pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: چرا خدافسی کرده؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نه چرا خدافسی کرده؟ منم نمیدونم... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: من نصفه و نيمه ازش خبر دارم.داره درساشو ميخونه.خيلي خوبه كه يادي از كسايي كه بودن و نيستن بشه.يكي هست كه بيشتر ازش خبر داره.شايد اگه بياد خبر دقيقتري بده. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: داد نزن:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ منكه فعلا بيشتر از پنج شش نفر رو نميشناسم اونارم كم كم ميشناسم شرمنده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یه مریم تو سوا هست نمیدونم مریم دی هست یا مریم کا 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مریم جان کجایی عزیز جات خالیه برگرد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من نصفه و نيمه ازش خبر دارم.داره درساشو ميخونه.خيلي خوبه كه يادي از كسايي كه بودن و نيستن بشه.يكي هست كه بيشتر ازش خبر داره.شايد اگه بياد خبر دقيقتري بده. ممنون... داد نزن:w00::w00: چشم... :banel_smiley_52: منكه فعلا بيشتر از پنج شش نفر رو نميشناسم اونارم كم كم ميشناسم شرمنده کم کم میشناسی... یه مریم تو سوا هست نمیدونم مریم دی هست یا مریم کا سوا؟؟ منم ندیدمش اگه دیدمش خبر میدم یادت نره مرسی مریم جان کجایی عزیز جات خالیه برگرد آره منم اتفاقی تو لیست دوستان دیدمش و گفتم تاپیکی بزنم و یادی ازش بکنم... اگه کسی باهاش ارتباط داره بگه که برگرده منتظرشیم... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خو وقتي نيميدونم بگم چي؟ بگم ميدونم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ایشالا میاد .........من براش پیام میذارم جاش واقعا خالیه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اره حامد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده