.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خو چرا میخای یخچال فلان مارکو ببری یا بسار مارکو وقتی طرف یه خونه 30 متری بگیره اندازه همون جهاز میخری دیگه یه تخت یه میز تحریر با دو تا صندلی یه مبل دو تا فرش حلهوسایل خونه هم که مامانم هی میره کاسه ماسه میخره هر وقت میریم بازشون میکنیم ایول دمت گرم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ حالا میبینی من مرده شما زنده .... خواهیم دید .... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ما که میخایم اما بقیه اصرار میکنن:4chsmu1: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من مرده شما زنده .... خواهیم دید .... من با نظرت مواقفم . تجربه ثابت کرده که معمولا دخترها یا پسرا همه اولش میگن فلانو بهمانو اینا بعدش اکثرا تاکییییییییید می نمایم اکثرا زیرش میزنن و به نجوی کارشونو توجیه میکنن. ولی یه چی جالب بگم.دختر خاله من از اول با شوهرش دوست شدن بعد عقد از اول اینا قرار گذاشتن که مهریه و جهیزیه آن چنانی و ....... نداشته باشن . و همینطور هم شد و به هر چی گفته بودن عمل کردن مهر 121 گل مریم 121 گل ییاس.جهاز هم الان 2 تایی با هم هر جی لازم دارن میگیرن .یه جشن خیلی ساده و باحال و دوست داشتننی داشتن.در صورتی خانواده هر دو فوق مایه دار هستن .ولی 2 تایی خواستن و شد:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من با نظرت مواقفم .تجربه ثابت کرده که معمولا دخترها یا پسرا همه اولش میگن فلانو بهمانو اینا بعدش اکثرا تاکییییییییید می نمایم اکثرا زیرش میزنن و به نجوی کارشونو توجیه میکنن. ولی یه چی جالب بگم.دختر خاله من از اول با شوهرش دوست شدن بعد عقد از اول اینا قرار گذاشتن که مهریه و جهیزیه آن چنانی و ....... نداشته باشن . و همینطور هم شد و به هر چی گفته بودن عمل کردن مهر 121 گل مریم 121 گل ییاس.جهاز هم الان 2 تایی با هم هر جی لازم دارن میگیرن .یه جشن خیلی ساده و باحال و دوست داشتننی داشتن.در صورتی خانواده هر دو فوق مایه دار هستن .ولی 2 تایی خواستن و شد:4chsmu1: کلاس فکر خیلی مهمه بانو .... از زمین کنده شدن و پرواز کردن کار ساده ای نیست .... این دوتا حساب خودشونو از بقیه جدا کردن و موفق خواهند شد به امید حق .... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ کلاس فکر خیلی مهمه بانو .... از زمین کنده شدن و پرواز کردن کار ساده ای نیست .... این دوتا حساب خودشونو از بقیه جدا کردن و موفق خواهند شد به امید حق .... به نظر من مهم اینه که ادم اون چیزی که واقعا دوست داره انجامش بده رو انجام بده با یه دلیل محکم برا خودش و طرفش.بقیه مهم نیستن . همین . 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظر من مهم اینه که ادم اون چیزی که واقعا دوست داره انجامش بده رو انجام بده با یه دلیل محکم برا خودش و طرفش.بقیه مهم نیستن . همین . در واقع دنباله رو نباشن و به زندگی دیگران نگاه نکنن .... روح بزرگی میخواد بانو .... روحی که حرف مردم در برابرش سوزن و بادکنک نباشه .... سوزن و بالن باشه .... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من مرده شما زنده .... خواهیم دید .... حالا میبینیمن در کل با تجمل مخالفم اتاقمم هر کی میبینی میگه عین میته من دوست ندارم بریزمو اسراف کنم اگه داشته باشم میرم میدم واسه یکی یه تیکه جهازشو میخرم نداشته باشمم میرم سر خونه زندگیمیم الکی چرا فشار بیارم :ws28: ما میگیم اینا ادمو تو رودربایستی میزارن 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها چی شد بالاخره از دیشب! تکلیف مارو روشن کنید ازدواج کنیم یا نه! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها چی شد بالاخره از دیشب! تکلیف مارو روشن کنید ازدواج کنیم یا نه! میدونی که هیچوقت به نتیجه نمیرسیم...همه میگن که بده اما کیه که عمل کنه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ میدونی که هیچوقت به نتیجه نمیرسیم...همه میگن که بده اما کیه که عمل کنه...:icon_pf (34): من خودم جز اوناییم که باهاش موافق نیستم ولی نمیشه اینطوری مطلق نظر داد.... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من خودم جز اوناییم که باهاش موافق نیستم ولی نمیشه اینطوری مطلق نظر داد.... نه آخه واسه چی مخالف باشیم سعی کنیم اصلاحش کنیم زندگی با آدمی که دوسش داریم خیلی قشنگه...اما به شرط اون که درست شروع بشه و صبر کنیم تا آمادگیشو داشته باشیم نه این که یهو بریم وسط گود... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ نه آخه واسه چی مخالف باشیم سعی کنیم اصلاحش کنیم زندگی با آدمی که دوسش داریم خیلی قشنگه...اما به شرط اون که درست شروع بشه و صبر کنیم تا آمادگیشو داشته باشیم نه این که یهو بریم وسط گود... منافقم منم با اصل ازدواج مخالف نیستم ...آدمش یافت می نشود! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ منافقممنم با اصل ازدواج مخالف نیستم ...آدمش یافت می نشود! من عقیده ام اینه که قراره با آدمی ازدواج کنی که از جنس خودت نباشه و آرامش ار تعاریف زندگیت پاک بشه همان به که مجرد بمونی... 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من عقیده ام اینه که قراره با آدمی ازدواج کنی که از جنس خودت نباشه و آرامش ار تعاریف زندگیت پاک بشه همان به که مجرد بمونی... :w16: ما چقدر همش باهم موافقیم ...برو یه مخالف صدا کن بیاد یه کم باهاش دعوا کنیم حال بیایم اینجوری که مزه نمیده! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ :w16:ما چقدر همش باهم موافقیم ...برو یه مخالف صدا کن بیاد یه کم باهاش دعوا کنمی حال بیایم اینجوری که مزه نمیده! آره یه ذره مخالفت کن باهام دیگه...ایهاالناس مخالف می طلبیم... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ صبرم سر اومد...مثل این که امشب کسی نمیاد...من رفتم:bigbed:...شب برشما خوش لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ هر که بت گفت دوتا فحش بش بده تا دیگه نگه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اون دوتا وسیله ی سنگین چی بود؟ تریلی و کامیونه مگه فرهننننننننننننننگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! والا چه می دونم منم جدید خورد به گوشم!مدای جدیده دیگه یکی یکی داره میاد منظورش دو تا وسیله سنگین جهازه یحتمل...مثل یخچال یا گاز مثلا... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ منظورش دو تا وسیله سنگین جهازه یحتمل...مثل یخچال یا گاز مثلا... فکر نکنما....یخچال و گاز که جزء جهزیه ی دختره.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده