jo0ojo0o 482 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2011 اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! 6
Aartemis 6639 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 آره آرومتر میشی ولی فقط برای چند لحظه!!!!:icon_pf (34): تازه خوب حرف دل هر کس مال دل خودشه اگه قول بدین گوش نمیدین من بگم گوشاتونو بگیرین آفرین:ws2: 4
Aartemis 6639 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! بله درسته جوجو هست وقولش ولی الهی دلت تنگ شده جوجو زمان همه چی را حل میکنه اینم میگذره:ws2: 3
EVF 5465 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 مگه بیکاریم حنجرمونو پاره کنیم؟؟؟ من هر وقت عصبانی میشم میرم بیرون تو پارک یه جا خلوت میشینم و یه استاد ناظری گوش می کنم و بر میگردم! از خشونت خیلی بدم میاد. 5
danielo 15239 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم. شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه 2
jo0ojo0o 482 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 بله درسته جوجو هست وقولشولی الهی دلت تنگ شده جوجو زمان همه چی را حل میکنه اینم میگذره:ws2: امید وارم 3
jo0ojo0o 482 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم.شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه خوب فهلا که همه جا پر از آدمیزاده که اگه داد بزنی:167: تنها جایی که می تونی فریاد بزنی و کسی باهات کاری نداشته باشه همین دنیای مجازیه 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدن اخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده 4
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده :ws28: 3
jo0ojo0o 482 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده ولی من بیشتر دوست دارم چنتا چیز شکستنی بشکنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 خوب فهلا که همه جا پر از آدمیزاده که اگه داد بزنی:167:تنها جایی که می تونی فریاد بزنی و کسی باهات کاری نداشته باشه همین دنیای مجازیه فعلا من اگه بتونم یکم گریه کنم خیلی خوبه که اونم نمیدونم چرا اشکم نمیاد 3
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 دوس دالم بگم فهلا:w00: پارسی رو پاس بداربحث تاپیکم منحرف نکنیم صاحبش میادا 1
غایب 4790 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! چنین پرسان بودهاند كه: «عشقی در وجودم شعله میكشد با هزاران بند با دنیای بیرون درهم تافته و وابستهی آن است. و در همان حال معنای سخنتان را به خوبی درمییابم كه گفتهاید باید به تمامی در درون خویش مستقر بود. حال اگر كسی و چیزی قدردان آن عشق نباشد و طعمش را نچشد، چه بر آن عشق خواهد رفت؟ فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. 2
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 چنین پرسان بودهاند كه: «عشقی در وجودم شعله میكشد با هزاران بند با دنیای بیرون درهم تافته و وابستهی آن است. و در همان حال معنای سخنتان را به خوبی درمییابم كه گفتهاید باید به تمامی در درون خویش مستقر بود. حال اگر كسی و چیزی قدردان آن عشق نباشد و طعمش را نچشد، چه بر آن عشق خواهد رفت؟فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. 2
jo0ojo0o 482 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه 3
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه این دل صای مرده با اینکارا اروم نمیشه ابجی 2
غایب 4790 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه برای آروم شدن نیازی به فریاد نیست. کافیست ذهن خود را از هر چه که هست و دارد خالی کنیم. 1
ارسال های توصیه شده