jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ حرف دلت رو فریاد بزن شاید اینجوری آروم تر بشی!!! 10 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ آره آرومتر میشی ولی فقط برای چند لحظه!!!!:icon_pf (34): تازه خوب حرف دل هر کس مال دل خودشه اگه قول بدین گوش نمیدین من بگم گوشاتونو بگیرین آفرین:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! بله درسته جوجو هست وقولش ولی الهی دلت تنگ شده جوجو زمان همه چی را حل میکنه اینم میگذره:ws2: 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مگه بیکاریم حنجرمونو پاره کنیم؟؟؟ من هر وقت عصبانی میشم میرم بیرون تو پارک یه جا خلوت میشینم و یه استاد ناظری گوش می کنم و بر میگردم! از خشونت خیلی بدم میاد. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم. شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بله درسته جوجو هست وقولشولی الهی دلت تنگ شده جوجو زمان همه چی را حل میکنه اینم میگذره:ws2: امید وارم 3 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم.شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه خوب فهلا که همه جا پر از آدمیزاده که اگه داد بزنی:167: تنها جایی که می تونی فریاد بزنی و کسی باهات کاری نداشته باشه همین دنیای مجازیه 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :w74::w74::w74::ws18::ws18::w000::w821::w821: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدن اخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده :ws28: 3 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده ولی من بیشتر دوست دارم چنتا چیز شکستنی بشکنم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خوب فهلا که همه جا پر از آدمیزاده که اگه داد بزنی:167:تنها جایی که می تونی فریاد بزنی و کسی باهات کاری نداشته باشه همین دنیای مجازیه فعلا من اگه بتونم یکم گریه کنم خیلی خوبه که اونم نمیدونم چرا اشکم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ دوس دالم بگم فهلا:w00: پارسی رو پاس بداربحث تاپیکم منحرف نکنیم صاحبش میادا 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اول خودم فریاد میزن به امید آروم شدن!!! دلم واست تنگ شده،ولی قولم هنوز یادمه!!! چنین پرسان بودهاند كه: «عشقی در وجودم شعله میكشد با هزاران بند با دنیای بیرون درهم تافته و وابستهی آن است. و در همان حال معنای سخنتان را به خوبی درمییابم كه گفتهاید باید به تمامی در درون خویش مستقر بود. حال اگر كسی و چیزی قدردان آن عشق نباشد و طعمش را نچشد، چه بر آن عشق خواهد رفت؟ فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چنین پرسان بودهاند كه: «عشقی در وجودم شعله میكشد با هزاران بند با دنیای بیرون درهم تافته و وابستهی آن است. و در همان حال معنای سخنتان را به خوبی درمییابم كه گفتهاید باید به تمامی در درون خویش مستقر بود. حال اگر كسی و چیزی قدردان آن عشق نباشد و طعمش را نچشد، چه بر آن عشق خواهد رفت؟فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ فریاد هم به جایی نمیرسد دوست عزیز. ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه این دل صای مرده با اینکارا اروم نمیشه ابجی 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ممکنه فریاد به جایی نرسه،ولی شاید برای چند لحظه هم که شده آرومت کنه برای آروم شدن نیازی به فریاد نیست. کافیست ذهن خود را از هر چه که هست و دارد خالی کنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده