Glint 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام کسایی که کنکورکارشناسی ارشد سال 90 میخوان ازمون بدن بیان تو درمورد کنکور صحبت کنیم نحوه مطالعه مفید برای کنکور ارشد مهندسی برق مراجع مفید وجزوات به دردبخور برای مهندسی برق اخرین تغییرات کنکور ارشد مهندسی برق سال 90 خلاصه هرچی درمورد کنکورارشد مهندسی برق دارین روکنین 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ گرد گیری..... خائن... حالا دیگه میای برا غریبه ها گرد گیری میکنی....:w00: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خائن...حالا دیگه میای برا غریبه ها گرد گیری میکنی....:w00: آخه دو تا پست بیشتر نرفته بود:w00:انشاالله امسال افزایش پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آخه دو تا پست بیشتر نرفته بود:w00:انشاالله امسال افزایش پیدا کنه پارسال به اون صورت کنکوری نداشتیم تو تالار ولی امسال بترکونه خودم محمد مهدی امید سمن آقا مهدی . . . کلی داریم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پارسال به اون صورت کنکوری نداشتیم تو تالارولی امسال بترکونه خودم محمد مهدی امید سمن آقا مهدی . . . کلی داریم ما منتظریم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ما منتظریم امیدواریم از تجربه های همدیگه استفاده کنیم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ما منتظریم شما منتظر نتیجه کنکورت باش:w888: اگه اسی بفهمه داری خیانت میکنی.... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شما منتظر نتیجه کنکورت باش:w888:اگه اسی بفهمه داری خیانت میکنی.... :smiley (18): اسی خودش راهمای ماست و رفیق گلمون ما مثل بعضی مدیرها به بقیه رشته ها توهین نمیکنیم و برای فعالیت حتی کاربرهای خودمون محدودیت نمیزاریم اگه روند خود چیز پنداری از طرف مدیریت تالارتون بهتون القا شده اینجا جایی براتون نیست چون همه باهم برابرن اینجا هرکس خطایی بکنه توبیخ میشه و هرکی حتی یک پست هم بزاره ازش قدردانی میشه حتی اگه یه سوال باشه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من احتمالا امسال برنامه ارشد ندارم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): اسی خودش راهمای ماست و رفیق گلمون ما مثل بعضی مدیرها به بقیه رشته ها توهین نمیکنیم و برای فعالیت حتی کاربرهای خودمون محدودیت نمیزاریم اگه روند خود چیز پنداری از طرف مدیریت تالارتون بهتون القا شده اینجا جایی براتون نیست چون همه باهم برابرن اینجا هرکس خطایی بکنه توبیخ میشه و هرکی حتی یک پست هم بزاره ازش قدردانی میشه حتی اگه یه سوال باشه نه بابا! من کلا با این فلوید شوخی دارمهمه دوست ما هستند و عزیز...حتی شما دوست لذیذ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نه بابا!من کلا با این فلوید شوخی دارمهمه دوست ما هستند و عزیز...حتی شما دوست لذیذ خوشحالم که دوستایی اینجور عزیز پیدا کردم با امین شما یه برنامه داریم میریزیم چطور کنکور بدیم امسال 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ شما منتظر نتیجه کنکورت باش:w888:اگه اسی بفهمه داری خیانت میکنی.... :w00:اصلا شما اینجا چکار میکنید؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :w00:اصلا شما اینجا چکار میکنید؟ شما اگه گردگیریت تموم شده بیا اونور :w00: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من احتمالا امسال برنامه ارشد ندارم تو دیگه چرا آخه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mohammadnezhad 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من کنکور 90در پیش دارم مگه باید کاری انجام داد 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من کنکور 90در پیش دارم مگه باید کاری انجام داد البته درستش کنکور 91 هست اگر امسال قصد شرکت دارید... 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ من کنکور 90در پیش دارم مگه باید کاری انجام داد آره باید درس بخونی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده