عظیم اقتصادی رخ داد که من بچه بودم و حالیم نبود. فهمیدم باید به جای ده تومان کرایه بیست تومان بدم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی رفتم سر کار حقوقمو با پنجاه تومانی می*دادن و حس می*کردم دیگه مرد شدم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک سال بعد حقوق با اسکناس پنجاه تومانی کمتر و به جاش صد تومانی دادن ولی پنجاه تومان شده بود کرایه تاکسی همون مسیر همیشگی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دویس تومانی که اومد هنوز کرایه همون پنجاه تومنی بود ولی عیدی نفری پنج تا دویستی نوی نو گرفتیم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پانصدی که اومد کرایه*ها هفتاد و پنج تومن شد. برای همون مسیر. نوشابه شیشه*ای هم جاشو داده بود به نوشابه خانواده و حالا با خانواده دور هم کیک و نوشابه میخوردیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدش سر و کله هزارتومنی پیدا شد و ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا اینجای کار مشکلی نبود چون قبل از اینا هم اون اسکناسایی که گفتم بود ولی نه به این شدت ولی یه اسکناس جدید اومد که شد نقل محافل. میگفتن وضعیت پولی وخیمه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پنج هزار تومانی که اومد دیگه آب پاکی رو دست همه ریخته شد.... وضع اقتصاد خراب بود. کیک و نوشابه و کرایه تاکسی اذیت می*کرد آدمو... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از درگذشت جانسوز اقتصاد ایران با اسکناس قبلی و کلی سکه که تا صد تومانی هم پیشروی کرده بود برای شب چهلم اقتصاد یک سورپرایز دیگر رو شد. ده هزار تومانی.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هنوز این اسکناس یا شاید تراول چک بین مردم عزیز و بهت زده جا باز نکرده بود که ..... دو برادر جدید وارد پول کشور شدند که دیشب یکیشان به دستم رسید و آه از نهادم بر آورد و به یاد تمام کیک و نوشابه های پنج تومانی که خورده بودم افتادم. و آرزو کردم یک بار دیگر و فقط یک بار دیگر بتوانم سوار بر تاکسی شوم ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دو پول عزیز چیزی نبود جر دو سکه دویست تومانی و پانصد تومانی!!!!!!!!! یعنی ۲۰۰۰ ریال ۵۰۰۰ ریال.... 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ هر روز گند تر از دیروز خودمونیما تو چقدر سنت زیاده من از هزار تومنی یادمه:w645: 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34): چيه.:there:..برادرزادم 12 سالشه.از باباش اسكناس 10 هزارتومني خواست تا براي يادگاري نگه داره 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ یاد ایامی که در گلشن صفایی داشتیم 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ هر روز گند تر از دیروزخودمونیما تو چقدر سنت زیاده من از هزار تومنی یادمه:w645: البته شكست نفسي ميفرمايي.از وجنات شما معلومه كه با ننه خدابيامرزم دم خور بودين 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آخر اقتصاده مملکتمون چی فکر کردین... 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آخر اقتصاده مملکتمون چی فکر کردین... من پول تو جيبيم كه 5 تومن بود رو خوب يادمه.زور كه ميزنم 2تومنيش هم يادمه.ظرف 30 سال و اين وضعيت.شاهكاره والا 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ هر روز گند تر از دیروزخودمونیما تو چقدر سنت زیاده من از هزار تومنی یادمه:w645: :icon_pf (34): چيه.:there:..برادرزادم 12 سالشه.از باباش اسكناس 10 هزارتومني خواست تا براي يادگاري نگه داره :icon_pf (34)::icon_pf (34): من پول تو جيبيم كه 5 تومن بود رو خوب يادمه.زور كه ميزنم 2تومنيش هم يادمه.ظرف 30 سال و اين وضعيت.شاهكاره والا من اولين پول تو جيبيم 25تومن بود...ميتونستم باهاش يه پفك اشي مشي بزرگ بخرم! 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من نوشابه میخریدم یه تومن :w58: چند قرن پیش؟:w58: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من نوشابه میخریدم یه تومن تو چند سالته؟Banel Smiley 52 :w58: چند قرن پیش؟:w58: به من انداختنش Icon Pf 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تو چند سالته؟Banel Smiley 52 به من انداختنش Icon Pf خيلي باحال گفتييييي 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تو چند سالته؟Banel Smiley 52 به من انداختنش Icon Pf اوووووووووووووووخی آره عسیسم غصه نخور زودتر پیر میشه :aghosh: این پیرمرد قبل از میلاد مسیح بدنیا اومده 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :w58: چند قرن پیش؟:w58: 25ساله پیش 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تو چند سالته؟Banel Smiley 52 به من انداختنش Icon Pf خدا در و تخته رو با هم جور ميكنه ديگه 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ 25ساله پیش از بس گروني شده ديگه كسي باور نميكنه همين چند سال پيش بود.تو آلبومم سكه هاي يه تومني و دو تومني دارم.ميترسم به كسي نشون بدم منو با اصحاب كهف اشتباه بگيرن:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ از بس گروني شده ديگه كسي باور نميكنه همين چند سال پيش بود.تو آلبومم سكه هاي يه تومني و دو تومني دارم.ميترسم به كسي نشون بدم منو با اصحاب كهف اشتباه بگيرن:icon_pf (34): :w16: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بچه که بودیم پنجاه تومن گرفتنی جشن می گرفتیم :Laie_28: تازه کلی چیز می خریدیم 20 تومنشم می مونداما الان پنجاه هزار تومن می گیریم می ریم بیرون اخرشم شب پیاده برمیگردیم خونه :imoksmiley:و:w140:در نهایت :ubhuekdv133q83a7yy7که چرا دیر اومدی و:w165: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده