رفتن به مطلب

اینجا که حسود نداریم . داریم؟


ارسال های توصیه شده

سریع بیا تو که مردم فکر بد نکنند.:ws28:

 

آيا شما فردي‌ حسود هستيد؟

 

 

خواهشمنداست به سئوالات زير با دقت پاسخ دهيد 1. يكي‌ از همكلاسي‌هايتان‌ مي‌گويد: شما اون‌ دختره‌ مريم‌ را مي‌شناسي‌ اون‌ از همه‌ دخترهاي‌ كلاس‌زيباتر است‌. شما پاسخ‌ مي‌دهيد:

آهان‌ و از درون‌ حرص‌ مي‌خوريد.

بايد هم‌ اين‌ جور باشد، حاضر شدنش‌ فقط سه‌ ساعت‌ طول‌ مي‌كشد.

اون‌ به‌ علاوه‌ هم‌ باهوش‌ و هم‌ بامزست‌.

 

2. برادرتان‌ فارغ‌ التحصيل‌ مي‌شود و والدين‌تان‌ مي‌خواهند با افتخار به‌ اين‌ مناسبت‌ براي‌ او جشني‌ترتيب‌ دهند. شما:

با يك‌ لبخند ساختگي‌ به‌ استقبال‌ اين‌ ايده‌ مي‌رويد.

از اين‌ ذكاوت‌ چندش‌ آور غرولند و نق‌ نق‌ مي‌كنيد.

با يك‌ سخنراني‌ صادقانه‌ ابراز مي‌كنيد كه‌ چقدر از اين‌ بابت‌ خوشحاليد و احساس‌ افتخار مي‌كنيد.

 

3. در تيم‌ تئاتر مدرسه‌ يكي‌ از دوستانتان‌ نقش‌ اول‌ را بازي‌ مي‌كند و شما نقش‌ چندان‌ مهمي‌ نداريد.شما:

به‌ او مي‌گوييد كه‌ در نقش‌هاي‌ ديگر مي‌توانست‌ بهتر حس‌ بگيرد.

سعي‌ مي‌كنيد هر جور شده‌ نقش‌ او را از آن‌ خود كنيد.

به‌ او مي‌گوييد كه‌ اين‌ رل‌ را خيلي‌ خوب‌ بازي‌ مي‌كند.

 

4. خواهر بزرگترتان‌ در پي‌ يك‌ دوره‌ بازي‌ برنده‌ مسابقه‌ مي‌شود. شما:

براي‌ دور بعدي‌ بازي‌ نمي‌كنيد.

با دندان‌ قروچه‌ مي‌گوييد كه‌ بازي‌ عادلانه‌ نبوده‌ است‌.

به‌ او مي‌گوييد كه‌ خوشحال‌ مي‌شويد اگر قوانين‌ بازي‌ را به‌ شما ياد دهد.

 

5. يكي‌ از دوستانتان‌ مي‌گويد كه‌ فكر مي‌كند فرم‌ موهايش‌ امروز اصلا مناسب‌ نيست‌. شما مي‌گوييد:

جدي‌؟ آره‌ مثل‌ اين‌ كه‌ حق‌ باتو است‌.

آره‌. مي‌خواستم‌ بهت‌ بگم‌ ولي‌ گفتم‌ شايد ناراحت‌ بشي‌ تازه‌ چهره‌ات‌ هم‌ كمي‌ منزوي‌ به‌ نظرمي‌رسد.

نه‌، موهايت‌ خيلي‌ هم‌ قشنگ‌ به‌ نظر مي‌رسد.

 

6. يكي‌ از دوستانتان‌ كفشي‌ را مي‌خرد كه‌ شما هميشه‌ دوست‌ داشتيد آن‌ را داشته‌ باشيد شمامي‌گوييد:

بايد خيلي‌ خوب‌ باشد كه‌ آدم‌ هر چيزي‌ را كه‌ مي‌خواهد، بخرد.

اين‌ كفش‌ها باعث‌ مي‌شوند پاهايت‌ خيلي‌ بزرگ‌ به‌ نظر برسند.

به‌ كفشهايت‌ حسوديم‌ مي‌شود، آنها خيلي‌ قشنگند.

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید .عملا حسود نيستيد

 

شما مي‌دانيد كه‌ چگونه‌ حسادت‌ خود را كنترل‌ كنيد. مي‌توانيد كاري‌ كنيد كه‌ ديگران‌ از وضعيتي‌ كه‌ درآن‌ قرار دارند احساس‌ رضايت‌ كنند و هم‌ چنين‌ احساسات‌ خود را به‌ راحتي‌ بروز مي‌دهيد. حسادت‌هميشه‌ در روابط دوستانه‌ وجود دارد ولي‌ بايد آن‌ را به‌ كنترل‌ در آورد.

 

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید . حسادت‌ ذاتي‌ يا از ته‌ دل‌

بله‌ شما كمي‌ حسود هستيد ولي‌ نه‌ تا حدي‌ كه‌ همه‌ متوجه‌ آن‌ بشوند. بسياري‌ از مردم‌ از اين‌ كه‌ حسودباشند شرمنده‌ مي‌شوند بنابراين‌ احساس‌ خود را مخفي‌ مي‌كنند. ولي‌ ناديده‌ گرفته‌ نشود كه‌ حسادت‌ دربعضي‌ مواقع‌ باعث‌ پيشرفت‌ شما مي‌شود و شما بهترين‌ تلاش‌ خود را براي‌ اينكه‌ كم‌ نياوريد انجام‌مي‌دهيد.

 

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید .حسود آزار دهنده‌

حسادت‌ يك‌ حس‌ طبيعي‌ و كاملا نرمال‌ است‌ ولي‌ تا جايي‌ كه‌ در كنترل‌ شخص‌ در آيد. پيشنهادي‌ كه‌به‌ شما مي‌شود اين‌ است‌ كه‌ احساسات‌ خود را با شخصي‌ قابل‌ اعتماد در ميان‌ بگذاريد تا هم‌ كمي‌تخليه‌ روحي‌ شويد و هم‌ به‌ احساسات‌ خود و ديگران‌ آسيب‌ نرسانيد.

كساني‌ كه‌ هميشه‌ خود را با ديگران‌ مقايسه‌ مي‌كنند البته‌ از سر حسادت‌ سرنوشت‌ اسفباري‌ را براي‌خويش‌ رقم‌ مي‌زنند. آنها مدام‌ به‌ زندگي‌ ديگران‌ حسرت‌ مي‌خورند و تخم‌ عداوت‌ را در وجود خود وآنها مي‌پرورانند. رقابت‌ تا اندازه‌اي‌ در زندگي‌ مفيد است‌، اما اگر شدت‌ يابد و در عمق‌ وجود فرد رخنه‌كند، به‌ اضطراب‌، فشار عصبي‌ و پريشاني‌ مي‌انجامد و مانع‌ از رسيدن‌ به‌ خوشي‌ و لذت‌ مي‌شود، حتي‌اگر او انساني‌ موفق‌ باشد.

يكي‌ از دستاوردهاي‌ صنعت‌ و تجارت‌ جديد كه‌ منجر به‌ بيماري‌ روان‌ تني‌ مي‌شود، رقابت‌ شديد برسر رسيدن‌ به‌ مقام‌ است‌. كساني‌ كه‌ خود را به‌ جايي‌ رسانده‌اند، در اثر فشار روحي‌ به‌ زخم‌ معده‌ دچارشده‌اند و آنهايي‌ كه‌ به‌ موفقيتي‌ دست‌ نيافته‌اند در يأس‌ و نااميدي‌ به‌ سر مي‌برند و هميشه‌ خود را خسته‌و تنها حس‌ مي‌كنند. پس‌ در اين‌ گير و دار برنده‌ واقعي‌ چه‌ كسي‌ است‌؟ آيا در اين‌ رقابت‌ها برنده‌اي‌ديده‌ايد يا آنها هرگز احساس‌ رضايت‌ مي‌كنند؟!

 

اینا رو بیخیال بشید . که اینا همش سلیقه ای است و زیاد هم قابل اعتماد نیست. سئوال من اینه : فرق حسادت با رقابت سالم چیه؟

  • Like 14
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

موفقیت، موفقیت می آورد و متاسفانه حسادت! طی صعود شما از نردبان ترقی در شرکت، مطمئناً دوستان بسیار و تعدادی هم دشمن پیدا خواهید کرد. این دشمنان، که همیشه با آنها برخورد خواهید داشت، همیشه سعی بر این خواهند داشت تا شما، کارها و دستاوردهایتان را پایین آورده و تحقیر کنند. این دشمنان، یا اصطلاح مهربانانه تر آن، همکاران حسود، اگر به حال خود رها شوند، ممکن است مانعی بر سر راه پیشرفت شما شوند و یا تله هایی برای در دام افتادن شما ترتیب دهند.

 

 

مشخص ترین همکاران حسود به راحتی قابل شناسایی هستند، از آنجا که در هر تلاشی که می کنید، به رقابت با شما برمی خیزند. زیرک ترین این دشمنان معمولاً پی فرصت مناسبی برای تحقیر شما به خاطر شکست ها و اشتباهاتتان هستند.

 

 

من که خود با انواع مختلفی از این دشمنان در رده های مختلف شرکت برخورد داشته ام، در این مقاله می خواهم شما را با دو روش اصلی در برخورد با این افراد آشنا کنم: (1) خنثی کردن حسادت آنها، و (2) تلافی کردن کارهایشان.

 

 

(1) خنثی کردن حسادت دشمنان

 

آیا رفتار شما شایسته ی سرزنش و عیب جویی است؟ آیا کاری کرده اید که باعث شعله ور شدن هر چه بیشتر حسادت آنها شده است؟ آیا دیگران را تحقیر می کنید و موفقیت های خودتان را به رخ می کشید؟

 

 

اینها سوالاتی است که باید از خودتان بپرسید، چون قصد ندارید که خودتان اسباب تنفر دیگران را فراهم کنید. اگر متوجه شدید که خودتان رفتارها و برخوردهایی ناشایست و منفی داشته اید، باید هر چه سریعتر آنها را تغییر دهید. در واقع، تا می توانید صمیمی و فروتن باشید و ارزش دیگران را بالا ببرید. با تقسیم موفقیت هایتان با همکارانتان، اعتماد به نفس آنها را بالا ببرید و به آنها نیز درس موفقیت بدهید.

اگر فرد حسود را از سایرین جدا کنید، ممکن است آتش حسادت او نیز کم کم فروکش کند.

 

بر حسادت آنها پیشدستی کنید

 

اگر بتوانید همکار ناراضی و ناخشنود خود را زود شناسایی کنید، خواهید توانست بر حسادت او پیشدستی کنید. هرجا که لازم باشد امتیاز بدهید. فروتن باشید، اما نه به آن اندازه که شایستگی هایتان ناشناخته بماند. نکته اینجاست که باید قبل از شعله ور شدن آن حس حسادت، از آن جلوگیری کنید.

 

 

همکارانتان را به خاطر موفقیت هایشان تشویق کنید. سعی کنید خودتان حسود نباشید، چون این نوع احساسات خیلی زود برملا می شوند. اگر در خودتان نیز حس حسادت و رفتارها و عملکردهای منفی مشاهده می کنید، باید انتظار برخورد مشابه نیز از دیگران داشته باشید.

 

اگر در گذشته بیش از حد متکبر و مغرور بوده اید، خود را تغییر دهید و سعی کنید با دشمنانتان صلح برقرار کنید. به خاطر کار، اعتبار، و سلامت روانیتان، باید تا می توانید از هرگونه مجادله یا احساس بد و منفی دوری کنید. اگر اینکار را به خاطر ترس از عکس العمل دشمنانتان انجام دهید، مطمئن باشید که آنها متوجه این مسئله خواهند شد. پس باید این تغییر از ته قلب و مخلصانه باشد.

 

جلب احترام همکاران

 

آیا تا به حال سعی می کردید که خود را نفر اول و از همه کس بالاتر نشان دهید؟ بدانید که هیچوقت برای جبران اشتباهات گذشته دیر نیست. سعی کنید از این به بعد، همکاران و سایر افراد گروه را مقدم بر خود بدانید. مطمئن باشید اگر بتوانید حمایت، پشتیبانی و احترام اطرافیان خود را جلب کنید، با نیروی بیشتری می توانید در برابر کارشکنان مقاومت کنید.

 

(2) تلافی کارهای حسودان

 

اگر نتوانستید حسادت همکارانتان را خنثی کنید، باید برای حفظ اعتبار و شهرت خود در محل کار، واکنش نشان دهید. باید هرطور شده تلاشهای همکارن حسود خود را برای بی اعتبار کردن خود نابود کنید.

 

 

اگر عملیاتی افترا آمیز و بدگویانه برعلیه شما از جانب یکی از همکاران حسود آغاز شد، وظیفه ی شما این است که کاری کنید تا خلاف آن حرف ها ثابت شود. سعی نکنید شما نیز کاری مشابه با او انجام دهید، چون این فقط شدت توهین های او را افزایش خواهد داد. همیشه سعی کنید لبخند زده و سرحال نشان دهید (اما نه بیش از حد)، سخت کار کنید، و سعی کنید از هرگونه غیبت و بدگویی از طرف مقابل نزد سایرین اجتناب کنید و تاکتیک های زیر را به کار گیرید.

 

 

بین افراد رده بالای شرکت، حامی پیدا کنید

 

یکی از اولین کارهایی که برای دفاع از خودتان باید انجام دهید، این است که به دنبال حامی و پشتیبان باشید. با تجربه ی من، هرچه این حامیان را از افراد رده بالاتر محل کارتان انتخاب کنید، موفقیت آمیزتر خواهد بود. چون اگر پای یکی از مدیران رده بالا هم در میان باشد، دشمنان تمایل کمتری به در افتادن با شما پیدا خواهند کرد.

 

به هیچ وجه سعی نکنید خود را ضعیف و شکننده نشان دهید. خیلی راحت پشت درهای بسته با او بنشینید و مشکلاتتان را با او درمان بگذارید، و او را از همه ی ماجرا بااطلاع کنید.

 

از همه تخلفات آگاه باشید

کلیه مواجهات و مباحثات خود را با فرد حسود در خاطر خود نگاه دارید، و سعی کنید از آن واقعه مدرک جمع کنید. حرفه ای عمل کنید. اگر او زشت و ناشایست رفتار کرد، شما مثل او رفتار نکنید. ممکن است او نیز وقایع را ثبت و ضبط کند. اگر یک ایمیل تند و زننده دریافت کردید، آن را نگاه داشته و به هیچ وجه پاسخ ندهید. اطمینان حاصل کنید که هیج یک از حرفهایتان را به صورت نوشته نداشته باشد. اگر لازم می بینید که آن توهین ها و حرف های زشت را پاسخ دهید، آن را به صورت شفاهی انجام دهید.

 

به آنها فرصت دهید تا از ادعای خود صرفنظر کنند

 

نباید دشمنان خود را به حالت دفاعی، تهدید شده و بیچاره ببرید. به خاطر داشته باشید: شما می خواهید این مجادله را به پایان برسانید، پس به آنها فرصت تغییر عقیده و برگشتن از ادعای خود را بدهید. برای نگاهداشتن رابطه تان، گهگاه به او امتیاز بدهید. مثلاً اگر دشمنتان معمولاً خوش برخورد است، به آن رفتار اعتماد کنید، اما نه کورکورانه. ممکن است او به طریقی بخواهد عذر خواهی کند، بدون اینکه غرورش جریحه دار شود. اما هیچوقت شما با شدیدتر کردن آزار و اذیتتان، ن را قربانی نکنید، بخشنده و رئوف باشید.

 

 

بهترین نتیجه را بگیرید!

برخورد با همکاران حسود موقعیت دشواری است که همه از آن فراری هستند. اما شما می توانید با فرونشاندن حسادت آنها قبل از اینکه مشکل ساز شود، همه چیز را به خوبی برطرف کنید. اما اگر با این روش راه به جایی نبردید، باید درصدد تلافی برآیید، شاید از این طریق پی به اشتباه خود ببرند. در هر حال باید هوشیار باشید و حرفه ای عمل کنید، تا بهترین نتیجه را بگیرید .

  • Like 11
لینک به دیدگاه
من تو دنیا به دو نفر واقعا حسودیم میشه.......کریستین رونالدو و گلشیفته فراهانی!

نمیدونم چرا دلم میخواد سر به تنشون نباشه!:ws37:

:ws28::ws28:

اونام یه روز پیر میشن. من به جاودانگی حسودیم میشه.

لینک به دیدگاه

چه خوب من حسود نبودم :ws3:

 

اتفاقا از اوناییم که در مورد زیبایی یا موفقیت خیلی دیگه همیشه نظر میدم و تشویقشون میکنم......

 

_____________________

 

رقابت خب مسلما خوبه ولی به نظرم آدم باید اول فکر کنه که چرا حسادت ؟

 

حتما من تو اون مورد ضعف داشتم یا به اندازه اون یکی عالی نیستم که توجه بقیه به سمت اون فردِ.....

عوضش ممکنه تو چیزای دیگه بقیه به من حسودی کنند:w16:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

حسادت یعنی اینکه سعی میکنی سنگ جلوی پای نفر مقابل بندازی تا اون ازت جلو نزنه ولی رقابت یعنی اینکه سعی کنی سرعتت رو بیشتر کنی تا از نفر مقابل جلو بزنی............

مثلا فرض کنید شما میخواهید نمرتون از دوستتون بیشتر باشه دو کار میتونید بکنید :

1- جزوه دوستتان را بدزدید که نتواند درس بخواند و نمره اش از شما کمتر شود ........

2- ساعات مطالعه خود را بیشتر کنید تا نمره تان از او بیشتر شود ...............

 

  • Like 3
لینک به دیدگاه
سریع بیا تو که مردم فکر بد نکنند.:ws28:

 

آيا شما فردي‌ حسود هستيد؟

 

 

خواهشمنداست به سئوالات زير با دقت پاسخ دهيد 1. يكي‌ از همكلاسي‌هايتان‌ مي‌گويد: شما اون‌ دختره‌ مريم‌ را مي‌شناسي‌ اون‌ از همه‌ دخترهاي‌ كلاس‌زيباتر است‌. شما پاسخ‌ مي‌دهيد:

آهان‌ و از درون‌ حرص‌ مي‌خوريد.

بايد هم‌ اين‌ جور باشد، حاضر شدنش‌ فقط سه‌ ساعت‌ طول‌ مي‌كشد.

اون‌ به‌ علاوه‌ هم‌ باهوش‌ و هم‌ بامزست‌.

 

2. برادرتان‌ فارغ‌ التحصيل‌ مي‌شود و والدين‌تان‌ مي‌خواهند با افتخار به‌ اين‌ مناسبت‌ براي‌ او جشني‌ترتيب‌ دهند. شما:

با يك‌ لبخند ساختگي‌ به‌ استقبال‌ اين‌ ايده‌ مي‌رويد.

از اين‌ ذكاوت‌ چندش‌ آور غرولند و نق‌ نق‌ مي‌كنيد.

با يك‌ سخنراني‌ صادقانه‌ ابراز مي‌كنيد كه‌ چقدر از اين‌ بابت‌ خوشحاليد و احساس‌ افتخار مي‌كنيد.

 

3. در تيم‌ تئاتر مدرسه‌ يكي‌ از دوستانتان‌ نقش‌ اول‌ را بازي‌ مي‌كند و شما نقش‌ چندان‌ مهمي‌ نداريد.شما:

به‌ او مي‌گوييد كه‌ در نقش‌هاي‌ ديگر مي‌توانست‌ بهتر حس‌ بگيرد.

سعي‌ مي‌كنيد هر جور شده‌ نقش‌ او را از آن‌ خود كنيد.

به‌ او مي‌گوييد كه‌ اين‌ رل‌ را خيلي‌ خوب‌ بازي‌ مي‌كند.

 

ما ار تئاتر بدم میاد الان تکلیف چیه:ws52:

 

4. خواهر بزرگترتان‌ در پي‌ يك‌ دوره‌ بازي‌ برنده‌ مسابقه‌ مي‌شود. شما:

براي‌ دور بعدي‌ بازي‌ نمي‌كنيد.

با دندان‌ قروچه‌ مي‌گوييد كه‌ بازي‌ عادلانه‌ نبوده‌ است‌.

به‌ او مي‌گوييد كه‌ خوشحال‌ مي‌شويد اگر قوانين‌ بازي‌ را به‌ شما ياد دهد.

 

5. يكي‌ از دوستانتان‌ مي‌گويد كه‌ فكر مي‌كند فرم‌ موهايش‌ امروز اصلا مناسب‌ نيست‌. شما مي‌گوييد:

جدي‌؟ آره‌ مثل‌ اين‌ كه‌ حق‌ باتو است‌.

آره‌. مي‌خواستم‌ بهت‌ بگم‌ ولي‌ گفتم‌ شايد ناراحت‌ بشي‌ تازه‌ چهره‌ات‌ هم‌ كمي‌ منزوي‌ به‌ نظرمي‌رسد.

نه‌، موهايت‌ خيلي‌ هم‌ قشنگ‌ به‌ نظر مي‌رسد.

 

6. يكي‌ از دوستانتان‌ كفشي‌ را مي‌خرد كه‌ شما هميشه‌ دوست‌ داشتيد آن‌ را داشته‌ باشيد شمامي‌گوييد:

بايد خيلي‌ خوب‌ باشد كه‌ آدم‌ هر چيزي‌ را كه‌ مي‌خواهد، بخرد.

اين‌ كفش‌ها باعث‌ مي‌شوند پاهايت‌ خيلي‌ بزرگ‌ به‌ نظر برسند.

به‌ كفشهايت‌ حسوديم‌ مي‌شود، آنها خيلي‌ قشنگند.

 

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید .عملا حسود نيستيد

 

 

شما مي‌دانيد كه‌ چگونه‌ حسادت‌ خود را كنترل‌ كنيد. مي‌توانيد كاري‌ كنيد كه‌ ديگران‌ از وضعيتي‌ كه‌ درآن‌ قرار دارند احساس‌ رضايت‌ كنند و هم‌ چنين‌ احساسات‌ خود را به‌ راحتي‌ بروز مي‌دهيد. حسادت‌هميشه‌ در روابط دوستانه‌ وجود دارد ولي‌ بايد آن‌ را به‌ كنترل‌ در آورد.

 

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید . حسادت‌ ذاتي‌ يا از ته‌ دل‌

بله‌ شما كمي‌ حسود هستيد ولي‌ نه‌ تا حدي‌ كه‌ همه‌ متوجه‌ آن‌ بشوند. بسياري‌ از مردم‌ از اين‌ كه‌ حسودباشند شرمنده‌ مي‌شوند بنابراين‌ احساس‌ خود را مخفي‌ مي‌كنند. ولي‌ ناديده‌ گرفته‌ نشود كه‌ حسادت‌ دربعضي‌ مواقع‌ باعث‌ پيشرفت‌ شما مي‌شود و شما بهترين‌ تلاش‌ خود را براي‌ اينكه‌ كم‌ نياوريد انجام‌مي‌دهيد.

 

اگر بین ....... تا ........ امتیاز گرفتید .حسود آزار دهنده‌

حسادت‌ يك‌ حس‌ طبيعي‌ و كاملا نرمال‌ است‌ ولي‌ تا جايي‌ كه‌ در كنترل‌ شخص‌ در آيد. پيشنهادي‌ كه‌به‌ شما مي‌شود اين‌ است‌ كه‌ احساسات‌ خود را با شخصي‌ قابل‌ اعتماد در ميان‌ بگذاريد تا هم‌ كمي‌تخليه‌ روحي‌ شويد و هم‌ به‌ احساسات‌ خود و ديگران‌ آسيب‌ نرسانيد.

كساني‌ كه‌ هميشه‌ خود را با ديگران‌ مقايسه‌ مي‌كنند البته‌ از سر حسادت‌ سرنوشت‌ اسفباري‌ را براي‌خويش‌ رقم‌ مي‌زنند. آنها مدام‌ به‌ زندگي‌ ديگران‌ حسرت‌ مي‌خورند و تخم‌ عداوت‌ را در وجود خود وآنها مي‌پرورانند. رقابت‌ تا اندازه‌اي‌ در زندگي‌ مفيد است‌، اما اگر شدت‌ يابد و در عمق‌ وجود فرد رخنه‌كند، به‌ اضطراب‌، فشار عصبي‌ و پريشاني‌ مي‌انجامد و مانع‌ از رسيدن‌ به‌ خوشي‌ و لذت‌ مي‌شود، حتي‌اگر او انساني‌ موفق‌ باشد.

يكي‌ از دستاوردهاي‌ صنعت‌ و تجارت‌ جديد كه‌ منجر به‌ بيماري‌ روان‌ تني‌ مي‌شود، رقابت‌ شديد برسر رسيدن‌ به‌ مقام‌ است‌. كساني‌ كه‌ خود را به‌ جايي‌ رسانده‌اند، در اثر فشار روحي‌ به‌ زخم‌ معده‌ دچارشده‌اند و آنهايي‌ كه‌ به‌ موفقيتي‌ دست‌ نيافته‌اند در يأس‌ و نااميدي‌ به‌ سر مي‌برند و هميشه‌ خود را خسته‌و تنها حس‌ مي‌كنند. پس‌ در اين‌ گير و دار برنده‌ واقعي‌ چه‌ كسي‌ است‌؟ آيا در اين‌ رقابت‌ها برنده‌اي‌ديده‌ايد يا آنها هرگز احساس‌ رضايت‌ مي‌كنند؟!

 

 

اینا رو بیخیال بشید . که اینا همش سلیقه ای است و زیاد هم قابل اعتماد نیست. سئوال من اینه : فرق حسادت با رقابت سالم چیه؟

این همه من اومدم جواب دادم میگه الکیه:w00:

 

 

 

 

 

 

 

 

من رقابتم نداشتم با کسی اخه:ws52:الان چجور بگم فرقشو:ws52:من درکش نکردم خو:banel_smiley_4:همیشه چیزی رو که میخواستم سعی کردم انجام بدم کار به کار بقیه نداشتم بهترن یا نه:ws37:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

حسادت یعنی میخوای طرف اون چیزه رو نداشته باشه حالا تو هم داشتی یا نداشتی زیاد فرقی نمیکنه ولی وقتی رقابت میکنی اینکه اون طرف یه چیزی داره که تو نداری، اذیتت نمیکنه. آرزو نمیکنی کاش اونم نداشت ولی برای رسیدن بهش تلاش میکنی..

من فقط در زمینه خوشگلی یه کوشولو حسودم..در هیچ زمینه دیگه ای حسود نیستم :ws3:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
این همه من اومدم جواب دادم میگه الکیه

من رقابتم نداشتم با کسی اخه الان چجور بگم فرقشومن درکش نکردم خوهمیشه چیزی رو که میخواستم سعی کردم انجام بدم کار به کار بقیه نداشتم بهترن یا نه

پس میشه گفت شما هم حسود نیستید و هم خاکی هستید. ایول :icon_gol:

  • Like 1
لینک به دیدگاه

خيلي سعي كردم اينو نگم.

چند روزي ميشه كه من شدم سرپرست واحد.وقتي رئيسمون نامه رو دستم داد بهم گفت برو و دوست و دشمنت رو الان بشناس.تو اين مدت كم پي به حرفش بردم.روز اول و دوم اكثر بچه ها بهم تبريك گفتن.اما الان نگاه بعضيا چيز ديگه اي ميگه.تو واحد خودمون ديگه از اون شوخيها و حرفهاي خودموني خبري نيست.آدم خوش بيني هستم و همه رو گذاشتم رو حساب اينكه من اشتباه ميكنم....

اما امروز دقيقا" حسادت رو درك كردم.يكي از دوستام اول صبحي چيزي بهم گفت كه خيلي تعجب كردم.

رئيسمون ميگفت حقته و تو اين مدت تلاش خوبي داشتي.پيش خودم گفتم من تلاشم زياد نبود سعي و تلاش بقيه كم بود.اونا فقط نشستن و از كم و كسري شركت حرف ميزنن و از اضافه كار و سرويس و غذا گله ميكنن اما دريغ از اينكه خودشون هيچ حركتي انجام بدن.كار تو شركت براي اونا شده يه كار روتين و روز مره كه بايد طبق شيفت بيان و برن و آخر ماه حقوق بگيرن.دريغ از يك حركت جديد.دريغ از يك پيشنهاد و...

  • Like 2
لینک به دیدگاه
خيلي سعي كردم اينو نگم.

چند روزي ميشه كه من شدم سرپرست واحد.وقتي رئيسمون نامه رو دستم داد بهم گفت برو و دوست و دشمنت رو الان بشناس.تو اين مدت كم پي به حرفش بردم.روز اول و دوم اكثر بچه ها بهم تبريك گفتن.اما الان نگاه بعضيا چيز ديگه اي ميگه.تو واحد خودمون ديگه از اون شوخيها و حرفهاي خودموني خبري نيست.آدم خوش بيني هستم و همه رو گذاشتم رو حساب اينكه من اشتباه ميكنم....

اما امروز دقيقا" حسادت رو درك كردم.يكي از دوستام اول صبحي چيزي بهم گفت كه خيلي تعجب كردم.

رئيسمون ميگفت حقته و تو اين مدت تلاش خوبي داشتي.پيش خودم گفتم من تلاشم زياد نبود سعي و تلاش بقيه كم بود.اونا فقط نشستن و از كم و كسري شركت حرف ميزنن و از اضافه كار و سرويس و غذا گله ميكنن اما دريغ از اينكه خودشون هيچ حركتي انجام بدن.كار تو شركت براي اونا شده يه كار روتين و روز مره كه بايد طبق شيفت بيان و برن و آخر ماه حقوق بگيرن.دريغ از يك حركت جديد.دريغ از يك پيشنهاد و...

 

منم اگه دیگه خبری ازم نشد بدون منو کشتن حتما بیاین دنبالم:ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
منم اگه دیگه خبری ازم نشد بدون منو کشتن حتما بیاین دنبالم:ws3:

 

:banel_smiley_4:

کی قراره ما رو از دست تو راحت کنه من دستاش و میبوسم:girl_in_dreams:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

حسادت يعني چشم نداري تا موفقيت بقيه رو ببيني و براي تخريبشون كوتاهي نميكني اما رقابت يعني تلاش واسه رسيدن به همون چيزايي كه طرف مقابلت داره يا به نظر جفتشون خوشايند...

  • Like 2
لینک به دیدگاه
راتش منم یکم رو شوهرم حساسم اونم بخاطر علاقه زیاده:icon_redface:

اون که طبیعیه منم اگه یه وقتی بعدها که مزدوج شدم کسی بخواد به شوبلم چپ که چه عرض کنم راستشم بخواد نگاه کنه چشماشو از کاسه درمیارم:icon_redface:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
اون که طبیعیه منم اگه یه وقتی بعدها که مزدوج شدم کسی بخواد به شوبلم چپ که چه عرض کنم راستشم بخواد نگاه کنه چشماشو از کاسه درمیارم:icon_redface:

 

:banel_smiley_4:

دیگه نه تا اون حد:ws3:

ولی خب بد زمونه ای شده ما زنا هر چی میکشیم از هم جنس خودمون میکشیم:banel_smiley_4:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

دیگه نه تا اون حد:ws3:

ولی خب بد زمونه ای شده ما زنا هر چی میکشیم از هم جنس خودمون میکشیم:banel_smiley_4:

بات موافقم به شدن شقایق جون

من خودم تو دانشگامون یه چیزایی می بینم از کارای این دخترا چشمام 4تا میشه:banel_smiley_4:

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...