spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خوب اینا که تقصیر دختر خانمه نبوده که هزینه ها بالاست تورمه تا میای دو قلم جنس بخری یهو میبینی میلیونی خرج کردی خوب پس دیگه اگه آینه شمعدون نخری چی باید بخری؟؟؟ هرچیزی یه حساب کتاب داره عروس گرفتنم آینه شمعدون می خواد بفرما دیگ حلقه هم نخر دیگه خب مثلا اینه شمعدون نخریم دخترخانم خونه شوهرش کچل میشن؟ اینا فقط هزینه های اضافی وسربار هستند خیلی چیزا هست که میشه کنارگذاشت 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ همیشه مادر پدرا بهترین رو واسه بچه هاشون می خوان...در این هیچ شکی نیست. اما به نظر من همه چیز نیاید تکمیل تکمیل باشه....خونه و ماشین و کار و پول و.... همه چی در سطح ایده آل باشه... اگر پای حرف خیلی از مادر پدرها بشینید با اینکه خودشون تو زندگی هیچی نداشتن ( شاید) ولی به همه چی رسیدن ( ایده آل های خودشون) بعد اگه بگید: شمام هیچ چی نداشتیذ....اما به همه چی رسیدید پس بذارید نا هم همین جوری باشیم....90% می گن: نه. ما سختی کشیدیم...سرمون به سنگ حورده، نمی خوایم برای تو اینجوری شه ( مخصوصا" اگه دختر باشه) به هر حال مادر پدرن...دلشون راضی نمی شه..... اما قضیه ی سرویس طلا و جهیزیه ی آنچنانی و مراسم و.... بیشتر به خاطر مردمه تا خود شخص. خدایی خانوما اون سرویس طلای n میلیون تومنیشونو چند بار استفاده می کنن؟ همیشه گردنتونه؟ یا تو بانک تو صندوق اماناته؟ آهان اینو یادم اومد... دید ملت یه کاری می کنن بعد می گن رسمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: آخه این رسم رو از کجا آوردی؟ من موافق نیستم با این قضیه که مادر پدرا به خاطر این که کمبود داشتن دنبال این به قول خودشون سنتها میرن...این کارو می کنن تا خیالشون راحت باشه که اگه یه وقت این ازدواج به جایی نرسید شکست عاطفیه دخترشونو با این طلا ها و مهریه های کلان جبران کنن... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من موافق نیستم با این قضیه که مادر پدرا به خاطر این که کمبود داشتن دنبال این به قول خودشون سنتها میرن...این کارو می کنن تا خیالشون راحت باشه که اگه یه وقت این ازدواج به جایی نرسید شکست عاطفیه دخترشونو با این طلا ها و مهریه های کلان جبران کنن... خب کتایون جان نقص قوانین که نبایستی موجب بشه تا زندگی دونفردیگه رو هم خراب کنن البته ماشالا امروز اونقدر بند وتبصره میزارن تو محضر که تا هفت پشت پسره هم حساب بیاد دستش دی: 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آخه من نمیدونم اون آینه شمعدون به چه درد میخوره... اصلا کی دیگه استفاده می کنه؟ میخواد بعدها باهاش چیکا کنه؟ مثلا می تونه خودشو توش نیگا کنه....هی بگه آخی آخی 8 میلیون پول دادم که خودمو تو آینه ببینم... . . ... کلا با هزینه بیخود واسه جشن عروسی مخالفم.... آخه آدم این همه خرج کنه واسه یه شب که چی؟ موضوع اینه که اصل زندگی بعد از اون روز شروع میشه.... پس چرا هزینه بیخود و سر به فلک کشیده انجام بده آدم... زیاد تو فامیل و دوست دیدم هزینه های سر به فلک کشیده... به نظرم هیچ لذتی نداره...مثلا 20 میلیون خرج شام میدن....که چی بشه من نمی دونم... یا کلی پول واسه سرویس طلا و دیزاین باغ و تالار و از این حرفا... این همه خرج واسه یک شب الکی... وقتی هم بهشون می گی چرا این همه خرج می گن یه شب باید خاطره بشه... پس بقیه زندگی چی؟؟؟؟ هیچ کس از جشن مجلل بدش نمیاد ...اما وقتی میشه با همون کلی کار دیگه واسه آینده زندگی انجام داد چرا هزینه بشه واسه یه شب؟؟؟؟ .. بنظر من آدم بره یه سفر بره اروپا یا هر جای دیگه که واسش مقدوره خیلی بهتره... کلی هم خاطره واسش میمونه... 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من امروز رفته بودم کپی بگیرم ( آخر ترمه دیگه:دی) دو تا پسر داشتن در مورد اون یکی دوستشون حرف می زدن منم گوش می دادم ! پسره می گفت رفته خواستگاری با کلی عشق! گفتن مهریه سر خم کرده شیر بها بله چشم ! خودشم هزینه شیر بها می شه دو تا وسیله سنگین جان؟ اینشو دیگه نشنیده بودم! خلاصه اینم قبول........ بعدشم گفتن آقا خرج عروسیو مهمونی و جشن و اینا تو خانواده ما به گردن داماده همه رو ایشون باید تقبل کنن دیگه اینجا خانواده محترم دادماد بی خیال پسر عاشق پیشه می شن می گن چه خبره مگه فک کردین با کی طرفین ما رفتیم دخترم نخواستیم پیش کش! خونواده عروسم گفتن برین همون بهتر فرهنگ شما به ما نمی خوره! و این پایان یه ماجرای عاشقانه عجب جریانیه ها دو تا آدم نمی تونن یه زندگی ساده داشته باشن :w00:اه چقد بدم میاد این چه دنیایه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من امروز رفته بودم کپی بگیرم ( آخر ترمه دیگه:دی) دو تا پسر داشتن در مورد اون یکی دوستشون حرف می زدن منم گوش می دادم !پسره می گفت رفته خواستگاری با کلی عشق! گفتن مهریه سر خم کرده شیر بها بله چشم ! خودشم هزینه شیر بها می شه دو تا وسیله سنگین جان؟ اینشو دیگه نشنیده بودم! خلاصه اینم قبول........ بعدشم گفتن آقا خرج عروسیو مهمونی و جشن و اینا تو خانواده ما به گردن داماده همه رو ایشون باید تقبل کنن دیگه اینجا خانواده محترم دادماد بی خیال پسر عاشق پیشه می شن می گن چه خبره مگه فک کردین با کی طرفین ما رفتیم دخترم نخواستیم پیش کش! خونواده عروسم گفتن برین همون بهتر فرهنگ شما به ما نمی خوره! و این پایان یه ماجرای عاشقانه عجب جریانیه ها دو تا آدم نمی تونن یه زندگی ساده داشته باشن :w00:اه چقد بدم میاد این چه دنیایه اون دوتا وسیله ی سنگین چی بود؟ تریلی و کامیونه مگه فرهننننننننننننننگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من موافق نیستم با این قضیه که مادر پدرا به خاطر این که کمبود داشتن دنبال این به قول خودشون سنتها میرن...این کارو می کنن تا خیالشون راحت باشه که اگه یه وقت این ازدواج به جایی نرسید شکست عاطفیه دخترشونو با این طلا ها و مهریه های کلان جبران کنن... از کی تا حالا احساس و محبت و عاطفه رو با پول خریدن که این دفعه ی دومشون باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اون دوتا وسیله ی سنگین چی بود؟ تریلی و کامیونه مگه فرهننننننننننننننگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! والا چه می دونم منم جدید خورد به گوشم! مدای جدیده دیگه یکی یکی داره میاد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خب کتایون جان نقص قوانین که نبایستی موجب بشه تا زندگی دونفردیگه رو هم خراب کننالبته ماشالا امروز اونقدر بند وتبصره میزارن تو محضر که تا هفت پشت پسره هم حساب بیاد دستش دی: معلومه که نه دوباره می رسیم سر همون پله ی اول که همه چی رو باید از اساس ببریم زیر سئوال...این که اون دو نفرم هنوز به عملشون مطمئن نیستن واسه همین زیر بار این حرفا میرن...ولی تا اون جا که من دیدم و شنیدم خانواده هایی که از لحاظ وضعیت مالی شرایط مساعدتری دارن کمترین ازین شرایط خاص واسه دخترشون میذارن... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ از کی تا حالا احساس و محبت و عاطفه رو با پول خریدن که این دفعه ی دومشون باشه؟ این چیزیه که تو ذهن پدر مادراس متاسفانه...شاید فکر می کنن که با این کارا بنیان خانواده رو محکم تر می کنن...کی می دونه... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من نه عروسی میگیرم نه این مسخره بازیااا:w00: بگه همین یه بچم ارزو دارم میزنم لهش میکنم:w00: یه عقد محضری برادر خواهرای اونو من یه شام بیرون:w00:تموم :w00: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ این چیزیه که تو ذهن پدر مادراس متاسفانه...شاید فکر می کنن که با این کارا بنیان خانواده رو محکم تر می کنن...کی می دونه... من هر وقت تو خونه هم میشه به بابام میگم من بمیرمم این کارو نمیکنم مامانمم میگه بچه مردم از کجا اورده:w00:از همین حالا هم حساب کردم که نه کادو میگیرم نه عروسی میگرم:w00:منت کسی هم نمونه:w00:اما مهریمو کم نمیگیرم:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فرمایش شما کاملا متین ولی فک کن مثلا برای خرید سرویس رفته باشین وبه جای اینکه از حداقل سرویسهای هشت میلیون به بالا شروع کنه چیزی رو خواسته که هم خدارو داشته باشه هم خرمارودرکل من با تمامیت این پروسه مشکل دارم وهیچ کدومش رو تایید نمیکنم اخه این کارا یعنی چی یه حلقه به نشان شراکت ویه مهمونی خیلی خیلی ساده مثل همون مهمونی هایی که انگلیسی ها میگن صرف چای عصرانه دی: وبعد واقعا شراکت وزندگی مشترک خداییش الان بیشتر خیمه شب بازی هست تا ازدواج عروس بزک میکنن پونصد هزار تومن دوماد پیرایش میکنن سیصد هزار تومن فیلمبرداری یه میلیون خب این زندگیه خب نخواستیم دی: من با دختر داییم رفتم سرویس قیمت کنیم بدترینشون 3 اب میخورد :w00:احه بچه مردم از کجا اورده:w00:خدا رو شکر ما طلا دوس نداریم شوهرمون میگیم به همه بگه ما حساسیت داشتیم 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من نه عروسی میگیرم نه این مسخره بازیااا:w00: بگه همین یه بچم ارزو دارم میزنم لهش میکنم:w00: یه عقد محضری برادر خواهرای اونو من یه شام بیرون:w00:تموم :w00: شب دراز است و قلندر بیدار .... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ تو دور و بر ما ازدواجا اینطوری آنچنانی نبوده ولی آدم تو دوستاش می بینه ما خودمون خیلی اینطوری نیستیم!شاید خود دختر پسر راضی باشن ولی خانواده ها عموما راضی نمی شن...می دونی فقط مشکلم مال پسر نیست که خرج آینه شمعدو نو اینا حالا بشه 8 ملیون البته می دونم زیاد می شه مثلا! بابای دختر باید 30، 40 ملیون بده واسه جهیزیه خدایی من خودم که راضی نیستم بابام گنا داره خو همون خونه باشم خرجم کمتره! خو چرا میخای یخچال فلان مارکو ببری یا بسار مارکو وقتی طرف یه خونه 30 متری بگیره اندازه همون جهاز میخری دیگه یه تخت یه میز تحریر با دو تا صندلی یه مبل دو تا فرش حلهوسایل خونه هم که مامانم هی میره کاسه ماسه میخره هر وقت میریم بازشون میکنیم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فرمایش شما کاملا متین ولی فک کن مثلا برای خرید سرویس رفته باشین وبه جای اینکه از حداقل سرویسهای هشت میلیون به بالا شروع کنه چیزی رو خواسته که هم خدارو داشته باشه هم خرمارودرکل من با تمامیت این پروسه مشکل دارم وهیچ کدومش رو تایید نمیکنم اخه این کارا یعنی چی یه حلقه به نشان شراکت ویه مهمونی خیلی خیلی ساده مثل همون مهمونی هایی که انگلیسی ها میگن صرف چای عصرانه دی: وبعد واقعا شراکت وزندگی مشترک خداییش الان بیشتر خیمه شب بازی هست تا ازدواج عروس بزک میکنن پونصد هزار تومن دوماد پیرایش میکنن سیصد هزار تومن فیلمبرداری یه میلیون خب این زندگیه خب نخواستیم دی: خیالت راحت کا اگه یکی واقعا دوست داشته باشه و اگه واقعا پسر خوبی باشی طرفت هیچ وقت خواسته هاش بیشتر از توان تو نمیشه و مشکلی پیش نمیاد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ شب دراز است و قلندر بیدار .... حالا میبینی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بابا ازدواج نکنید خلاص :4chsmu1: ما که میخایم اما بقیه اصرار میکنن:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده