Neutron 60973 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 از تو یکی که n دفعه معذرت خواهی کردم که!!!!!!!!! با بقیه بودم معذرت خواهیت رو قبول میکنیم. 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 خوفه بزار بیاد حسابی بشینه آخر هفته بریم کوه حالی ببریم 2
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 9 فروردین، 2011 هر کی میتونه از این یخ شکن الکیا که روکفش بسته میشه برا خودش بگیره دو سه تا هم باشه بسه .. کارو را میندازه 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 هر کی میتونه از این یخ شکن الکیا که روکفش بسته میشه برا خودش بگیره دو سه تا هم باشه بسه .. کارو را میندازه همون زیر کفش دیگه 3
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 9 فروردین، 2011 همون زیر کفش دیگه یا شیخ ... میام حالتو میگیرما .. منظور همونه .... :vahidrk: داری یا نه ؟ 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 یا شیخ ... میام حالتو میگیرما .. منظور همونه .... :vahidrk: داری یا نه ؟ میگیریم خب چرا جوش میزنی جیگر 3
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 عجب برف قشنگی میاد تهرون. هییییییی روزگارررررر:sigh::sigh: اینجا 4 ماهه حتی بارون هم نیومده 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 هییییییی روزگارررررر:sigh::sigh:اینجا 4 ماهه حتی بارون هم نیومده خب بیا تهرون بریم کوه 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 خب بیا تهرون بریم کوه باشه اگر مسئولیت منو تو این برف و بارون اونم تو کوه قبول میکنی که بیام ؟ الان هوا ابریه... هواشناسی یاهو هم زده فردا بارونیه...اگر دیگه فردا بارون نیاد من میدونم و.... 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 باشه اگر مسئولیت منو تو این برف و بارون اونم تو کوه قبول میکنی که بیام ؟ الان هوا ابریه... هواشناسی یاهو هم زده فردا بارونیه...اگر دیگه فردا بارون نیاد من میدونم و.... بیا بیا از وقتی رسیدی تهرون مسئولیت با من اما خب توی جاده از شیراز تا تهران چی؟ راستی باید یه هفته بمونی که کوه هم بریما 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 بیا بیا از وقتی رسیدی تهرون مسئولیت با من اما خب توی جاده از شیراز تا تهران چی؟راستی باید یه هفته بمونی که کوه هم بریما مرسیییی شیخ...یه پیشنهاد بهتر... اونجا که الان حسابی برف و بارونه.... میرین کوه دست و پاتون خدایی نکرده میشکنه... همتون پایه باشید بیاین شیراز اینجا بریم کوه تازه کوهاش خیلی هم بلند نیست ساعت 11 بریم 12 میرسیم به قله ! دیگه لازم نیست صبح زود هم از خواب بیدار شیم 2
الهام. 8079 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 اصنشم من ديگه نميام...ذوقم كوووووووووووووووووور شد! :viannen_38: 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 مرسیییی شیخ...یه پیشنهاد بهتر... اونجا که الان حسابی برف و بارونه.... میرین کوه دست و پاتون خدایی نکرده میشکنه... همتون پایه باشید بیاین شیراز اینجا بریم کوه تازه کوهاش خیلی هم بلند نیست ساعت 11 بریم 12 میرسیم به قله ! دیگه لازم نیست صبح زود هم از خواب بیدار شیم حقا که یه شیرازیه اصیلیمن خیلی پایم اما خوب با یه گل بهار نمیشه حتی اگه گلش خیلی ناز باشه 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 حقا که یه شیرازیه اصیلیمن خیلی پایم اما خوب با یه گل بهار نمیشه حتی اگه گلش خیلی ناز باشه خب بقیه گل ها رو هم دسته کن با خودت بیار.... تعارف اومد نیومد داره... الان بهتره اینو بچسبید... میدونید که شیرازیها خیلی مهمون نوازن...بعد پشیمون میشیداااا 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 خب بقیه گل ها رو هم دسته کن با خودت بیار....تعارف اومد نیومد داره... الان بهتره اینو بچسبید... میدونید که شیرازیها خیلی مهمون نوازن...بعد پشیمون میشیداااا بالاخره که میام. اما هرچه زودتر بهتر ماکه تعارف رو گرفتیم دیگه 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 بالاخره که میام. اما هرچه زودتر بهتر ماکه تعارف رو گرفتیم دیگه ببینیم و تعریف کنیم... 2
nazfar 8746 ارسال شده در 9 فروردین، 2011 هر کی میتونه از این یخ شکن الکیا که روکفش بسته میشه برا خودش بگیره دو سه تا هم باشه بسه .. کارو را میندازه :mrsbeasley:یخ شکن داره مگه کفشم؟:4chsmu1: 2
ارسالهای توصیه شده