ooraman 22216 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 4 فروردین، 2011 سلام به همه.... تو یه جای دیگه دیدم بچه هاش همچین تاپیکی زدن و چهره های ماندگار باشگاه و معرفی میکنن....منم وسوسه شدم این تاپیک و اینجا هم بزنم تا ببینیم پر طرفدارترین و ماندگار ترین های انجمنمون کیان.... میخواستم نظرسنجی بذارم ولی نمیخوام محدود به اسامیه چند نفر باشیم....هر کسی و که دوست دارید بگید من آمارش و نگه میدارم قول میدم تقلبم نشه! هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده :w00:حساب دوستی و خواهر برادری و یه وقت این ناراحت میشه ...یه وقت اون یکی به دل نگیره و اینا رو هم بذارد کنار نظر حقیقیتونو بگید و از کسایی که واقعا مفید هستن اسم ببرین آها....یه چیز دیگه ام هست که بگم.....لطفا اسم کاربریه بچه ها رو بگید چون ممکنه همه همدیگه رو به اسم کوچک نشناسن پاچه خوارریم ممنوع:w00: خب...حالا خودم نظر بدم....آدمییییییییین ولی دور از شوخی....رای خودم ایناست وافن،اسی،وحید 321،سجاد(spow.)... + ستی جونم و فک وفامیلم 68
غایب 4790 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 سلام به همه.... هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده چهره ماندگار انجمن به نظر من پسر مشهدیه. 11
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 سلام به همه.... تو یه جای دیگه دیدم بچه هاش همچین تاپیکی زدن و چهره های ماندگار باشگاه و معرفی میکنن....منم وسوسه شدم این تاپیک و اینجا هم بزنم تا ببینیم پر طرفدارترین و ماندگار ترین های انجمنمون کیان.... میخواستم نظرسنجی بذارم ولی نمیخوام محدود به اسامیه چند نفر باشیم....هر کسی و که دوست دارید بگید من آمارش و نگه میدارم قول میدم تقلبم نشه! هرکسی هم یه بار بیاد نظر بده :w00: نمیدونم خیلیا اینجا هستن که افکار پخته خیلیام هستن که ... بماند ولی اگه بخوام آدمای پخترو بگم زیاد میشن آخه... 7
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2011 کامیار...روحش شاد :pichak29::pichak29: نمیدونم خیلیا اینجا هستن که افکار پخته خیلیام هستن که ...بماند ولی اگه بخوام آدمای پخترو بگم زیاد میشن آخه... حتما لازم نیست یک نفرو بگی ...میتونی چن نفرو بگی...حالا از بین اون خیلیا چن نفرو انتخاب کن بگو دیگه...بالاخره چن تاشون ارجحیت دارن دیگه 6
هوتن 15061 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 البته خیلی از دوستان جز چهره های ماندگارن شاید من همشونو نشناسم از این بابت عذر میخوام ولی کسایی که بذهنم میان سجاد محسن ایلیا محمد مریم ک پری دریایی سمندون سهیل سارا افشار لیلیان میلاد اسی سهیل امین نپو ایهان پینیون مهناز فرناز هدی غایب و اگه بخوام اسم ببرم خیلی میشن بذار بقیه رو بقیه دوستان بگن 30
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 4 فروردین، 2011 ابوذر من بهت رای دادم حداقل یه تشکر پای پستم میزدی:w00: حالا که اینجوری شد رای من و پس بده! 7
setiya 12665 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 1_اسي 2_اوري 3_غايب 4_امين (نپو) 5_سمندون 6_رها و فك و فاميل ..... و ديگر دوستان 17
الهام. 8079 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 البته خیلی از دوستان جز چهره های ماندگارن شاید من همشونو نشناسم از این بابت عذر میخوام ولی کسایی که بذهنم میان سجاد محسن ایلیا محمد مریم ک پری دریایی سمندون سهیل سارا افشار لیلیان میلاد اسی سهیل امین نپو ایهان پینیون مهناز فرناز هدی غایب و اگه بخوام اسم ببرم خیلی میشن بذار بقیه رو بقیه دوستان بگن بابايييييييييي حميييييييييييييييييييييددددددددددددددددددددد 8
VINA 31339 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 لیلیان ندا یکی از بچه ها بود میگفت سبیلو همش اسمش مهساس نام کاربریش یادم نیست یه مدتم کاربر صولتی بود محمد حسین شهرساز فانوس یوحی هوتنم که هست ندا امین ارمین انزلیچی رضا که کاربر کامبیوتره شادمهر باز میلاد فکور 15
rahajo0on 724 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 رها و فک و فامیل من الجمله بابک ستیا اوری مهرداد سیما ارکیده و بقیه نوه و نتیجه های محترم اقوام 8
setiya 12665 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 رها و فک و فامیل من الجمله بابک ستیا اوری مهرداد سیما ارکیده و بقیه نوه و نتیجه های محترم اقوام فك و فاميل فعلا 2 تا راي داره البته سيما جونم فكر كنم 3 4 تا فعلا راي داره 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 لیلیانندا یکی از بچه ها بود میگفت سبیلو همش اسمش مهساس نام کاربریش یادم نیست یه مدتم کاربر صولتی بود محمد حسین شهرساز فانوس یوحی هوتنم که هست ندا امین ارمین انزلیچی رضا که کاربر کامبیوتره شادمهر باز میلاد فکور؟؟ ندا نام کاربریش چیه/؟؟؟ 6
eder 13732 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 تک تک بچه های این باشگان که اینجا رو ماندگار میکنن .... پس همه چهره ی ماندگارن 23
eder 13732 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 بیتاب رو هیچوقت فراموش نمیکنم ( کاملا جدی میگم ) منم هیچ وقت فراموشش نمیکنم ................ با ذکر یک صلوات یه فاتحه ..............:4chsmu1: 17
کهربا 18089 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 1. اسی 2. امین نپو 3. شیخ 4. ممولی 5. آتروس (کچل :persiana__hahaha: ) 6. کهربا 7. همه کاربران نواندیشان ... 17
ارسال های توصیه شده