...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شرکت ژاپنی پاناسونیک روباتی ساخته که با داشتن 16 انگشت الکترونیکی، به خوبی میتواند موی سر افراد را شسته و آبکشی کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پیسیورلد، بازوهای این روبات دارای 16 انگشت است که مهارت آنها مانند مهارت و توانایی انگشتان دستهای انسان است. بر اساس این گزارش روبات مزبور با حسگرهای خود شکل و اندازه سر انسان را اسکن کرده و ارزیابی مینماید که چه مقدار فشار برای شستن و آبکشی موهای وی مورد نیاز است. این روبات که در حجم و اندازه یک ماشین لباسشویی است، برای کمک به پرستاران و بهیارها در مراکز بهداشتی و بیمارستانها ساخته شده است و میتواند وظیفه شستشوی سر بیماران را برعهده بگیرد. روبات یادشده قرار است هفته آینده در نمایشگاه بینالمللی Home Care & Rehabilitation که در توکیو برگزار خواهد شد، به نمایش درآید. 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ چجوری کار میکنه؟ سرتو میذاری محفظه بسته میشه بعد پر آب میشه خفت میکنه؟ یه راه واسه خود کشی؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ چجوری کار میکنه؟سرتو میذاری محفظه بسته میشه بعد پر آب میشه خفت میکنه؟ یه راه واسه خود کشی؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: نترس تو هيچيت نميشه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نترس تو هيچيت نميشه خب در اینکه من در هر شرایطی یه راهی پیدا میکنم شکی نیست! البته اگه دست و پامو نبندن 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ خب در اینکه من در هر شرایطی یه راهی پیدا میکنم شکی نیست!البته اگه دست و پامو نبندن الحق كه عمه خودمي 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ الحق كه عمه خودمي مخلصیم!:Ghelyon: لینک به دیدگاه
Neptune 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه یه وقت قاطی کرد چی ؟؟؟؟ من خودم سرمو بشورم فکرم راحت تره . 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدون شک یکی از بهترین اختراعات برای ما مو بلند هاس که از کتو کول میفتیم یه حموم میریم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 16 تا انگشت جا میشه روی سر ما؟؟؟؟ اگه ی کچل و بخواد بشوره چیکار میکنه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 16 تا انگشت جا میشه روی سر ما؟؟؟؟ اگه ی کچل و بخواد بشوره چیکار میکنه؟؟ یه لیف میکشه تموم میشه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لیف نمی خواد که..... باید تی بکشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده