رفتن به مطلب

من حروم شدم یا این امریکایی ها خنگ هستند

ارسال های توصیه شده

به جون خودم.....تازه باید چند تا ریاضی رو پاس کنیم تا بتونیم شیمی برداریم....من و استادمون این شکلی شدیم :icon_pf (34):

کلا" بچه ها از راهنمایی که می رن ماشین حساب دارن. ماشین حساب مهندسیا...از اینا که نمودارو اینام می کشه :ws37:

برای همین همیشه وابسته به وسایل هستن...کامپیوتر و ماسین حسابو اینا.

من بهشون می گفتم ما تو دانشگاه ایران هم خیلی کم حق استفاده از ماشین حسابو داشتیم...سر کنکور که اصلا"...اینجوری می شدن :jawdrop:

یکی از دلایلی که هست این هست که اون ها بیشتر به فکر عملی هستند.

مثلا شما الان یک مهندسی هم ببینی که داره یک چیزی بسازه .بیشتر سعی میکنه تو معادلات و نمودار ها از نرم افزار ها بدست میاره

یعنی شاید اعتقاد دارند کسی که مثلا بلد باشه 2 ضربدر 6.5 مساوی چند میشه .باید رشته اش ریاضی محض باشه :ws3::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه عزیزم یه مقاله ای بر اساس تحقیق یه استاد دانشگاه بهشتی بود نشون داده بود اینا توهمه

ما هوشمون متوسطه:banel_smiley_4:

نه اصلا اینطوری نیست

استاد دانشگاه بهشتی اشتباه کرده به جون شقی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نمی دونم چه جوری فکر می کنن.

اما چیزی که من تا حالا دیدم اینه که می گن: لزومی نیست فرمول و اینا حفظ کنیم....وقتی ماشین حساب هست که فرمول رو می تونیم توش ذخیره کنیم پس چرا حفظش کنیم.:ws52:

ببین سر امتحانا یه ورقه ی جدا می دن که کل فرمولا توش هست و ازش استفاده می شه.

اگه بگیم پس چرا اینا اینقدر پیشرفته هستن می شه گفت به دلیل بانکهای اطلاعاتی هست که در اختیارشون قرار می دن.

دیتا بیسی که تو کتابخونه هاشون هست معرکست و.... پول از دانشجو می گیرن...به جاش هزینه می کنن.

ولی باز خیلی سئوالا هست که بی پاسخ می مونه....

• Like 7
لینک به دیدگاه
از هر ده ایرانی هشت تاشون باهوشن ولی مدیراشون از بین اون دوتا انتخاب میشن .... :banel_smiley_4:

درستش اینه

در ایران از هر ده نفر . نه نفر باهوشن و یک نفر خنگ . یه نفر خنگه رییس اون نه نفر باهوشه میشه

ولی در ژاپن از هر ده نفر یکی باهوش و نه نفر خنگن . و اون باهوشه رییس اون نه خنگ میشه

نه اصلا اینطوری نیست

استاد دانشگاه بهشتی اشتباه کرده به جون شقی:ws3:

نه عزیزم

من تو دانشگاه گاهی دوست دارم سرمو بزنم به دیوار از دست بچه ها

چها ساعت من میگم انتگرال یارو میگه مشتق چی

من نمی دونم چه جوری فکر می کنن.

اما چیزی که من تا حالا دیدم اینه که می گن: لزومی نیست فرمول و اینا حفظ کنیم....وقتی ماشین حساب هست که فرمول رو می تونیم توش ذخیره کنیم پس چرا حفظش کنیم.:ws52:

ببین سر امتحانا یه ورقه ی جدا می دن که کل فرمولا توش هست و ازش استفاده می شه.

اگه بگیم پس چرا اینا اینقدر پیشرفته هستن می شه گفت به دلیل بانکهای اطلاعاتی هست که در اختیارشون قرار می دن.

دیتا بیسی که تو کتابخونه هاشون هست معرکست و.... پول از دانشجو می گیرن...به جاش هزینه می کنن.

ولی باز خیلی سئوالا هست که بی پاسخ می مونه....

ما یه استاد برق داشتیم این ترم که اونجا درس خونده بود

سر امتحان نفری یه ورقه داد همه فرمولا بود اجازه داد ماشین حساب مهندسی رو داشتم بعد اما یه سوالی داد ما داشتیم سکته میزدیم:banel_smiley_52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ما یه استاد برق داشتیم این ترم که اونجا درس خونده بود

سر امتحان نفری یه ورقه داد همه فرمولا بود اجازه داد ماشین حساب مهندسی رو داشتم بعد اما یه سوالی داد ما داشتیم سکته میزدیم:banel_smiley_52:

دقیقا" همینه :banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا" همینه :banel_smiley_52:

خو دیگه اینجا طرف قرمول حفظ میکنه سوالا سطحش پایینتره

من تو عمرا امتحان این مدلی ندیده بودم سه ساعته بود میتونستی لب تاپم ببری

فکر کن من رومیزم لب تاب ماشین حساب اون برگه فرموله بود باز مونده بودم:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

از انیشتین پرسیدند یک فوت دقیقا چند سانت و چند میلیمتر هست .... گفت نمیدونم ....

با تعجب پرسیدند چرا شما مطلب به این سادگی رو بلد نیستید؟

گفت وقتی میتونم این عدد رو از یه منبع اطلاعاتی به راحتی بدونم چه لزومی داره حفظش کنم !!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
خو دیگه اینجا طرف قرمول حفظ میکنه سوالا سطحش پایینتره

من تو عمرا امتحان این مدلی ندیده بودم سه ساعته بود میتونستی لب تاپم ببری

فکر کن من رومیزم لب تاب ماشین حساب اون برگه فرموله بود باز مونده بودم:icon_pf (34):

ببین یه چیزی هم هست...اینجا سئوالا کاربردیه....نمی دونم چه جوری بگم.

مثلا" تو فیزیک مبحث قرقره ها یا نیرو رو که درس می دن می گن: فرض کنید یه مریض داریم با این وزن با این مشخصات پاش شکته برای بالا نگه داشتن پاش از قرقره استفاده می شه حالا شما چیکار می کنید که پاش درد نگیره و در این شرایط خاص باشه :banel_smiley_4:

یا ببین مثلا" میگن یه تحقیق انجام بدید در مورد موضوع X. خب..حالا می گن جمع آوری اطلاعات و اینا کافی نیست. شما باید اول یه نظریه داشته باشید حالا اونو با کمک اطلاعاتی که دارید ثابت کنید. :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه چیز دیگه:

امریکایی ها همش به وسایلشون و کتاباشون وابسته هستن...اصلا" فکر نمی کنن.....

بهشون بگی نظرت راجع به فلان چیز چیه؟ می گه اممممممممم متن تو هیچ کتابی اینو ندیدم....نمی دونم

بابا مغز که داری؟ :w00: فسفر بسوزون...فکر کن!

یه بار سر کلاس شیمی بودیم....استادمون به دختره گفت: 6.5 *2.... گفت....واستا ماشین حسابمو در بیارم :banel_smiley_52:

انگار معادله ی 100 مجهولی بهش دادن:banel_smiley_4:

البت تا اونجایی که من اطلاع دارم شرقی ها هم همینطوری هستن

همش سرشون تو کتابه ولی مخ تعطیل... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببین کره ای ها و چینی ها همیشه تو کتابخونن و دارن می خونن. :banel_smiley_4:

ولی با این حال بیل می رن :ws37:

ژاپنی ها نه...باهوشن...کار می کشن از مغزشون.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان موضوع بحث چیه تا منم فردا احتمالا شرکت کنم :ws3:

موضوع مغز و هوش ایرانی هاست....:w16:

تو هم بیا....اینجایی که :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

شما چرا کامپیوتر خوندی دامپزشکی میخوندی!

تازه من ی مقاله خوندم مبنی بر این که هوش ایرانیا در حاله کاهشه پس خیلی خوشحال نباش توهمی بیش نبوده!:persiana__hat:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما چرا کامپیوتر خوندی دامپزشکی میخوندی!

تازه من ی مقاله خوندم مبنی بر این که عوش ایرانیا در حاله کاهشه پس خیلی خوشحال نباش توهمی بش نبوده!:persiana__hat:

18... :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هیچکدوم نه تو باهوشی نه آمریکایی ها خنگن البته نمیدونما شایدم باهوش باشی باید ازت تست وکسلر بگیرم:ws52:

موضوع اینه که شاید فکری که به ذهن تو خطور کرده خیلی زودتر تو ذهن اونا هم خطور کرده باشه منتها اثبات یه فرضیه ی علمی به این سادگی ها نیست اونا هر فکر و فرضی که میکنن باید پاش دلیل منطقی و اثباتی هم بیارن

نه اینکه همینجوری یه حرفی رو بر اساس شایدها بزنن و واسه خودشون اطلاعات آنالیز کنن و مطمئنا همین طوره چون اونایی که این تحقیقات رو روی اکولوژی انجام میدن جزء عوام نیستن و عموما دانشمند و محقق های بزرگی هستن:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پس چرا سيستم اكثر درساي ما مث امريكا بود؟ :w127:

معمولا امتحانا با ماشين حساب و لپ تاپ و ليست فرمولاست.(گاهي كتاب و جزوه و حل تمرين و ......)

3-4 ساعتم هستيم در خدمتشون. :banel_smiley_4:

وسطش حوصلمون سر بره بيرونم ميريم قدم ميزنيم.

البته بايد فرمولا رو حفظ باشيما. چون نميرسيم. همه رو بخوايم از كتاب ببينيم وقت تمام ميشه.

با اين حالم ما مي مونيم.

سوالا يه جورين :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:icon_redface:

ببین یه چیزی هم هست...اینجا سئوالا کاربردیه....نمی دونم چه جوری بگم.

مثلا" تو فیزیک مبحث قرقره ها یا نیرو رو که درس می دن می گن: فرض کنید یه مریض داریم با این وزن با این مشخصات پاش شکته برای بالا نگه داشتن پاش از قرقره استفاده می شه حالا شما چیکار می کنید که پاش درد نگیره و در این شرایط خاص باشه :banel_smiley_4:

یا ببین مثلا" میگن یه تحقیق انجام بدید در مورد موضوع X. خب..حالا می گن جمع آوری اطلاعات و اینا کافی نیست. شما باید اول یه نظریه داشته باشید حالا اونو با کمک اطلاعاتی که دارید ثابت کنید. :ws37:

همینطوری خوبه دیگه:ws37:

موافقم طرف دو زار از سوادش استفاده نمیکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس چرا سيستم اكثر درساي ما مث امريكا بود؟ :w127:

معمولا امتحانا با ماشين حساب و لپ تاپ و ليست فرمولاست.(گاهي كتاب و جزوه و حل تمرين و ......)

3-4 ساعتم هستيم در خدمتشون. :banel_smiley_4:

وسطش حوصلمون سر بره بيرونم ميريم قدم ميزنيم.

البته بايد فرمولا رو حفظ باشيما. چون نميرسيم. همه رو بخوايم از كتاب ببينيم وقت تمام ميشه.

با اين حالم ما مي مونيم.

سوالا يه جورين :ws3:

سیستم درسی دوره ی 12 ساله ی تحصیلی ایران مثل انگلیسه. :w16:

جدی تو ایرانم امتحانا این شکلی شده؟ :ws52:

یه چیز جالب اما مسخره...تو امریکا هیچ هماهنگی بین دانشگاه ها و مدارس نیست.:banel_smiley_4:

مثلا" من معماری MSU می خونم. برای لیسانسم باید 126 واحد پاس کنم. اما کسی که معماری UMCP می خونه برای لیسانس باید 120 واحد پاس کنه و درس ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن :w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...