ooraman 22216 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه.... تو یه جای دیگه دیدم بچه هاش همچین تاپیکی زدن و چهره های ماندگار باشگاه و معرفی میکنن....منم وسوسه شدم این تاپیک و اینجا هم بزنم تا ببینیم پر طرفدارترین و ماندگار ترین های انجمنمون کیان.... میخواستم نظرسنجی بذارم ولی نمیخوام محدود به اسامیه چند نفر باشیم....هر کسی و که دوست دارید بگید من آمارش و نگه میدارم قول میدم تقلبم نشه! هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده :w00:حساب دوستی و خواهر برادری و یه وقت این ناراحت میشه ...یه وقت اون یکی به دل نگیره و اینا رو هم بذارد کنار نظر حقیقیتونو بگید و از کسایی که واقعا مفید هستن اسم ببرین آها....یه چیز دیگه ام هست که بگم.....لطفا اسم کاربریه بچه ها رو بگید چون ممکنه همه همدیگه رو به اسم کوچک نشناسن پاچه خوارریم ممنوع:w00: خب...حالا خودم نظر بدم....آدمییییییییین ولی دور از شوخی....رای خودم ایناست وافن،اسی،وحید 321،سجاد(spow.)... + ستی جونم و فک وفامیلم 68 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه.... هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده چهره ماندگار انجمن به نظر من پسر مشهدیه. 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه.... تو یه جای دیگه دیدم بچه هاش همچین تاپیکی زدن و چهره های ماندگار باشگاه و معرفی میکنن....منم وسوسه شدم این تاپیک و اینجا هم بزنم تا ببینیم پر طرفدارترین و ماندگار ترین های انجمنمون کیان.... میخواستم نظرسنجی بذارم ولی نمیخوام محدود به اسامیه چند نفر باشیم....هر کسی و که دوست دارید بگید من آمارش و نگه میدارم قول میدم تقلبم نشه! هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده :w00: نمیدونم خیلیا اینجا هستن که افکار پخته خیلیام هستن که ... بماند ولی اگه بخوام آدمای پخترو بگم زیاد میشن آخه... 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ کامیار...روحش شاد :pichak29::pichak29: نمیدونم خیلیا اینجا هستن که افکار پخته خیلیام هستن که ...بماند ولی اگه بخوام آدمای پخترو بگم زیاد میشن آخه... حتما لازم نیست یک نفرو بگی ...میتونی چن نفرو بگی...حالا از بین اون خیلیا چن نفرو انتخاب کن بگو دیگه...بالاخره چن تاشون ارجحیت دارن دیگه 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ البته خیلی از دوستان جز چهره های ماندگارن شاید من همشونو نشناسم از این بابت عذر میخوام ولی کسایی که بذهنم میان سجاد محسن ایلیا محمد مریم ک پری دریایی سمندون سهیل سارا افشار لیلیان میلاد اسی سهیل امین نپو ایهان پینیون مهناز فرناز هدی غایب و اگه بخوام اسم ببرم خیلی میشن بذار بقیه رو بقیه دوستان بگن 30 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ابوذر من بهت رای دادم حداقل یه تشکر پای پستم میزدی:w00: حالا که اینجوری شد رای من و پس بده! 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ 1_اسي 2_اوري 3_غايب 4_امين (نپو) 5_سمندون 6_رها و فك و فاميل ..... و ديگر دوستان 17 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ البته خیلی از دوستان جز چهره های ماندگارن شاید من همشونو نشناسم از این بابت عذر میخوام ولی کسایی که بذهنم میان سجاد محسن ایلیا محمد مریم ک پری دریایی سمندون سهیل سارا افشار لیلیان میلاد اسی سهیل امین نپو ایهان پینیون مهناز فرناز هدی غایب و اگه بخوام اسم ببرم خیلی میشن بذار بقیه رو بقیه دوستان بگن بابايييييييييي حميييييييييييييييييييييددددددددددددددددددددد 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ لیلیان ندا یکی از بچه ها بود میگفت سبیلو همش اسمش مهساس نام کاربریش یادم نیست یه مدتم کاربر صولتی بود محمد حسین شهرساز فانوس یوحی هوتنم که هست ندا امین ارمین انزلیچی رضا که کاربر کامبیوتره شادمهر باز میلاد فکور 15 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ رها و فک و فامیل من الجمله بابک ستیا اوری مهرداد سیما ارکیده و بقیه نوه و نتیجه های محترم اقوام 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ رها و فک و فامیل من الجمله بابک ستیا اوری مهرداد سیما ارکیده و بقیه نوه و نتیجه های محترم اقوام فك و فاميل فعلا 2 تا راي داره البته سيما جونم فكر كنم 3 4 تا فعلا راي داره 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ لیلیانندا یکی از بچه ها بود میگفت سبیلو همش اسمش مهساس نام کاربریش یادم نیست یه مدتم کاربر صولتی بود محمد حسین شهرساز فانوس یوحی هوتنم که هست ندا امین ارمین انزلیچی رضا که کاربر کامبیوتره شادمهر باز میلاد فکور؟؟ ندا نام کاربریش چیه/؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ تک تک بچه های این باشگان که اینجا رو ماندگار میکنن .... پس همه چهره ی ماندگارن 23 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بیتاب رو هیچوقت فراموش نمیکنم ( کاملا جدی میگم ) 13 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بیتاب رو هیچوقت فراموش نمیکنم ( کاملا جدی میگم ) منم هیچ وقت فراموشش نمیکنم ................ با ذکر یک صلوات یه فاتحه ..............:4chsmu1: 17 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ 1. اسی 2. امین نپو 3. شیخ 4. ممولی 5. آتروس (کچل :persiana__hahaha: ) 6. کهربا 7. همه کاربران نواندیشان ... 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده