pianist 31129 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: 6
میلاد 24047 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: چرا خدافسی کرده؟ 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: من نصفه و نيمه ازش خبر دارم.داره درساشو ميخونه.خيلي خوبه كه يادي از كسايي كه بودن و نيستن بشه.يكي هست كه بيشتر ازش خبر داره.شايد اگه بياد خبر دقيقتري بده. 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 بچه ها کسی از maryam_k خبری داره؟؟ خیلی وقته خدافظی کرده و رفته راستش بنظرم دختر عاقل و منطقی بود و تاپیکای خوبی میزد کسی خبر داره یا نه؟؟ :w00: داد نزن:w00::w00: 2
برادر بهار 648 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 منكه فعلا بيشتر از پنج شش نفر رو نميشناسم اونارم كم كم ميشناسم شرمنده 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 من نصفه و نيمه ازش خبر دارم.داره درساشو ميخونه.خيلي خوبه كه يادي از كسايي كه بودن و نيستن بشه.يكي هست كه بيشتر ازش خبر داره.شايد اگه بياد خبر دقيقتري بده. ممنون... داد نزن:w00::w00: چشم... :banel_smiley_52: منكه فعلا بيشتر از پنج شش نفر رو نميشناسم اونارم كم كم ميشناسم شرمنده کم کم میشناسی... یه مریم تو سوا هست نمیدونم مریم دی هست یا مریم کا سوا؟؟ منم ندیدمش اگه دیدمش خبر میدم یادت نره مرسی مریم جان کجایی عزیز جات خالیه برگرد آره منم اتفاقی تو لیست دوستان دیدمش و گفتم تاپیکی بزنم و یادی ازش بکنم... اگه کسی باهاش ارتباط داره بگه که برگرده منتظرشیم... 3
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اره حامد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده