شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ شقی شاید برات گفتم هیچ احساسی ندارم، نه برای مرگ عزیزانم اشک میریزم نه برای لبخندشان شوق میکنم من هستم، سنگ هم هست بهتر است بگویم من سنگ هستم آری سنگ سنگها را هم خوب صیقل بدهند هیبت آدمی را میابند توچت شده :w00: چرا دپرس شدی:w00: مگه جوون هم اینجوری میشه :w00: سریع خودت و درمون کن:w00: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ توچت شده :w00:چرا دپرس شدی:w00: مگه جوون هم اینجوری میشه :w00: سریع خودت و درمون کن:w00: اسپم چیست؟ هرگونه بحث نامربوط به نوشتار اولیه جستار را هرزنامه یا اسپم گویند!!! گم تره 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ اسپم چیست؟هرگونه بحث نامربوط به نوشتار اولیه جستار را هرزنامه یا اسپم گویند!!! گم تره :banel_smiley_4: ما هم گاهی لازم داریم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ما هم گاهی لازم داریم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شقی شاید برات گفتم هیچ احساسی ندارم، نه برای مرگ عزیزانم اشک میریزم نه برای لبخندشان شوق میکنم من هستم، سنگ هم هست بهتر است بگویم من سنگ هستم آری سنگ سنگها را هم خوب صیقل بدهند هیبت آدمی را میابند امین افسردگی حاد داری به جان خودم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ تو تاپیک من اسپم کردید؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: مدیر گفتگوی آزاد؟؟؟؟؟:jawdrop::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ تو تاپیک من اسپم کردید؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: مدیر گفتگوی آزاد؟؟؟؟؟:jawdrop::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): اون موقعا هنوز مدير نبود فكر كنم....اسپمش مشكل نداره:gol cheshmak: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ خوبش یا بدهاش یه کسایی موندگارند توی ذهنت بخاطر اینکه رفتند تو اعصابت وقتی میبینشون خط خطی میشی.......همیشه ضربدر دارند جلوی اسمشون........ غایب:w74: بیتا:w74: ثابت:w74: ....... بعضی ها مایه تمدد اعصابتت میشند شقایق :flowerysmile: پیانیست:flowerysmile: دکتر شوان:flowerysmile: بهار:flowerysmile: کتایون:flowerysmile: اسی:flowerysmile: ...... بعضی ها وارد زندگی حقیقیت میکنند از یک نگاه دیگه اسی دانیال وافن امیر نپو ادر میناجون maryam_alien:icon_gol: .......... فعلا همینا باقیه اسمشون یادم نمیاد 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ پس من چی؟؟:w821::w821: اسمت یادم نبود توهم ماندگاری مخصوصا با اون پروانه گوشه لبت شکوفه:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ اسمت یادم نبود توهم ماندگاری مخصوصا با اون پروانه گوشه لبتشکوفه:flowerysmile: میسی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سه تا از دوستان خیلی گلم که مهربونی و خوب بودن را از اونها یاد گرفتم... mahnaz.d عزیز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v partow عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v sarbaz121 عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سه تا از دوستان خیلی گلم که مهربونی و خوب بودن را از اونها یاد گرفتم... mahnaz.d عزیز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v partow عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v sarbaz121 عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ من دچارآلزایمر شدم:cryingf: مهناز.دی:flowerysmile: الهام:flowerysmile: ........ خوب همتون خوبید چکار کنم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ما هم که اصلا چهره نداریم اسی هوتن میلاد مهناز مهناز مهناز 5 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ حاجی خمیازه علیه الصلاه و السلام لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ delnavaz hilda mahnaz.d from_hell ooraman beautiful_life CodePluse Afsaneh.M Nightingale pesar-mashhadi sih092 sina-civil sookut .:bahar:. مرمت گر جوان بانو partow 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ شقی شاید برات گفتم هیچ احساسی ندارم، نه برای مرگ عزیزانم اشک میریزم نه برای لبخندشان شوق میکنم من هستم، سنگ هم هست بهتر است بگویم من سنگ هستم آری سنگ سنگها را هم خوب صیقل بدهند هیبت آدمی را میابند بزن قدش 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ماندگاری نیست!! همه خواهیم رفت و فراموش خواهیم شد!! 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده