M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ لب تاپه چه اشنا میاد شبم رو این بالش میخوابی یه جورایی از تولید به مصرفی :ws28: این همه تبلیغ بالش زیر لپ تاب میکنن..شما مگه ندیدیدشب هم روش نمیخوابم..از بس در روز گرم میشه میترسم:icon_pf (34): این میز یه مکانیکیه تنبل میباشدانصافا زده تو خال دقیقا...بعضی وقت ها هم سیستم رو میزاری رو زمین و بالشت رو زیر دست 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اووونم ماله گیمینگه فقط این دفعه اسپیکرشم خوب باشه اینم یکی دیگه :ws28: 10 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اینم یکی دیگه :ws28: قبلیه بهتر بود فقط نمی دونم دو تا موس به چه دردش می خوره :ws3: اما کلان علاقه داری یه کینگم داشته باشه ها:ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ قبلیه بهتر بود فقط نمی دونم دو تا موس به چه دردش می خوره :ws3:اما کلان علاقه داری یه کینگم داشته باشه ها:ws3::ws3: یه دونه موس مخصوص بازیه :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اینم میز مناسپیکر رو نیگا نکنید:icon_pf (34):غاز بهتر از اسپیکر من میخونه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اینم میز مناسپیکر رو نیگا نکنید:icon_pf (34):غاز بهتر از اسپیکر من میخونه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آجی اسپیکرارو جای هدفون میذاری تو گوشت آهنگ گوش میدی؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم بعدا شاید عکسشو گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم بعدا شاید عکسشو گذاشتم بعداً ؟ اونم شاید؟ قبول نیس 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بعداً ؟ اونم شاید؟ قبول نیس اگر شماهم از صبح تا شب سرکار بودید و خسته می اومدید همینطوری میشدید 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اگر شماهم از صبح تا شب سرکار بودید و خسته می اومدید همینطوری میشدید کاش منم انقد کار داشتم که وقت اومدن به نت نداشتم اصلاً 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خوش به حالتون رو میزاتون سیم نیست من همش با سیم موس و کیبردم مشکل دارم هر دوشم بی انعطافه ایشششششششششششش بدم می یاد 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مرفه بی درد!!!!!کیندل چیه؟؟؟همون ماشین حسابه؟؟؟ بوک ریدر مهنازی اونجام هنوز جزوه هاتو فارسی می نویسی نه داشتم متن ترجمه می کردم ما مثل شما مرفه بی درد نیستیم این کیندل چیه ؟؟:banel_smiley_4: بابا بوک ریدره :w74: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شبکه است؟؟؟:ws3: حال میده جنرال بازی کنی اینم یکی دیگه :ws28: پ ن پ،برای حفظ تقارن میزش اینطوری گذاشته،نمای خوبی هم به اتاق میده خودت ببر بذار تو تاپیک پ ن پ به روز هست اونم در حد لالیگا اینم میز مناسپیکر رو نیگا نکنید:icon_pf (34):غاز بهتر از اسپیکر من میخونه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نی نی سر اسپیکرت منو کشته خیلی باحاله 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من اگه عکس بزارم وحشت میکنید. :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اینم از مقر عملیاتی من از نمای دید بالا:دی 19 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چه جالب اسپیکر منم از ایناس :w16:NEC super 360 افرین رنگ اتاقت قشنگه Excellent مرسی...تک رنگ بینی بنفش دارم... حودم رنگ زدمااااااااااا :girl_blush2: عروسکو لاکشو ببین! چیه خووووووووووووو :girl_blush2: چقدر این میزت جا داره، همه چی روشه الانشو ندیدی مرسی سلیقهقیچی رو میز کامپیوتر چیکار میکنه کاره بدی نمی کنه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بابا بوک ریدره بوک ریدر چیه ما مثل شما مرفه بی دردها سواد نداریم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میشه میز کارمو بزارم؟:4chsmu1: آخه لب تاپه هر وقت روشنه رو پامه هر وقت خاموشه میزارم رو میز میزم الان حسااااابی شلوغه:icon_pf (34): زیرش هم بد تر از روشه همه دمو دستگاه رباتم ، سیم و مولتی متر ... دورو ورشه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بوک ریدر چیه ما مثل شما مرفه بی دردها سواد نداریم برو بچه خودتو بذار سره کار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده