رفتن به مطلب

تغییر

ارسال های توصیه شده

مردي كت و شلواري با كراواتي زيبا ، قصد طلاق دادن زنش رو داشت .

دوستش علت رو جويا شد و مرد پاسخ داد: اين زن از روز اول هميشه مي خواست من رو عوض كنه.

منو وادار كرد سيگار و مشروب رو ترك كنم ... طرز پوشيدن لباسم رو عوض كرد ، و كاري كرد تا ديگه قماربازي نكنم، و همچنين در سهام سرمايه ‌گذاري كنم و حتي منو عادت داده كه به موسيقي كلاسيك گوش كنم و لذت ببرم و الان هر هفته جمعه ها هم با دوستانم كه همه آدمهاي سرشناسي هستند ميرم بازي گلف !

دوستش با تعجب گفت: ولي اينايي كه مي‌گي چيز بدي نيستند !!!!

مرد گفت: خب اين رو مي دونم ولي حالا حس مي‌كنم كه ديگه اين زن در شان من نيست!

نظر شما چیه دوستان؟؟تغییر خوبه؟لازمه؟شدنیه؟؟پذیرفتنیه؟؟

چقدر تو روابطتون به تغییر دادن طرفتون فکر میکنید؟؟ایا در کل این تفکر درسته؟؟از چه چیزی ناشی میشه؟؟ایا نتیجه درست به همراه داره یا ممکنه مثل داستان بالا ازش متضرر بشیم؟؟

لطفا بدون اسپم بحث کنیم:ws2:

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یاد یه حصاری افتادم:ws3:

بزار دوستان نظرشونو بگن منم بعدا نظرمو میگم

یه داستانی شبیه اینو از زبون یه دختره خونده بودم

دی:

• Like 7
لینک به دیدگاه

تغییر خوبه ولی یکم معرفتم باید چاشنیش باشه تا اینجوری نشه

اگه قرار بر تغییر کردنه باید با طرفت با هم یه تکونی بخورید یعنی هماهنگ باشید تا رابطه خراب نشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من تغییر لازمه حرکت به سوی کماله، ما اومدیم توی این دنیا تا مدام تغییر کنیم و هر روز قدمی به سوی بهتر شدن و کمال انسانیت بر داریم.سکون انسان را گرفتار زوال و نیستی میکند..............

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست

و اما مشکل خانم قصه ما اینه که قبل از اینکه خودش تغییر کنه سعی کرده شوهرشو تغییر بده.........

ما برای تغییر دیگران باید از خودمون شروع کنیم . ما وقتی یک رفتارپسندیده ای را در ارتباطاتمان تکرار کنیم به صورت ناخودآگاه بر روی طرف مقابل تاثیر گذاشته و باعث تغییر او میشویم و در عین حال آن رفتار در خود ما نیز تقویت میشود

• Like 5
لینک به دیدگاه

نباید کسی رو عوض کرد ............ خود اون شخصه که باید خودش رو عوض کنه !!

من تو این عمر کوتام خیلی سعی کردم چند نفر رو عوض کنم ... اما نتیجه نداشت !!

تا کسی خودش نخواد عوض نمیشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من تغییر لازمه حرکت به سوی کماله، ما اومدیم توی این دنیا تا مدام تغییر کنیم و هر روز قدمی به سوی بهتر شدن و کمال انسانیت بر داریم.سکون انسان را گرفتار زوال و نیستی میکند..............

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست

و اما مشکل خانم قصه ما اینه که قبل از اینکه خودش تغییر کنه سعی کرده شوهرشو تغییر بده.........

ما برای تغییر دیگران باید از خودمون شروع کنیم . ما وقتی یک رفتارپسندیده ای را در ارتباطاتمان تکرار کنیم به صورت ناخودآگاه بر روی طرف مقابل تاثیر گذاشته و باعث تغییر او میشویم و در عین حال آن رفتار در خود ما نیز تقویت میشود

منظورتون اینه که خانومه هم باید مثل شوهرش عادتهای شیک و باکلاس پیدا میکرد؟؟اگه از اول اینطوری بوده باید چی کار میکرده؟؟اصلا از بنیاد ایجاد این تغییرات نسبت به شوهرش درست بوده به نظرتون؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورتون اینه که خانومه هم باید مثل شوهرش عادتهای شیک و باکلاس پیدا میکرد؟؟اگه از اول اینطوری بوده باید چی کار میکرده؟؟اصلا از بنیاد ایجاد این تغییرات نسبت به شوهرش درست بوده به نظرتون؟؟

من بگم :4chsmu1:

آره ........ کلا کسانی که سعی میکنن یکی رو ببرن بالا قبل از بقیه له میشن!!

باید پیشرفت همزمان و یکسان باشه .... مگه میشه زنه بدونه واسه شوهرش چی خوبه ، ولی ندونه واسه خودش چی ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
من بگم :4chsmu1:

آره ........ کلا کسانی که سعی میکنن یکی رو ببرن بالا قبل از بقیه له میشن!!

باید پیشرفت همزمان و یکسان باشه .... مگه میشه زنه بدونه واسه شوهرش چی خوبه ، ولی ندونه واسه خودش چی ؟

منم میگم فرض کنید زن از اول خیلی بالاتر بوده تلاشش هم این بوده که شوهر رو مثل خود بکنه و بعد چنین اتفاقی می افته..اون وقت چی؟

به نظرتون از ابتدا با این تفاوتها ازدواج کردن و دل به تغییرات بستن درسته؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم میگم فرض کنید زن از اول خیلی بالاتر بوده تلاشش هم این بوده که شوهر رو مثل خود بکنه و بعد چنین اتفاقی می افته..اون وقت چی؟

از پایه غلطه !!!!!!!!!!!

امکان نداره که مطابق خواست اون تغییر کنه !!

بیشتر طلاق ها هم به همین خاطره .......

از اونجا که وقتی آدم عاشق میشه قوه ادراکش کم میشه ، فکر میکنه میتونه طرفش رو عوض کنه .... اما بعد از گذشت چند وقت مغز روند طبیعی خودش رو دنبال میکنه و میبینه که چه غلطی کرده :confused:

• Like 4
لینک به دیدگاه
از پایه غلطه !!!!!!!!!!!

امکان نداره که مطابق خواست اون تغییر کنه !!

بیشتر طلاق ها هم به همین خاطره .......

از اونجا که وقتی آدم عاشق میشه قوه ادراکش کم میشه ، فکر میکنه میتونه طرفش رو عوض کنه .... اما بعد از گذشت چند وقت مغز روند طبیعی خودش رو دنبال میکنه و میبینه که چه غلطی کرده :confused:

به نظرت راهکار صحیح برای جلوگیری از تکرار تاریخی این اشتباهات چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولا اگر زنه در حال حاضر از شوهره سر تر باشه یا همانند باشن که دیگه شوهره نمیگه تو در حد من نیستی......

این جور که از این داستان بر میاد اینکه شوهره اینو گفته معلومه که زنه اینقدر گرم تغغر شوهرش شده که از خودش غافل شده و از شوهره خیلی عقب افتاده

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولا اگر زنه در حال حاضر از شوهره سر تر باشه یا همانند باشن که دیگه شوهره نمیگه تو در حد من نیستی......

این جور که از این داستان بر میاد اینکه شوهره اینو گفته معلومه که زنه اینقدر گرم تغغر شوهرش شده که از خودش غافل شده و از شوهره خیلی عقب افتاده

ممکنه ولی ممکنه هم نه!

فرض کنید دوست من!

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرت راهکار صحیح برای جلوگیری از تکرار تاریخی این اشتباهات چیه؟

خُ کار سختیه .....

یکیش احساسی برخورد نکردنه (:banel_smiley_4:)

یکی دیگش اینه که قبل از اینکه کارا بالا بگیره آدم بره و از یه مشاور راهنمایی بخواد

نمیدونم چرا تو مملکت با صحاب کسی به مشاورا اهمیت نمیده :icon_razz::icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوما رو یادم رفت

دوما :

من کلا در مورد تغییر گفتم ولی در مقوله ازدواج به امید تغییر طرف ازدواج کردن کاملا غلطه .........

اگر قراره تغییراتی ایجاد بشه طرفین باید مثل هم باشند و با هم تغییر کنند در این صورت زندگی خوبی خواهند داشت.........

ولی این تفکر که ازدواج کنیم درستش میکنم ، میسازمش ، آدمش میکنم و......... از پایه تفکر غلط و اشتباهیست....

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوما رو یادم رفت

دوما :

من کلا در مورد تغییر گفتم ولی در مقوله ازدواج به امید تغییر طرف ازدواج کردن کاملا غلطه .........

اگر قراره تغییراتی ایجاد بشه طرفین باید مثل هم باشند و با هم تغییر کنند در این صورت زندگی خوبی خواهند داشت.........

ولی این تفکر که ازدواج کنیم درستش میکنم ، میسازمش ، آدمش میکنم و......... از پایه تفکر غلط و اشتباهیست....

درسته ولی با وجودی که هممون اینا رو میدونیم بازم این اتفاق تکرار میشه و باز چرخه ناسازگاری و موضع گیری های سخت...واقعا چرا؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته ولی با وجودی که هممون اینا رو میدونیم بازم این اتفاق تکرار میشه و باز چرخه ناسازگاری و موضع گیری های سخت...واقعا چرا؟؟

متاسفانه این تفکر در مورد مردان از یک تفکر متحجرانه قدیمی و در مورد زنان از تفکر متعصبانه ی مدرن ناشی میشه .........

تا چندی پیش زیاد میشنیدیم (البته متاسفانه هنوز هم میشنویم )که وقتی پسری میخواست ازدواج کنه میگفتند زنت خیلی کم سن باشه و از یه خانواده ای زن بگیر که دختره رنگ آفتاب رو هم ندیده باشه (همش تو خونه بوده باشه ) اونوقت میتونی همونجوری که میخوای تربیتش کنی .... کسی نیست بهشون بگه تو میخوای کانون اصلاح و تربیت راه بندازی یا زندگی مشترک داشته باشی.........

در مورد خانم ها هم متاسفانه متاسفانه در جامعه فعلی زیاد میشنویم که تو ازدواج کن باهاش بعد آدمش کن، ازش زهر چشم بگیر ، خون به دلش کن و ...

زندگی مشترک یعنی زندگی مشترک . نه زندگی مادر و فرزندی یا پدر و فرزندی.........

• Like 5
لینک به دیدگاه

چون ما ایرانیا عادت نداریم حقیقت رو قبول کنیم و میخوایم همه چیز مثل رویا هامون باشه وقتی عاشق میشیم غرق رویاهای عاشقانه ایم و ایرادای طرفمونو نمیبینیم یا اگه میبینیم واسه اینکه شیرینی رویای عاشقانمونو به تلخی نرسونیم ازش چشم پوشی میکنیم و با خودمون میگیم بعدا درستش میکنم بدون اینکه واقعیت تلخ رو در نظر بگیریم و به خودمون بگیم این کسی که عاشقش شدی این حقیقت تلخه...

بدون اینکه بدونیم طرف درست شدنی نیست یه روانشناس معروف میگه:شخصیت هر آدم تا 7 سالگی شکل میگیره اونوقت ما چطوری میخوایم دوباره این شخصیتو بسازیم مثل ساختن یه ساختمون میمونه که برای بازسازی تا پایه میریزی ترمیمش میکنی اما پایش در توان تو نیست همون پایه قدیمی که با یه زلزله میتونه تمام کارها تو خراب کنه...

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...