soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ در هر صورت ازدواج کنید چرا که یا همسری خوشگل و باب میل گیرتان می آید و خوشبخت میشوید و یا همسرتان اگر دلخواه شما نباشد مثل من فیلسوف میشوید سقراط :ws28: 12 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ راجع به زن ها هم صدق میکنه ؟؟؟ همه زن ها فیلسوف میشن آخر ...... 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ راجع به زن ها هم صدق میکنه ؟؟؟همه زن ها فیلسوف میشن آخر ...... راس می گه 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهید.عمرا اگر زن ببرم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهید.عمرا اگر زن ببرم آش خور بعدا میبینیم 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهید.عمرا اگر زن ببرم این الان قضیه ی گربه دستش به گوشت نمیرسه و.... ایناست دیگه 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ در هر صورت ازدواج کنیدچرا که یا همسری خوشگل و باب میل گیرتان می آید و خوشبخت میشوید و یا همسرتان اگر دلخواه شما نباشد مثل من فیلسوف میشوید سقراط :ws28: سقراط اینو گفته؟ به هر حال اگرم گفته باید بگم همونم واسش زیادی بود اصلا فک کنم زنش تو سری بهش زد یهو شد سقراط :w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ آش خور بعدا میبینیم این الان قضیه ی گربه دستش به گوشت نمیرسه و.... ایناست دیگه :ws28: گل گفتین آی گل گفتین... جواب عالی دادین همتون غنچه بودین الان شکفتین 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهید.عمرا اگر زن ببرم مگه مسابقه ای ، چیزیه قراره ببری ؟ نکنه میخوای مکان داری ! سقراط اینو گفته؟به هر حال اگرم گفته باید بگم همونم واسش زیادی بود اصلا فک کنم زنش تو سری بهش زد یهو شد سقراط :w00: آره دیگه خودش که گفت اگه زنتون خوب نباشه فیلسوف میشید لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این الان قضیه ی گربه دستش به گوشت نمیرسه و.... ایناست دیگه نه فکر کنم قضیه خونه خالیو دافی بازیه 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این الان قضیه ی گربه دستش به گوشت نمیرسه و.... ایناست دیگه اعتراض دارم .به حقوق زنها توهین شده. زنها را با گوشت مقایسه کردی :ws28::ws28: ولی در کل بهت بگم اینقدر هستند که از ترسم شب ها میرم بیرون . اصلا برایم شعر ساختند. ای خوشگل تر از الن دلون تنها تو کوچه نریا. دختر های محله دزدند عشق من را میدزدند 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ در هر صورت ازدواج کنیدچرا که یا همسری خوشگل و باب میل گیرتان می آید و خوشبخت میشوید و یا همسرتان اگر دلخواه شما نباشد مثل من فیلسوف میشوید سقراط :ws28: وای اگه دستم به این سقزاط برسه :167: :ws28: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اگر ماه را در دست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهید.عمرا اگر زن ببرم زن بردنی نیس اعتراض دارم .به حقوق زنها توهین شده. زنها را با گوشت مقایسه کردی :ws28::ws28: ولی در کل بهت بگم اینقدر هستند که از ترسم شب ها میرم بیرون . اصلا برایم شعر ساختند. ای خوشگل تر از الن دلون تنها تو کوچه نریا. دختر های محله دزدند عشق من را میدزدند اااا مرد خوشگل الا خوب نیستمرد باید چهرش مردونه باشه خوشگل باشه همش چشم دیگرون دنبالشه ادم قاطی میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده