Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ :flowerysmile: دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از شقایق... عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه من منتظرم سرم و بذارین لای گیوتین:banel_smiley_52: 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام ابجی شقی... شروع میکنم: خیلی خانومه خیلی گله شیطونه... مامان خوبیه مهربونه ......ذلیله مدیر تالار گفتگوی آزاده دیگه کلا بگم تاحالا بدی ازش ندیدم و جزء کاربرای محبوب انجمن هست مرسی 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به به میبینم که نوبت شقیه خو خانوم کد بانوییه با مرامه بقیشم بعدا میگم 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به به میبینم که نوبت شقیه خو خانوم کد بانوییه با مرامه بقیشم بعدا میگم یچزه دیگه هم هشت راوابط عمومیش عالیه 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ بهترین خواهر دنیا زندگی بدون اون اصلا معنی نمیده دوسش دارم هوار تا 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خب اینم تحلیل من تحلیلگر که نیستم ولی مرورگر خوبیم :smiley (18): شقی خیلی گلههههههههههههه یه مادر دلسوز یه همسر وفادار یه خواهر نمونه یه دختر مهربون از اخلاقش بگم خیلی لارجه یعنی خیلیاااااااااااااا سعی میکنه همیشه خنده رو لباش باشه من یادم نمیاد عصبانی شده باشه اما دلخور چرا، دیدم حرص خوردنشو یه همدم خوبه واقعا سنگ صبور به بهترین معناست یه چیز دیگه اینکه میگن در و تخته خود به خود جور میشه همین شقی و وحیده دیگه نقش داور وسط رو داره در مبارزات جانانه جقله هاش اینا یادم اومد بازم میام اگه نت بودم :smiley (18): 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ آخی ناززززززززززززی لینک مال اینجا بود؟ شقی جونم خیلی خانومه کدبانوه بامرامه مهربونه شیطونه پر انرژیه خیلییییییییییییییییییییییییی گله مدیریشم مبالکه 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به به میبینم که نوبت شقیهخو خانوم کد بانوییه با مرامه بقیشم بعدا میگم یچزه دیگه هم هشت راوابط عمومیش عالیه اگر جرعت داری بد بگو زی زی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خب نوبت به شقایق خانوم رسیده. تا جایی که شناختم مهربونه و سعی میکنه کسی رو ناراراحت نکنه. خونگرمه. انرژی زیادی داره و یه اسپمر قهاره 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یخ بهشت قرمز خورد واسه ما نارنجی گرفت میخواست ما رو سرکار بزاره گفت من بهارم اما ما با زیرکی فهمیدیم خیلی ارومه:jawdrop:(دروغ مصلحتی بود) بستنی دوست داره همش میگه بیا بستنی بخوریم و گرنه من که دوئست نداشتم بعدشم دستشونو رفتن شستن منو جا گزاشتن:w00: خیلییییییییییییی با مرامه ابجیش خیلی خوشگله شوهرشم وحیدهخیلی وحیدو دوست داره خودش همش میگه وحید مظلومه اما ما که میدونیم نیست فکر کرده من تو کفم درست فکر کرده 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شقایق............ خیلی مهربون و خوش برخورده.......... از وقتی مدیر شده هی این تاپیکای وحیدو انتقال میده............. خودشو وحید همیشه اسمشون توی بیشترین ارسال کننده های پست و تاپیک و بیشترین امتیازا و کلا همه جا هست............ اسپم خیلی دوست داره (البته فکر کنم الان تو ترکه ).................. مثل همه مادرا بچه هاشو خیلی دوست میداره............... دیگه همین دیگه ......... 5 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ من موندم چه تحلیلی از شخصیتت کنم میدونی به چی فک میکنم به اینکه مگه شوهر نداری؟ مگه بچه نداری؟ مگه زندگی نداری؟:w00: چرا همش اینجایی؟ کی به سه مورد بالا میرسی؟ چیکار داری همش قاطی مجردایی؟ با اون شوهرت همش میاین جوونا رو اقفال میکنین......:w00::w00: کی رختارو میشوری؟ کی غذا میپزی؟ کی میری خرید؟ تاحالا مسافرت رفتین؟ تا حالا از خونه رفتی بیرون؟ تا حالا خرید خونه کردی؟ 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ باهوش پرانرزي زود رنج در عوض با گذشت به ماديات اهميت نميده شاد ه خيليم مذهبيه به شد شوهرشو دوست داره بچهاشم همينطور ..همين فعلا در ضمن نظريه مجموعه مخصوصا مجموعه تهي رو خوب بلده 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یخ بهشت قرمز خورد واسه ما نارنجی گرفت میخواست ما رو سرکار بزاره گفت من بهارم اما ما با زیرکی فهمیدیم خیلی ارومه:jawdrop:(دروغ مصلحتی بود) بستنی دوست داره همش میگه بیا بستنی بخوریم و گرنه من که دوئست نداشتم بعدشم دستشونو رفتن شستن منو جا گزاشتن:w00: خیلییییییییییییی با مرامه ابجیش خیلی خوشگله شوهرشم وحیدهخیلی وحیدو دوست داره خودش همش میگه وحید مظلومه اما ما که میدونیم نیست فکر کرده من تو کفم درست فکر کرده امین حق داشت تا رشت برات آب نخرید:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ من موندم چه تحلیلی از شخصیتت کنممیدونی به چی فک میکنم به اینکه مگه شوهر نداری؟ مگه بچه نداری؟ مگه زندگی نداری؟:w00: چرا همش اینجایی؟ کی به سه مورد بالا میرسی؟ چیکار داری همش قاطی مجردایی؟ با اون شوهرت همش میاین جوونا رو اقفال میکنین......:w00::w00: کی رختارو میشوری؟ کی غذا میپزی؟ کی میری خرید؟ تاحالا مسافرت رفتین؟ تا حالا از خونه رفتی بیرون؟ تا حالا خرید خونه کردی؟ اغفال مگه اومدی صندلی داخ:w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خوب شقی یه خانوم با شخصیت که توی کل کل کم نمی یاره تا جایی که یم بار منو مجید جلوش لنگ پهن کردیم اسپمر مبتدی ای هستش معتاد نت هستش تا جایی که امیر به گریه میشه و مادرش محل بهش نمیزاره خیلی روشن فکر هستش با هوو خوب کنار میاد دیگه چیزی نمی گم که پرو نشه 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اغفال مگه اومدی صندلی داخ:w00::w00: یه چیزی بگم شقایق زیاد نمیشناسمت نه تورو نه وحیدو ولی هر وقت میبینمت دلم میخواد از این حالت در بیام دیگه دلم نمیخواد مجرد باشم دوس دارم زن بگیرم حس میکنم شما دوتا خوشبخت ترین زوج دنیایین ایشالا که همیشه شاد باشین و بتونین واسه ما (مجردا) الگو باشین 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام ابجی شقی... شروع میکنم: خیلی خانومه خیلی گله شیطونه... مامان خوبیه مهربونه .......ذلیله مدیر تالار گفتگوی آزاده دیگه کلا بگم تاحالا بدی ازش ندیدم و جزء کاربرای محبوب انجمن هست مرسی به به میبینم که نوبت شقیهخو خانوم کد بانوییه با مرامه بقیشم بعدا میگم :aghosh: بهترین خواهر دنیازندگی بدون اون اصلا معنی نمیده دوسش دارم هوار تا :aghosh: خب اینم تحلیل من تحلیلگر که نیستم ولی مرورگر خوبیم :smiley (18): شقی خیلی گلههههههههههههه یه مادر دلسوز یه همسر وفادار یه خواهر نمونه یه دختر مهربون از اخلاقش بگم خیلی لارجه یعنی خیلیاااااااااااااا سعی میکنه همیشه خنده رو لباش باشه من یادم نمیاد عصبانی شده باشه اما دلخور چرا، دیدم حرص خوردنشو یه همدم خوبه واقعا سنگ صبور به بهترین معناست یه چیز دیگه اینکه میگن در و تخته خود به خود جور میشه همین شقی و وحیده دیگه نقش داور وسط رو داره در مبارزات جانانه جقله هاش اینا یادم اومد بازم میام اگه نت بودم :smiley (18): مرسی امین نظر لطفته:girl_blush2: آخی ناززززززززززززیلینک مال اینجا بود؟ شقی جونم خیلی خانومه کدبانوه بامرامه مهربونه شیطونه پر انرژیه خیلییییییییییییییییییییییییی گله مدیریشم مبالکه :aghosh: به زودی د اینجا پست داده میشود. :banel_smiley_4: خب نوبت به شقایق خانوم رسیده.تا جایی که شناختم مهربونه و سعی میکنه کسی رو ناراراحت نکنه. خونگرمه. انرژی زیادی داره و یه اسپمر قهاره من کلی آب شدم تو ترکم بابا یخ بهشت قرمز خورد واسه ما نارنجی گرفت میخواست ما رو سرکار بزاره گفت من بهارم اما ما با زیرکی فهمیدیم خیلی ارومه:jawdrop:(دروغ مصلحتی بود) بستنی دوست داره همش میگه بیا بستنی بخوریم و گرنه من که دوئست نداشتم بعدشم دستشونو رفتن شستن منو جا گزاشتن:w00: خیلییییییییییییی با مرامه ابجیش خیلی خوشگله شوهرشم وحیدهخیلی وحیدو دوست داره خودش همش میگه وحید مظلومه اما ما که میدونیم نیست فکر کرده من تو کفم درست فکر کرده من خودم و کشتم تو گذاشت و یاد نگرفتی شقایق............خیلی مهربون و خوش برخورده.......... از وقتی مدیر شده هی این تاپیکای وحیدو انتقال میده............. خودشو وحید همیشه اسمشون توی بیشترین ارسال کننده های پست و تاپیک و بیشترین امتیازا و کلا همه جا هست............ اسپم خیلی دوست داره (البته فکر کنم الان تو ترکه ).................. مثل همه مادرا بچه هاشو خیلی دوست میداره............... دیگه همین دیگه ......... اییییی ببین چجوری میخوان دعوا بندازن:w00: از فردا مال تو رو انتقال میدم باهوش پرانرزي زود رنج در عوض با گذشت به ماديات اهميت نميده شاد ه خيليم مذهبيه به شد شوهرشو دوست داره بچهاشم همينطور ..همين فعلا در ضمن نظريه مجموعه مخصوصا مجموعه تهي رو خوب بلده زود رنج؟:JC_thinking: ای تو کوفت نگیری با این مجموعه تهی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده