spow 44202 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم.شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه برو لب دریا اونقدر حال میده دی: یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده یاد فیلم Fight club افتادم دی: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 حرف دلت رو فریاد بزن شاید اینجوری آروم تر بشی!!! خسته شدم از مردمان اطرافم همه چیز شده پول دریغ از احساس دریغ از یه احساس واقعی خدایا چرا زندگی انقدر پوچه حالم ازین دنیا بهم میخوره... ولی چه فایده که بارها اینارو از ته دل گفتم و فایده ای نداشته مگه میشه ذات آدمارو عوض کرد...واقعا در حیرتم ز این مردم... 1
jo0ojo0o 482 سازنده ارسال شده در 16 فروردین، 2011 برای آروم شدن نیازی به فریاد نیست. کافیست ذهن خود را از هر چه که هست و دارد خالی کنیم. اینم میشه
jo0ojo0o 482 سازنده ارسال شده در 16 فروردین، 2011 برو لب دریااونقدر حال میده دی: خیلی دوس داشتم الان کنار دریا بودم
ارشیـا 34 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 نمی تونم ..... گفته عشقی رو که فریاد بزنی دورغه ؛ هوسه ولی چه کنم که خودش نه زمزمه دلم رو می شنوه و نه زبان نگاهم رو می فهمه 1
danielo 15240 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 برو لب دریااونقدر حال میده دی: یاد فیلم fight club افتادم دی: لب دریا هم لب دریا های قدیم. همین الانش تو این سرمای زمستون پر ادمیزاد هست 1
soheiiil 24254 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 اتفاقا سکوت بیشتر منو آروم میکنه تا فریاد زدن.... دنیا پر از سرو صداس ....به سکوت احترام بگذاریم 1
پرناز 581 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 وای خدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا چرا صدام رو نمیشنوی خدا بامنی یا بااونی خدا صدام رو میشنوی کمکم کن 1
jo0ojo0o 482 سازنده ارسال شده در 23 فروردین، 2011 سکوت تلخ من از فریاد ناهنجارتر است کارم از فریاد گذشتست بدان ساکتم شاعر: خودمان
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری