Hossein.B 3666 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 بیشتر توضیح بفرمایید منظور اینه که سیالات کامل تقسیم بندی کنه...مکانیک سیالات: استاتیک(هیدرو آئرو) دینامیک(هیدرو آئرو) سیالات:نیوتنی....غیر نیوتنی جریان سیالات: جریان آرام-درهم-حقیقی-ایده آل-غیرایده آل-بازگشت پذیر -بازگشت ناپذیر-پایدار-غیرپایدار-یکنواخت-غیر یکنواخت-چرخشی-غیرچرخشی-لزج (ویسکوزیته)-غیر لزج (غیرویسکوزیته)-داخلی-خارجی-خزشی-تراکم پذیر-تراکم ناپذیر و.... قوانین حاکم بر سیالات: اصل بقای جرم(معادله پیوستگی)-قانون اول ترمودینامیک(معادله انرزی)-معادله ممنتوم خطی_معادله ممنتوم زوایه ای-معادله برنولی-معادله ناویه استوکس-قانون لزجت نیوتن-قانون نیوتن(معادله اولر) و..... خواص سیالات: خواص ترمودینامیکی-سینماتیکی و.... و..... منظور من اینکه یکی بتونه اینا رو کامل بنویسه و هرچیزی که توی سیالات میگذره رو طبقه بندی کنه یعنی هم مکانیک سیالات و هم ترمودینامیک باشه ..... 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 دوستان من یک سوال دارم در کنکور 90 سوال 63 بازده کل در صورت سوال داده شده یا بازده هیدرولیکی؟ اون gr/cc رو هم باید بر 1000تقسیم کنیم درسته؟ سوال رو هم در صفحه قبل ضمیمه کردم اگر ندارید 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 دوستان من یک سوال دارمدر کنکور 90 سوال 63 بازده کل در صورت سوال داده شده یا بازده هیدرولیکی؟ اون gr/cc رو هم باید بر 1000تقسیم کنیم درسته؟ سوال رو هم در صفحه قبل ضمیمه کردم اگر ندارید gr/cc رو هم باید بر 1000تقسیم کنیم درسته؟ با خودم گفتم:چگالی آب رو که میدونم 1000 هست با توجه به گزینه ها هم میشد متوجه شد که از فرمول باید استفاده کرد و گزینه دوم را بدست آوردم 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 gr/cc رو هم باید بر 1000تقسیم کنیم درسته؟با خودم گفتم:چگالی آب رو که میدونم 1000 هست با توجه به گزینه ها هم میشد متوجه شد که از فرمول باید استفاده کرد و گزینه دوم را بدست آوردم درسته اما در صورت سوال حتما باید ذکر میکرد"بازده کل"تا از لحاظ علمی درست باشه والا یک نفر میتونست بازده هیدرولیکی بگیره و درست عکس فرمول میشد.که در گزینه ها نبود درست نمیگم؟ --- همون تقسیم بر هزار باید کنیم 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 درستهاما در صورت سوال حتما باید ذکر میکرد"بازده کل"تا از لحاظ علمی درست باشه والا یک نفر میتونست بازده هیدرولیکی بگیره و درست عکس فرمول میشد.که در گزینه ها نبود درست نمیگم؟ --- همون تقسیم بر هزار باید کنیم یک مسله دیگه هم هست وقتی ذکر نمیکنه یعنی کل ولی اگر منظورش چیز دیگه ای بود باید حتما ذکر میکرد. یعنی چی تقسیم بر هزار؟اگر منظورتون جوابه،گفته بر حسب کیلو ،بنابراین باید تقسیم کنیم 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 یک مسله دیگه هم هست وقتی ذکر نمیکنه یعنی کل ولی اگر منظورش چیز دیگه ای بود باید حتما ذکر میکرد.یعنی چی تقسیم بر هزار؟اگر منظورتون جوابه،گفته بر حسب کیلو ،بنابراین باید تقسیم کنیم خب من اون رو الان فهمیدم منظورم اون gr/ccبود 0.001باید بگیریم یا 1یا1000؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 خب من اون رو الان فهمیدم منظورم اون gr/ccبود 0.001باید بگیریم یا 1یا1000؟ من چگالی رو 1000 کیلوگرم بر متر مکعب گرفتم، 1
EVF 5465 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2011 منظورش بازده کل بوده. اگه بازده هیدرولیکی منظورش بود بایستی ذکر کنه. (گمون نمی کنم همچین گافی داده باشه) گرم بر سی سی هم باید تبدیل واحد بزنید 4
autumn_flower69 29 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 salam tafavote feshar estatic va feshare sokun dar chiye?mishe tarifi az har kodum begid!tuye fasle 6 fox dar halle masael bayad tafavotesho bedunim 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 salam tafavote feshar estatic va feshare sokun dar chiye?mishe tarifi az har kodum begid!tuye fasle 6 fox dar halle masael bayad tafavotesho bedunim سلام.لطفا فارسی تایپ نمایید. فشار استاتیک همان فشار معمولی است و یا بعبارتی دیگر فشار ترمودینامیکی.اما اگر شرایط را بصورت تک آنتروپی به شرایط سکون برسانیم فشاری بیشتر از فشار استاتیکی بدست میاید که همان فشار سکون است. همچنین میشه فشار سکون رو حاصل جمع فشار استاتیکی و دینامیکی دانست. 5
shayan1989 523 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 سلام دوستان من یک سوال سیالاتی ساده دارم بادکنکی داخل یک ظرف است اگر این ظرف به سمت راست شتاب گیرد بادکنک به کدام سمت می رود ؟ چرا ؟ داخل ظرف هواست 4
EVF 5465 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2011 سلام دوستان من یک سوال سیالاتی ساده دارم بادکنکی داخل یک ظرف است اگر این ظرف به سمت راست شتاب گیرد بادکنک به کدام سمت می رود ؟ چرا ؟ داخل ظرف هواست به سمت چپ عمل و عکس العمل! 1
EVF 5465 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2011 salam tafavote feshar estatic va feshare sokun dar chiye?mishe tarifi az har kodum begid!tuye fasle 6 fox dar halle masael bayad tafavotesho bedunim براي درك بهتر از فشار سكون مي تواني به كتاب ديناميك گاز ها مراجعه و فصلهاي جريان(مافوق و مادون صوت) در نازل ها را مطالعه بفرماييد. 6
shayan1989 523 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 اقا من یک سوال سیالاتی دیگه دارم که باید هرچه زود تر جوابش رو پیدا کنم اینه مخزن بسیار بزرگی با نصب سوراخی در جداره این مخزن می توان اب را تخلیه کرد محل ایجاد این سوراخ را به گونه ای تعیین کنید که سیال هنگام خروج بیشترین برد را داشته باشد ؟ 2
R@M!N 2978 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 اقا من یک سوال سیالاتی دیگه دارم که باید هرچه زود تر جوابش رو پیدا کنم اینه مخزن بسیار بزرگی با نصب سوراخی در جداره این مخزن می توان اب را تخلیه کرد محل ایجاد این سوراخ را به گونه ای تعیین کنید که سیال هنگام خروج بیشترین برد را داشته باشد ؟ وقتی مخزن رو از ارتفاع سوراخ می کنیم در پایین ترین تقطه دارای بیشترین برد است بدلیل فشار بیشر از ارتفاع آب . 1
shayan1989 523 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 وقتی مخزن رو از ارتفاع سوراخ می کنیمدر پایین ترین تقطه دارای بیشترین برد است بدلیل فشار بیشر از ارتفاع آب . نه دوست عزیز اگه سوال به این سادگی بود که مزاحم شما نمی شدیم 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 نه دوست عزیز اگه سوال به این سادگی بود که مزاحم شما نمی شدیم جواب h/3 نمیشه؟
EVF 5465 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 اقا من یک سوال سیالاتی دیگه دارم که باید هرچه زود تر جوابش رو پیدا کنم اینه مخزن بسیار بزرگی با نصب سوراخی در جداره این مخزن می توان اب را تخلیه کرد محل ایجاد این سوراخ را به گونه ای تعیین کنید که سیال هنگام خروج بیشترین برد را داشته باشد ؟ مخزنت چه شکلیه؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 20 مهر، 2011 اگه میشهتنش: و انواع تنش رو ها توضیح بدین ممنون میشم انواع تنش ها:فشاری-کششی-برشی-خمشی-پیچشی تنش فشاری:بر اثر اعمال نیروی فشاری بر سطح جسم بوجود میاد. تنش کششی :بر اثر اعمال نیروی کششی بر سطح جسم ایجاد میشه ما بقی هم بیشتر در جامدات مورد بررسی قرار میگیرند.و تنش برشی را در سیالات میتوان اینگونه تعریف نمود تنشی که بر اثر لغزش لایه های سیال بر روی یکدیگر در آن ایجاد می شود. 2
ارسال های توصیه شده