jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ تازه اول آب ریختنت به اونجایی که میسوزه هست. برونمره هاتو بگیر حالا اگه گذاشتی ما یه روز شاد باشیم:w00: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ پرونده ی امتحانا داره بسته می شهمواظب باش لای پرونده گیر نکنی من امروز آخرین امتحانم هم تموم شد(کسایی که هنوز امتحان دارن آب بریزن اونجایی که می سوزه) شما تا کی امتحان دارید؟! واسه من 3 تا دیگه مونده ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شنبه دینامیک یکشنبه CNC و وصیت دوشنبه مقاومت 2 سه شنبه تکنولوژی پلاستیک . . . . ادامه داره 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شنبه دینامیکیکشنبه CNC و وصیت دوشنبه مقاومت 2 سه شنبه تکنولوژی پلاستیک . . . . ادامه داره :there: پاس میشی 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شنبه دینامیکیکشنبه CNC و وصیت دوشنبه مقاومت 2 سه شنبه تکنولوژی پلاستیک . . . . ادامه داره :jawdrop: ن بازم به خودم اميدوار شدم مرسي ميلاد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ما تا 7 داریم بابا از 29 به بعد پشت همن 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ششم تموم میشه امتحان فردا رو خدا بخیر کنه ...... بقیه رو مشکلی ندارم .... 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ایشالا امتحان همتون خوب بشه واسه ی منم دعا کنید،از هفته ی بعد نمره هام میاد:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده