RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ مرسی نوشته جالب بود حرف دل یک مردخوب همونطوری که گفتی اگه خانمها قرار باشه چیزی بنویسن 3 صفحه میشه همینقدر به شما میگم که برو خدارو شکر کن که پسری و غمت همینه اما ازت یه خواهش دارم واسه یه لحظه هم شده خودتو جای یه دختر بذار خودت پسری و پسرای امروزی رو هم خوب میشناسی ببین چه حسی بهت دست میده؟ (البته من به شما هم حق میدم و میدونم که ملت خیلی تجمل گرا شدن و اهل مادیات ) سلام......... همیشه دلشاد و موفق باشی......... چرا سه صفحه. مثبت بی نهایت صفحه میشه....... حقیقتاً غیر قابل مقایسه است با یک دختر خانوم....... حسی که بهم دست میده غیر قابل وصف هستش...... به هر حال براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و الهی که خوشبخت بشید....... داداش رضا اینجوریام نیست.......این چیزایی که شما گفتین اصلا واقعی نیست،همچین آدمایی خیلی کمن! والا من nتا آدم سراغ دارم که دنبال پسر خوب و سالمن.....مادیات هم تا یه حدی براشون مهمه. تازه خیلی ها رو هم میشناسم که وضعشون خوب نبوده اما انقدر خوب و سالم بودن دخترای پولدار با کمال میل باهاشون ازدواج کردن. ملت در به در دنبال پسره خوبن... سلام آبجی خوب...... ممنونم از نظرت....... حقیقت رو گفتی آبجی خوب ولی کنایه ای گفتم مطلبم رو آبجی...... خوب ملت دنبال پسر خوب هستند درست. حقیقت. ولی وقتی پسر خوب هم بودی اون موقع یکمی سقف توقع بالاتر میره...... به هر حال ممنونم آبجی خوب...... الهی که خوشبخت بشی....... اون دختر خانومی که همچین انتظاراتی داره میتونه بشینه تا براش یک همسر مناسب پیدا بشه خوب... کسی کسی رو مجبور به ازدواج نمیکنه که... به نظر من خیلی سخت گیرانه به مسئله نگاه کردی شما... ازدواج میتونه خیلی راحت تر از اینها هم باشه... دوستانی هم که فرمودند باید وضع شغلی اول مشخص بشه باید به این توجه کنند که اگر فردی بخواد صبر کنه تا درسش تموم بشه و بعد شغل درستی داشته باشه و بعد در آمد خوبی هم کسب کنه باید تا 30-35 سالگی صبر کنه... تا اون زمان چکار باید کرد ؟ اینجاست که فرهنگ دست و پا گیر اسلامی - ایرانی به میان میاد... سلام وافن عزیز......... ممنونم از نظرت....... درسته حق با شماست ولی کنایه ای گفتم مطلب رو....... به هر حال همیشه موفق و سربلند باشی...... اینا خیلی زیاده!!!!!خیلی سخت میگیرن...... بهونه رد کردن نیست به نظرتون؟ سلام آبجی بزرگ..... آبجی به صورت کنایه ای گفتم........ ولی وقتی برمیخوری با قضیه نه در این حد ولی تا حدودی هستش آبجی خوب...... الهی همیشه خوشبخت باشید........ البته این بیشتر یک سناریو بود تا واقعیت... وگرنه کسی واقعا چنین درخواست هایی نداره... وگرنه بهتره کلا از خیر ازدواج بگذره... آره درسته میگم که زیادی بزرگ نمایی شده و کنایه ای مطلبم رو بیان کردم....... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام.........همیشه دلشاد و موفق باشی......... چرا سه صفحه. مثبت بی نهایت صفحه میشه....... حقیقتاً غیر قابل مقایسه است با یک دختر خانوم....... حسی که بهم دست میده غیر قابل وصف هستش...... به هر حال براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و الهی که خوشبخت بشید....... شما هم همینطور غمت نباشه برادر من ...:ws2: ایشالا همین روزا یه همسر فهمیده و خوب پیدا میکنی ... فقط مارم اگه تونستی عروسی دعوت کن:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ قدرت خدا :jawdrop:چه ربطی داشت غایب جان. رضا داره می گه چرا تو جامعه توقع دخترا بالاست همین. حالا راه حل داری بگو.... اهل ولایت و اینا چه ربطی داره به موضوع؟ مگه کسی که به اصول دینی پایبنده دل نداره؟ حرفا می زنیااااااااااااااااا به به آبجی بزرگ.......... صد درصد مرتبط هستش آبجی....... ولی آره توقع بالاست و همچنین خانواده ها......... البته بعضی پسرها هم مقصر هستند تو این روند....... ببخشید اینجوری میگم ولی انگار ملت شدند دستمال چرک....... نه همه هاااااااا ولی بعضی پسرها 1648195 نفر از دخترها رو با خودشون اسیر میکنند...... چه میدونم همین دوست دختری که میگن....... خوب این خیلی بده. وقتی دختری با کسی که فکر میکنه دوستش داره و بهش وعده ازدواج میده بعدش میفهمه که خدایی ناکرده هوس شومی بیش نبوده از این به بعد روندش رو عوش میکنه.... به یکی پایبند باشه آدم و سعی و تلاش کنه و از خدا هم کمک بخواد که میشه ان شاءالله...... آبجی خوب ممنونم...... الهی همیشه خوشبخت باشی...... ببینید یه واقعیتی هست اونم اونکه همه یه سطح متوسط زندگی رو می خوان . به قول خودمون آب باریکه! اگه آدم تو زندگی از اول همه چی داشته باشه دیگه چیزایی که به دست میاره براش مهم نیست. قبول دارم که بعضی دخترا پر توقع هستن و همین طور بعضی خانواده ها. ما یه آشنایی داشتیم می گفت پسره باید با سند خونه بیاد خواستگاری دختر من! آخه این شد ملاک؟ اما از اون طرف دخترایی هستن که ملاکشون انسانیت طرف مقابله که کم هم نیستن. به قول معروف دنبال کسی باش که روح برهنه ی تو رو بخواد! ( یه همچین چیزایی بود جملش ) آره درسته همون آب باریکه...... سند؟؟؟!!! :jawdrop: مگه معاملات ملکی بودش؟؟ :icon_pf (34): آره درسته...... ممنونم..... 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام غائب عزیز...... خوب این درست...... ولی مشکل اینه که الان نه همه ولی برخی از مذهبی ها هم اینجوری شدن و این خیلی آزار دهنده است که کسی که خودش ادعای خلوص نیت و روند زندگی داره خودش خلاف گفته خودش عمل کنه و لم تقولون ما لا تفعلون........ به هر حال از نظرت ممنونم....... همیشه موفق و دلشاد باشی...... ....... درود بر شما. از جواب زیبا و منطقی شما خیلی ممنونم. منظور من هم همین نکته بود. ولی در کل ازدواج منطقی در خانواده های مذهبی هنوز هم هست و اغلب این خانواده ها سخت گیر نیستند بجز حساسیت در مورد پاکی و عمل صالح داشتن طرف مقابل. من شاهد بودم که مراحل عقد رو خیلی آسان میگیرند و زیاد هزینه بیجا نمیشه و در کل سطح توقعشان منطقی است. یکی دو تا از کاربران منظور منو درست نفهمیدن و جوابهایی دادند که من ترجیح دادم نظرمو پاک کنم. ولی شما با این جواب منطقی و صادقانه و مهربانانه ثابت کردید که انسان بسیار مثبتی هستید و من از شما تشکر میکنم. 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ اگه مجموعه ی همه ی انچه در پست اول نوشته شده طنز هم باشد باز هم نمودی از واقعیت های تاسف بار موجود در جامعه است سنت های کهنه و پوسیده از یه طرف و مدرنیته ی بسیار مر تجع تر از هر ارتجاعی , از طرف دیگر دست به دست هم داده اند تا طبیعی ترین و ابتدایی ترین حق پیوستگی را از انسان ها بگیرند. و تنها تاسف خوردن هم چاره ی کارنیست کاری سخت وطولانی برای شکستن ساختار این ظلم در پیش هست ... لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اگه مجموعه ی همه ی انچه در پست اول نوشته شده طنز هم باشد باز هم نمودی از واقعیت های تاسف بار موجود در جامعه است سنت های کهنه و پوسیده از یه طرف و مدرنیته ی بسیار مر تجع تر از هر ارتجاعی , از طرف دیگر دست به دست هم داده اند تا طبیعی ترین و ابتدایی ترین حق پیوستگی را از انسان ها بگیرند. و تنها تاسف خوردن هم چاره ی کارنیست کاری سخت وطولانی برای شکستن ساختار این ظلم در پیش هست ... تکبیر:girl_yes2::girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شما انتظار داری جوونی که تازه رفته سر کار با این وضعیت فعلی کار و حقوقا خونه داشته باشه ؟؟؟؟؟؟ کافیه یه خورده توقعتون رو بیارید پایین خونه هم میشه اجاره کرد فقط نه تو اون محله هایی که شما برا پز دادن میخواید. مردم دارن توی محله های پایین تر هم زندگی میکنن......... جهیزیه؟؟؟؟؟؟ من به شخصه یکی از مخالفان سر سخت جهیزیه و مهریه سنگین هستم.......... همونطور که پسره توانایی فراهم کردن یه خونه تو بالا شهر رو نداره جهیزیه هم نباید در حد یه خونه بالا شهر باشه.............. ای کاش در ازدواج ها به جای موضع گرفتن و جبهه گیری علیه هم طرفین سعی میکردن باهم همدل و هماهنگ باشن............... مهریه ی سنگین؟ شما مخالف مهریه ی سنگین هستی مخالف حق طلاق با مرد هم هستی؟ مخالف حق تمکین برای مرد هم هستی؟ یا فقط از طرف خودت به موضوع نگاه کردی و شدی مخالف اون مهریه هم نباشه یعنی فروش زن چه جسمی چه روحی به صورت مجانی 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ببینید من دوتا از عمو هام مشاورن و هر روز با این جور مسائل در تماسند..........شما میگی از تو هر 100 مورد یه دونه؟ من هرچی بگم شما باور نمیکنید ببینم راضی میشن بیان عضو بشن و خودشون تو همین تاپیک بگن کدوم مورد رو بیشتر دیدن.من سعی میکنم فردا هر دوشون رو بیارم تو سایت................... در ضمن من منکر این موضوع نیستم که مردایی هم هستند که سوء استفاده میکنن ولی انصافا اگه تعداد زن هایی که این کار رو انجام میدن بیشتر از مردا نباشه دیگه مساوی هستند......... بهتر با یه وکیل حرف بزنی تا یه مشاور اونوقت بهت میگه قانون طرف کیه خیلی از زن ها هم صداشون در نمیاد آمارشون تو دادگاه و پیش وکلا نیست می خوای من هم بدون عضو شدن کسی فقط تعداد فامیل هامو بگم دوستانم بمونن 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من کلی تحقیق کردم و فهمیدم دخترای الان ایران اصلا به درد ازدواج نمیخورن! بپرین برین لبنان بقل گوشمونه هم جیگر ترن! همه بساز تر! اگه ام که وضع درستی دارین برین اروپا! نخ سوزن آلمان خیلی دخترای توپ و با حال و ... داره! تازه دروغم نمیگن! ریسک بالایی الان با دختر ایرونی ازدواج کنی! بابات در میاد! لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ مهریه ی سنگین؟شما مخالف مهریه ی سنگین هستی مخالف حق طلاق با مرد هم هستی؟ مخالف حق تمکین برای مرد هم هستی؟ یا فقط از طرف خودت به موضوع نگاه کردی و شدی مخالف اون مهریه هم نباشه یعنی فروش زن چه جسمی چه روحی به صورت مجانی این حرفت میدونی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا متاسفم برای خودم که توی کشوری زندگی میکنم که تفکر در مورد زن اینطوریه......... فروش یعنی چه؟؟؟؟؟ شما با این حرف کلا شخصیت زن رو به نابودی کشیدی................ بهتر کمی مودبانه تر در مورد خانوما صحبت کنی، شما اگر برای خودت شخصیت قائل نیستی اجازه نداری شخصیت تمام خانومارو زیر سوال ببری............... شما با این حرف اساس زندگی مشترک رو به لجن کشیدی.............. بیشتر از اینکه قانون و عرف بر شما ظلم کند این خود شما هستی که داری با این طرز تفکر به خودت ظلم میکنی............... متاسفم ......... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بهتر با یه وکیل حرف بزنی تا یه مشاور اونوقت بهت میگه قانون طرف کیه خیلی از زن ها هم صداشون در نمیاد آمارشون تو دادگاه و پیش وکلا نیست می خوای من هم بدون عضو شدن کسی فقط تعداد فامیل هامو بگم دوستانم بمونن هر تعدادی شما بیاری من یکی بیشتر میارم............ قانون طرف کسی نیست . برداشت ما از قانون غلطه......... توی پست قبلی هم گفتم قانون نیست که به شما ظلم میکنه خودتون هستید که به خودتون لم میکنید.......... اون خانومایی که میگید صداشون در نمیاد متاسفانه بسیارن و مقصر اصلی خودشونن و انتخابشون ............ وقتی نمیدانید برای انتخاب چه معیارهایی رو مد نظر قرار بدید همین میشه دیگه یه مردی گیرش میفته همینجوری............. این قانون طبیعته کسی که پول بخواد پول گیرش میاد و کسی که اخلاق بخواد اخلاق.............. درصد بالایی از ازدواج هایی که به طلاق نمی انجامد منجر به طلاق عاطفی میگردد.و مقصر خود ماییم (جامعه) با طرز تفکرمان.......... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اگه مجموعه ی همه ی انچه در پست اول نوشته شده طنز هم باشد باز هم نمودی از واقعیت های تاسف بار موجود در جامعه است سنت های کهنه و پوسیده از یه طرف و مدرنیته ی بسیار مر تجع تر از هر ارتجاعی , از طرف دیگر دست به دست هم داده اند تا طبیعی ترین و ابتدایی ترین حق پیوستگی را از انسان ها بگیرند. و تنها تاسف خوردن هم چاره ی کارنیست کاری سخت وطولانی برای شکستن ساختار این ظلم در پیش هست ... آفرین بر این نظر ............ دکتر جان الحق که گل گفتی........... ای کاش مردم به جای موضع گیری بیجا این موضوع را میفهمیدند 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ ماشین و خونه اینا همش واسه دو ماهه مهم اینه با طرفت شاد باشی بتونی بهش تکیه کنی وقتی طرف بتونه یه خونه اجاره کنه کارم داشته باشه مگه روانی هستم بگم نه مهم اینه ادم باشه عروسی اینا هم که چه بکیری مردم حرف میزنن نگیری هم حرف میزنن اونم نمیگیرم کجای سنت گفته دومادو بنداز تو قرض؟ ادم واسه زندگی باید یه سری چیزا رو داشته باشه دیگه بتوه یه خونه بگیره یه کارم داشته باشه کافیه بقیه شو ادم بدست میاره کسی با خونه ماشین نتونسته ارامش بدست بیارهمهم اینه طرفت اینقد خوب باشه که در کنارش ارامش داشته باشیخدا یکی از اینا نصیب همه بکنه 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ مهریه خوب به نظر من اینه: حق طلاق حضانت بچه تقسیم مساوی اموال (میدونم هیچ ربطی به موضوع نداشت) 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ مهریه خوب به نظر من اینه:حق طلاق حضانت بچه تقسیم مساوی اموال (میدونم هیچ ربطی به موضوع نداشت) آخه یه عده خیلی زرنگن..نه اینا رو میدن نه میخوان مهریه بکنن.. حرف هم بزنی میگن سطح فکریت پایینه مهریه سنگین میخوای... میگی بابا پس حق و حقوق من چی میشه این وسط؟ پای زور بازو و قدرت بدنی و فرق زن و مرد رو میکشن وسط و میگن تو نمیفهمی مرد و زن مثل هم نیستن پس حقوقشون هم نباید مثل هم باشه؟ بعدم میان میگن هر بلایی سر زن میاد تقصیر خودشه. 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ آخه یه عده خیلی زرنگن..نه اینا رو میدن نه میخوان مهریه بکنن.. حرف هم بزنی میگن سطح فکریت پایینه مهریه سنگین میخوای... میگی بابا پس حق و حقوق من چی میشه این وسط؟ پای زور بازو و قدرت بدنی و فرق زن و مرد رو میکشن وسط و میگن تو نمیفهمی مرد و زن مثل هم نیستن پس حقوقشون هم نباید مثل هم باشه؟ بعدم میان میگن هر بلایی سر زن میاد تقصیر خودشه. فکر میکنم متوجه منظورتون شدم ......... من نظر خودم رو در مورد مسائلی که مطرح کردید بیان میکنم و صرفا نظر خودم ........... اون چیزایی که مینا جان گفتن از قبیل حضانت بچه یا حق طلاق یا تقسیم اموال یا چه میدونم هر چیزی مثل اینا که شما میگی من شخصا هیچ مشکلی با این ها ندارم. وقتی زن منو نخواد چه من طلاقش بدم چه اون طلاق بگیره دیگه چه اهمیتی داره این زندگی به هر حال باید تمام بشه .مهریه هم حق زنه و باید این حق رو داد ولی مهریه سنگینی که قابل دادن نباشه حق خود زن رو هم پایمال میکنه.............. حرف من اینه که چرا بعضی ها فقط فکر میکنن حق مادی دارن . من میگم چرا اینقدر به حقوق مادیتون فکر میکنید که یادتون میره حقوق معنویتون رو خودتون دارید پایمال میکنید.......... یه زن حق آرامش نداره........ حق زندگی بی دغدغه نداره.......... وقتی شما خودتون میگید قیمت فروش ما بالاتره اینه بی احترامی به خودتون نیست ؟....... مگه بازاره که اسم خرید و فروش روش میزارید . بابا ما انسانیم ......... ای کاش به جای اینکه اینقدر حقوقی به ازدواج نگاه میکنید قدری انسانی نگاه میکردید.اگر انسانی به موضوع نگاه کنید هر کسی به حقش میرسه بدون اعمال قانون................ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ آخه یه عده خیلی زرنگن..نه اینا رو میدن نه میخوان مهریه بکنن.. حرف هم بزنی میگن سطح فکریت پایینه مهریه سنگین میخوای... میگی بابا پس حق و حقوق من چی میشه این وسط؟ پای زور بازو و قدرت بدنی و فرق زن و مرد رو میکشن وسط و میگن تو نمیفهمی مرد و زن مثل هم نیستن پس حقوقشون هم نباید مثل هم باشه؟ بعدم میان میگن هر بلایی سر زن میاد تقصیر خودشه. موافقم....اما کسی این چیزا رو مستقیم نمیگه که همه اولش گردنشون از مو باریکتره ! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ فکر میکنم متوجه منظورتون شدم .........من نظر خودم رو در مورد مسائلی که مطرح کردید بیان میکنم و صرفا نظر خودم ........... اون چیزایی که مینا جان گفتن از قبیل حضانت بچه یا حق طلاق یا تقسیم اموال یا چه میدونم هر چیزی مثل اینا که شما میگی من شخصا هیچ مشکلی با این ها ندارم. وقتی زن منو نخواد چه من طلاقش بدم چه اون طلاق بگیره دیگه چه اهمیتی داره این زندگی به هر حال باید تمام بشه .مهریه هم حق زنه و باید این حق رو داد ولی مهریه سنگینی که قابل دادن نباشه حق خود زن رو هم پایمال میکنه.............. حرف من اینه که چرا بعضی ها فقط فکر میکنن حق مادی دارن . من میگم چرا اینقدر به حقوق مادیتون فکر میکنید که یادتون میره حقوق معنویتون رو خودتون دارید پایمال میکنید.......... یه زن حق آرامش نداره........ حق زندگی بی دغدغه نداره.......... وقتی شما خودتون میگید قیمت فروش ما بالاتره اینه بی احترامی به خودتون نیست ؟....... مگه بازاره که اسم خرید و فروش روش میزارید . بابا ما انسانیم ......... ای کاش به جای اینکه اینقدر حقوقی به ازدواج نگاه میکنید قدری انسانی نگاه میکردید.اگر انسانی به موضوع نگاه کنید هر کسی به حقش میرسه بدون اعمال قانون................ آدمیزاد هم حقوق مادی داره و هم حقوق معنوی. تو قانون نه به حقوق معنوی زن تمام و کمال پرداختن و نه به حقوق مادیش. من هیچ وقت نگفتم قیمت فروش..اون یکی دیگه بود... من جواب فکر و حرف دیگران رو نباید بدم. ازدواج یه مساله انسانیه ولی وقتی نشه زندگی رو ادامه داد و پای طلاق بیاد وسط قضیه کاملا حقوقی میشه. اون وقته که خیلیا از هیچ کاری برای اذیت کردن طرف فروگذار نمیکنن. حالا چون قانون طرف مرد رو میگیره به زن ظلم زیادی میشه. من خانومی رو میشناسم که شوهرش بدبینی داشت.7 سال تو دادگاه رفت و اومد ولی نتونست طلاق بگیره تا آخر سر مهریه شو گذاشت اجرا و شوهرش رفت زندان و بعد طلاق داد. خوب اگر راه قانونیه دیگه ای بود به نظرت 7 سال طول میکشید؟ تنها راه نجاتش مهریه اش بود. اگر میبینی خیلیا میرن مهریه میذارن اجرا چون از این نمونه ها زیاد دیدن نمیخوان چند سال تو دادگاه بدون. همون کاری رو که باید بعد از 7 سال بکنن همون اول میکنن. نمیگم دختری نیست که به طمع مهریه زیادش این کارو بکنه ولی مگه چند تا دختر هستن که اینقدر بیمار باشن بیان زندگیشون رو خراب کنن؟ از اول تمام حقوقی که مرد داره به زن هم بدن بعد این قانون اجرا گذاشتن مهریه و زندانش رو هم بردارن...دیگه هم کسی بهانه برای مهریه 1000 سکه ای نداره به همین سادگی...ولی مساله اینه که تو این مملکت تا انقلاب مهدی قانونی برای حمایت از زن نوشته نخواهد شد پس باید یه راهی برای حداقل همون طلاق جلو پاش باشه یا نه.... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من همه ی این پست ها رو خوندم... به غیر از دو نفر از دوستان که کلا دیدشون یک مقدار مشکلات پایه ای داره و به نظر میاد دیگه راهی برای اصلاحش هم نیست... برای مثال برخی فکر میکنند که ازدواج اگر بدون "مهریه" باشه "فروش زن" اون هم به شکل "مجانی" هست... و اگر مهریه باشه "فروش زن" به شکل مجانی نیست... بنده به شخصه خیلی متاسف شدم که این پست رو حتی خوندم... دردناک تر اینجا بود که این رو یک زن گفته... از من به شما دوستان نصیحت که قبل از اینکه این سرطان فمنیسم تا ذره های آخر منطق رو ازتون صلب کنه خودتون رو نجات بدید... شما دوستان فکر میکنید ازدواج خرید و فروش هست ؟ یعنی درک شما از این مقوله تا این حد هست ؟ واقعا انتظار مرد از شما اینه که بعد از ازدواج صبح تا غروب بشورید و بپزید و برای همسرتون چای درست کنید و هرچی اون گفت شما بگید "چشم آقا" ؟ من فکر میکنم یا افرادی که شما باهاشون برخورد داشتید خیلی سطح فکری و کلاس اجتماعی پایینی داشتند و یا اینکه فوق العاده بد بینانه به قضایا نگاه میکنید... من به شخصه به غیر از افراد معلوم الحال کسی رو ندیدم که چنین توقعی از همسرش داشته باشه... مهریه هم هرگز زندگی رو نجات نداده ولی فکر میکنم شما خودتون همه این رو میدونید... اگر مهریه رو برای انتقام بعد از جدایی میخواید هم باید عرض کنم که اگر تصمیم دارید با چنین تفکری زندگی مشترک رو شروع کنید که........... در مورد قانون هم به نظر من زندگی مشترک ربطی به قانون نداره... حق طلاق و اینجور مسائل زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه... اگر مردی در همون روزهای اول اینقدر بد و با خسومت به مسئله نگاه میکنه که حتی حق طلاق هم براش مسئله ای سخت و غیر قابل درک هست شاید شما خانوم های عزیز باید بدونید که چنین افرادی هنوز برای ازدواج آماده نیستند... مسائل و مشکلات اگر در خانواده ای وجود داره دو طرف باید توان و درک این رو داشته باشند که در همون محیط بسته ی خانواده اونها رو حل کنند... به شخصه فکر میکنم زندگی که با معیار هایی مثل حق طلاق و مهریه و جهیزیه و چنین مواردی شروع میشه زندگی هست که صد در صد براساس مادیات بنا شده... اگر میخواد تجارت کنید ازدواج رو بهتون پیشنهاد نمیکنم... 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من هیچ وقت نگفتم قیمت فروش..اون یکی دیگه بود... من جواب فکر و حرف دیگران رو نباید بدم. من هم متوجه بودم این حرف رو یکی دیگه زده. ولی شما با استناد به جواب من به ایشون جواب من رو دادید که این به معنی تایید صحبت ایشون بود بعدم میان میگن هر بلایی سر زن میاد تقصیر خودشه. من هم در اون پست با شما نبودم ولی شما این پست رو بر خود گرفتید و به این طریق موافقت خود را با صحبت ایشون اعلام کردید من هم لازم دونستم جواب ایشون رو به شما بدهم....... دوست من اگر شما چون ایشون نمی اندیشید چرا فکر کردید منظور من از سطح فکری پایین و ظلم به خود شمایید؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده