eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این منحنی ها رو چجوری بکشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این منحنی ها رو چجوری بکشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونها برداشت های منظقه هستش که یا به صورت توپوگرافی برداشت شده یا از طریق تصاویر ماهواره ای برا اساس پستی و بلندی ها اون منحنی ها توسط نرم افزار رسم میشه. سیویل تریدی هستش و به کد انتقال دادن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ دوستان تمرین ندارن باهم کار کنیم و تحلیلش کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ دوستان تمرین ندارن باهم کار کنیم و تحلیلش کنیم؟ خودتون نداری کار کنیم ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ n, fund dh su fund? دو بعدی بذارم یا سه بعدی؟ این دو بعدی: اینم سه بعدی: برای بزرگتر ذیذن تصاویر روی آنها کلیک کنید»: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ n, fund dh su fund?دو بعدی بذارم یا سه بعدی؟ این دو بعدی: اینم سه بعدی: برای بزرگتر ذیذن تصاویر روی آنها کلیک کنید»: ما با اتوکد ساختمون میکشیم این چیه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ما با اتوکد ساختمون میکشیم این چیه:vahidrk: هوشمند اینارو بکش چند جلسه بعد ساختمون سه بعدی میذارم اون موقع ببینم چند مرده حلاجی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ هوشمند اینارو بکش چند جلسه بعد ساختمون سه بعدی میذارماون موقع ببینم چند مرده حلاجی اتوکد کنده اعصاب مصاب ندارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اتوکد کنده اعصاب مصاب ندارم با هر نرم افزاری خواستی بزن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ با هر نرم افزاری خواستی بزن پس امتحانه:gnugghender: بیا اینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ش. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ پس امتحانه:gnugghender: بیا اینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ش. من از دراپ باکس نمیتونم دان کنم:| بزن رو انجمن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ من از دراپ باکس نمیتونم دان کنم:|بزن رو انجمن No thanks, continue بزنی حل میشه. سرعت انجمن خیلی کنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ No thanks, continue بزنی حل میشه. سرعت انجمن خیلی کنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولی اصلا لینک دانلود نبود خب پی دی اف گذاشتی طرح کلی درسته ولی من میخواستم نحوه طراحیت رو ببینم ایجا فقط یه جسم سالید میبینم. در کل خوب بود ولی بهتره فایل نرم افزارشو بذاری که بشه روش نظر داد 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اولی اصلا لینک دانلود نبود خب پی دی اف گذاشتی طرح کلی درسته ولی من میخواستم نحوه طراحیت رو ببینم ایجا فقط یه جسم سالید میبینم. در کل خوب بود ولی بهتره فایل نرم افزارشو بذاری که بشه روش نظر داد ی اکسترود و ی کات اکسترود ک دیگه این حرفا رو نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ی اکسترود و ی کات اکسترود ک دیگه این حرفا رو نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوکیه یعنی میگی تمرین سخت تر بذارم؟ خب پلان خونه که داری؟ میخوام تبدیلش کنی به پلان سه بعدی با اتوکد (تو مجازی با اینوتور هم انجامش بدی. اینم یه نمونه بود. سعی کن اصول رو رعایت کنی.(فعلا سطحت رو نمیدونم شاید همه چیز رو هم رعایت کنی) 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اوکیهیعنی میگی تمرین سخت تر بذارم؟ خب پلان خونه که داری؟ میخوام تبدیلش کنی به پلان سه بعدی با اتوکد (تو مجازی با اینوتور هم انجامش بدی. اینم یه نمونه بود. سعی کن اصول رو رعایت کنی.(فعلا سطحت رو نمیدونم شاید همه چیز رو هم رعایت کنی) ما نقشه معماری نمیکشیم اینو برو با ارشیکد بکش اتوکد بچه بازی نی. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ما نقشه معماری نمیکشیم اینو برو با ارشیکد بکش اتوکد بچه بازی نی. میزنم چپ و راست بشیا معماری زیر نظر عمرانه و یه عمرانی همیشه از نظر طراحی نما و طراحی داخلی هم بر معماری ارجح هستش. در ضمن اینجا تقویت مهارت نرم افزاریه بکش ببینم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده