رفتن به مطلب

بعد میگن ازدواج کنین!!

ارسال های توصیه شده

دارن تست میکنن میبینن جواب خوبی نمیده و ما از این تجربیات درس میگیریم

البته ملت ما از اشتباهاتش درس نمیگیره.ممکنم هست شماها عین پدرومادراتون بشین :w58: بله احتمالش هست.

ممکن هست:icon_gol:

اينو خانوما نخونن.

اينروزا همه جا ميگن هر چيزي اگه گرون شد رو نخرين.خودش مياد پايين.شايد تو اين زمينه هم جواب بده:ws3:

نه خب جدی میگم محسن جان

بچه که بودیم دخترای فامیل واطرافیان تا به سن ازدواج میرسیدن ویه دیپلمی میگرفتن رو میفرستادن خونه بخت!

بعد شور ادامه تحصیل دربانوان پدید امد وچه خوب بود این بیداری واگاهی

بعد شور مدگرایی وتجمل ومنم میخوام بوجود امد

بعد قوانین وتعارضاتش به چشم اومد!

بعد یه سری موندن اونور رود ویه سری موندن اینوررود

بعد داستانهای تکراری عشقهای الکی وازدواجهای تحمیلی وخرج های کمرشکن

من رفیقی دارم الان زن ودوتا بچه داره ومستاجره با عشق هم زندگی کرده ولی حقوق ماهیانه چهارصدهزارتومن اونم با ده ساعت کار کارگری زندگیشو از نظر فکری وروحی بهم ریخته

گناه زن وبچش چیه؟

اون عشق صادقانه الان کجاست؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 153
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من خیلی از دوستانم یه مدت طولانی با یه نفر بودن و قصد ازدواج هم داشتن اما دختره که درسش تموم میشه میبینه که نخیر این دوست عزیزش در بهترین حالت اگه 2سال سربازیش رو بره و بعد هم بلافاصله بره سر کار تا یکم خودش رو جمع و جور کنه یه 5سالی میشه....دختره هم تموم کرده رفته به خواستگاری که خونه و ماشین داره او کی داده....خوب خواستگارها معمولا سنشون بالاتره و یه جورایی خودشون رو جمع کردن که اومدن جلو مسلما قابل مقایسه با دوست خانم نیستن....

بعد هم میگن گه ازدواج با دوستی فرق داره

من به این رسیدم که ازدواج تو کشور ما داره میشه معامله و بیشتر به سمت انتخاب بر مبنای شرایط پیش میره

در صورتی که خارج از ایران بر مبنای خواست عاطفی هست

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه مردم دنبال چشم و هم چشمی نبودن .................

ای بابا تو تا آدم می خوان برن سر خونه زندگیشون ، هر کی میرسه تیغ میزنه !!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بحث من سر همینه دقیقا"تحت تاثیر بودن" به نظرت درسته که آدم بالغ تحت تاثیر حرف اطرافیانش قرار بگیره...با این وضع چجوری میخواد یه الگوی خوب واسه بچه اش بشه...میخوام اینو بگم که اگه کسی به این شعور رسیده باشه که زندگی همین عروسی و خونه و جهیزیه و حلقه و امثالهم نیست و کلی اهداف دیگه پیش روته دیگه هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگیره...

من کاملا حرفتو قبول دارم....

ولی اینم میدونم که تو حرف گفتنش آسون تره....تو عمل یه کمی اوضاع فرق میکنه....

تازه همه این قدرت و ندارن و به این حد از درک نرسیدن....این همون زمانست که گفتم میبره...وگرنه اگه همه میتونستن این موضوع و بپذیرن و درکم داشتن و قدرتشم داشتن که دیگه همه چی حل بود و ماها هم نمی ترشیدیم :ws3: پسرامونم عذب نمیموندن:ws3:

من دیجه برم لالا....دوستان بحث و ادامه بدید ببینیم بالاخره ازدواج بکنیم یا نکنیم:ws3::icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من خیلی از دوستانم یه مدت طولانی با یه نفر بودن و قصد ازدواج هم داشتن اما دختره که درسش تموم میشه میبینه که نخیر این دوست عزیزش در بهترین حالت اگه 2سال سربازیش رو بره و بعد هم بلافاصله بره سر کار تا یکم خودش رو جمع و جور کنه یه 5سالی میشه....دختره هم تموم کرده رفته به خواستگاری که خونه و ماشین داره او کی داده....خوب خواستگارها معمولا سنشون بالاتره و یه جورایی خودشون رو جمع کردن که اومدن جلو مسلما قابل مقایسه با دوست خانم نیستن....

من به این رسیدم که ازدواج تو کشور ما داره میشه معامله و بیشتر به سمت انتخاب بر مبنای شرایط پیش میره

و حتی گاهی بدتر از معامله یه وظیفه که باید حتما انجامش بدی...حالا بعدش هرچی شد شد...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممکن هست:icon_gol:

نه خب جدی میگم محسن جان

بچه که بودیم دخترای فامیل واطرافیان تا به سن ازدواج میرسیدن ویه دیپلمی میگرفتن رو میفرستادن خونه بخت!

بعد شور ادامه تحصیل دربانوان پدید امد وچه خوب بود این بیداری واگاهی

بعد شور مدگرایی وتجمل ومنم میخوام بوجود امد

بعد قوانین وتعارضاتش به چشم اومد!

بعد یه سری موندن اونور رود ویه سری موندن اینوررود

بعد داستانهای تکراری عشقهای الکی وازدواجهای تحمیلی وخرج های کمرشکن

من رفیقی دارم الان زن ودوتا بچه داره ومستاجره با عشق هم زندگی کرده ولی حقوق ماهیانه چهارصدهزارتومن اونم با ده ساعت کار کارگری زندگیشو از نظر فکری وروحی بهم ریخته

گناه زن وبچش چیه؟

اون عشق صادقانه الان کجاست؟

باور كن سجاد جون من همين چيزها رو ديدم كه تاپيك سنت و مدرنيته رو زدم.همين تعارضات و تناقضايي كه ناشي از پذيرش مدرنيته تو جامعه به وجود آمده.مثلا" فكر كرديم كلي تغيير كرديم نديديم اين تغيير به كمكمون آمد يا بهمون ضربه زد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

افرین

دقیقا داره به شکل یک معامله مالی انجام میگیره

هم احساس امنیت ذهنی برای ایندشون داشته باشن هم امنیت مالی

احساساتی هم که تو این چندساله بوده تشریف میبره کره مریخ

بعدش مشکلات نویی شروع میشه

سازگاری فکری وذهنی ندارن ودربهترین حالت با یک زندگی دمدمی مزاج باید ساخت

نمیشه به دخترا هم حق نداد بالاخره باید به یه عمرزندگی فکرکنن ولی نقش باورها وفرهنگمون تو این قضیه انکارناپذیره که خوب مارو عروسکای خیمه شب بازی بار میاره

• Like 5
لینک به دیدگاه
باور كن سجاد جون من همين چيزها رو ديدم كه تاپيك سنت و مدرنيته رو زدم.همين تعارضات و تناقضايي كه ناشي از پذيرش مدرنيته تو جامعه به وجود آمده.

دقیقا چیزی که تو فرهنگمون رخنه کرده ولی هنوز جزئی ازون نشده...

• Like 1
لینک به دیدگاه
و حتی گاهی بدتر از معامله یه وظیفه که باید حتما انجامش بدی...حالا بعدش هرچی شد شد...

جالب اینه که العان فرم دوستی ها هم عوض شده ....اوا میپرسن بچه کجایی؟کدوم منطقه میشینی؟بعد اگه مقبول واقع شد پیشناهادات و بعد هم دوستی....:banel_smiley_4:

تا چند سال پیش حداقل دوستی ها دیگه بر مبنای احساس بود نه مادیات

• Like 2
لینک به دیدگاه
باور كن سجاد جون من همين چيزها رو ديدم كه تاپيك سنت و مدرنيته رو زدم.همين تعارضات و تناقضايي كه ناشي از پذيرش مدرنيته تو جامعه به وجود آمده.مثلا" فكر كرديم كلي تغيير كرديم نديديم اين تغيير به كمكمون آمد يا بهمون ضربه زد.

خب اخه اینا فقط تاثیرات مدرنیته هست؟

چرا با این همه مزایای ساده گرفته شدن زندگی براثر مدرنیته کنار نمیاییم وهمش زرق وبرقش چشم ماهارو گرفته؟

بابا محسن تو خودت بهتر از من میدونی الان چه مشکلاتی تو جامعه وجود داره که ادم شرمش میاد اینجا این چیزارو بنویسه

الان که همه چیز جاافتاده هست الان چرا داریم اینجوری رفتار میکنیم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
افرین

دقیقا داره به شکل یک معامله مالی انجام میگیره

هم احساس امنیت ذهنی برای ایندشون داشته باشن هم امنیت مالی

احساساتی هم که تو این چندساله بوده تشریف میبره کره مریخ

بعدش مشکلات نویی شروع میشه

سازگاری فکری وذهنی ندارن ودربهترین حالت با یک زندگی دمدمی مزاج باید ساخت

نمیشه به دخترا هم حق نداد بالاخره باید به یه عمرزندگی فکرکنن ولی نقش باورها وفرهنگمون تو این قضیه انکارناپذیره که خوب مارو عروسکای خیمه شب بازی بار میاره

مادر پدرای ما خیلی ساده تر بودن می دونستن که وقتی به یه سن معقولی میرسن باید شریک زندگیشونو انتخاب کنن...رابطه های خارج از ازدواجم معنا نداشت واسه همین اکثرشون به مرور زمان به هم عادت می کردن و علاقه شون بیشتر میشد...نمی خوام بگم که اون روش درست بود...اما الان که باز بعد از چندین رابطه دخترا به این نتیجه میرسن که خواستگار محترمشون اصلح تره واقعا تکلیف اون سال های رومانتیک و وابستگی هاش چی میشه...واقعا یه دختر می تونه بدون علاقه ی کافی به همسرش مادر خوبی بشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
بچه ها من دیگه برم...بسی لذت بردم ازین بحث...امیدوارم همین طور رو پا بمونه...شب به خیر...:icon_gol:

شبت خوش خانمی....ما نیز میرویمbigbed.gif

شب همگی خوش:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیدونم چی بگم ... کامل نخوندم ...

ولی از نظر خودم همه ی این کارا (جش و مهمونی و ...) بیخوده ....

هیچکدوم از این جریاناتی ( منظورم رسم و رسومه) که خودمون به خودمون تحمیل کردیم رو قبول ندارم ....

این فرهنگی هم که شما دارین ازش حرف میزنین به وجود آورنده ش خود ما بودیم .... ( پس: خودم کردم که لعنت بر خودم باد )

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب ماهم جزئی از این فرهنگیم مریم جان

خداییش کدوم یکی از شماها دوست نداره لباس عروس چندمیلیونی تنش کنه وپزشو به بقیه نده؟

درمورد پسرا هم همینطوره

بخدا همکاری داشتیم مثلا هزار سکه مهرخانومش کرده بود

یکی دیگه از همکارا که بعد اون ازدواج کرد برا اینکه چشم وهم چشمی رو رعایت کنه 1400 سکه مهر کرد

فردا وقتی با یه تقی به توقی خوردن کاسه زندگیشون وارونه شد بیا باقالی بارخرت کن

پسره کنج زندون دختره اسیر روزگار

داریم به کجا میریم؟

:banel_smiley_4:

واقعا اينا چه اهميتي داره؟

چرا فك مي كنين خدايي بايد همه ي دخترا چنين چيزي رو دوس داشته باشن؟

اونم با چنين انگيزه اي----> پز بدهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ :w58:

مسئله اينه كه هدف گم ميشه.

حتي اگه اين خرجا هم نباشه خيلي از كسايي كه اولش به نظرشون "با هم بودن" همه ي زندگيشون بود، حواسشون پرت شده و درگير مسائلي شدن كه خيلي بيشتر از جايي كه بايد باشن...از زندگي در زمان حال... دورشون ميكنه.

همش به خودمون بستگي داره و قدرت اينكه به چيزايي كه قبولش داريم واقعا ايمان داشته باشيم كه بتونيم توي هر شرايطي براي هر فردي اثباتش كنيم.

اين ديد كه اگه پول بود خرج مي كنيم اگه نبود مجبوريم نكنيم درست نيست به نظرم.

اگه اينا از بيس حل نشه و بخواد رو هوا باشه كه هيچي درست نميشه.

خانواده ها معمولا به خاطر نگراني هايي كه دارن قضاياي كلي رو در نظر ميگيرن. اگه ما واقعا بتونيم بهشون نشون بديم كه اونقد منطقي و آگاه به قضيه داريم نگاه مي كنيم كه اعتمادشون جلب شه، فشاري كه ممكنه از طرف اونا وارد شه، حداقل ميشه.

نبايد نگران چيزايي بود كه ميشه به دستشون آورد. بايد به دنبال مسائلي باشيم كه به دست آوردنش با زمان و ... حل نميشه... خيلي چيزاي بنيادي تري هست كه نميشه ايجادشون كرد. حتي اگه همه ي چيزاي ديگه اوكي باشه...

اميدوارم همتون خوشبخت باشين :persiana__hahaha:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بچه ها اقاتهرانی مشکل جنسی جوانان را هم حل کرده

نسخه آقاتهرانی برای مشكلات جنسی جوانان

لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام كه كراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است)... از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و... پرهیز كند...

حجت الاسلام آقاتهرانی نماینده مجلس در وبلاگش نوشته است:

سؤال:

در حال حاضر مشكل بسیاری از جوانان، مشكلات جنسی است مخصوصا در جوانان 18 سال به بالا وبعضا متاسفانه امكان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟

جواب:

برای كسی كه به بلوغ جنسی رسیده و امكان ازدواج نداشته باشد چند راه كار وجود داردكه خودرا در فضای گناه قرار ندهد.

1.حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفته ای دو روز (دوشنبه و پنج شنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز(پنج شنبه اول،آخرماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیردكه فقهاء بزرگوار در رساله های عملیه خود به ان توصیه فرموده اند. در هر حال پرخوری نكند،قبل از سیرشدن از طعام دست بكشد وتا گرسنه نشود غذا تناول نكند.

2.از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و... پرهیز كند.

3.لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام كه كراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است).

4.از دیدن عكس های مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز كند.

5.از گفتن و یا شنیدن جك وفكاهی های جنسی حذر كند.

6.با افراد غیر مجرد ویا مجردی كه در این زمینه صحبت می كند نشست وبرخاست نكند.

7.از اختلاط با زنان و یا مجالسی كه مردو زن بی موالات هستند اجتناب كند.

8.هرگز بی كار نباشد وبه اشتغال بپردازد.« إِنَّ اللهَ یُبغِضُ الشّابّ ُ الفارِق» خداوند ازجوان بی كار به غضب می آید.

9.به ورزش هایی كه موجب عرق ریزی می شود بپردازد، مانند: كوه نوردی، دوو میدانی، بسكتبال و... .

10.در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شركت كرده وبه زیارت حرم های شریف ایشان برود.

با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه كند.

pj1ppfdmxyddw0hwuzmm.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

خداییش کدوم یکی از شماها دوست نداره لباس عروس چندمیلیونی تنش کنه وپزشو به بقیه نده؟

من ......

به هیچ وجه خوشم نمیاد ...

کلا از این مذخرفات بدم میاد ...

داریم به کجا میریم؟

مستقیم جهنم . . .

• Like 4
لینک به دیدگاه
من ......

:ws3:

مستقیم جهنم . . .

:w58:

بي خيال بابا

سخت نگيرين.

برخیز و مخور غم جهان گذران، بنشین و دمی به شادمانی گذران :4chsmu1:

باور كنيد :w16:

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من...من لباس عروسیم 160 تومن شد...با اینکه خانواده ی شوهرم اصلا" حرفی نداشتن تو خرج و مخارج.

ارایشگاهم رو هم یه جای معمولی رفتم.

حلقم سادست...

سرویس آنچنانی نگرفتم...همه تو فامیل برای نامزدی جدا سرویس گرفتن...برای عروسی جدا...من گفتم یکی بسه.

اینا پز من بود!

همه چیز به خود آدم بستگی داره.

البته اینم باید در نظر گرفت که در دهن مردم رو نمی شه بست!

• Like 7
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

واقعا اينا چه اهميتي داره؟

چرا فك مي كنين خدايي بايد همه ي دخترا چنين چيزي رو دوس داشته باشن؟

اونم با چنين انگيزه اي----> پز بدهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ :w58:

مسئله اينه كه هدف گم ميشه.

حتي اگه اين خرجا هم نباشه خيلي از كسايي كه اولش به نظرشون "با هم بودن" همه ي زندگيشون بود، حواسشون پرت شده و درگير مسائلي شدن كه خيلي بيشتر از جايي كه بايد باشن...از زندگي در زمان حال... دورشون ميكنه.

همش به خودمون بستگي داره و قدرت اينكه به چيزايي كه قبولش داريم واقعا ايمان داشته باشيم كه بتونيم توي هر شرايطي براي هر فردي اثباتش كنيم.

اين ديد كه اگه پول بود خرج مي كنيم اگه نبود مجبوريم نكنيم درست نيست به نظرم.

اگه اينا از بيس حل نشه و بخواد رو هوا باشه كه هيچي درست نميشه.

خانواده ها معمولا به خاطر نگراني هايي كه دارن قضاياي كلي رو در نظر ميگيرن. اگه ما واقعا بتونيم بهشون نشون بديم كه اونقد منطقي و آگاه به قضيه داريم نگاه مي كنيم كه اعتمادشون جلب شه، فشاري كه ممكنه از طرف اونا وارد شه، حداقل ميشه.

نبايد نگران چيزايي بود كه ميشه به دستشون آورد. بايد به دنبال مسائلي باشيم كه به دست آوردنش با زمان و ... حل نميشه... خيلي چيزاي بنيادي تري هست كه نميشه ايجادشون كرد. حتي اگه همه ي چيزاي ديگه اوكي باشه...

اميدوارم همتون خوشبخت باشين :persiana__hahaha:

مرسی عزیز

منظورم کلی بود

بالاخره همیشه استثنا وجود داره ولی چیزی که هست عمومیت بسط یافته این موضوع هستش

ما نیز امیدواریم!!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بچه ها اقاتهرانی مشکل جنسی جوانان را هم حل کرده

نسخه آقاتهرانی برای مشكلات جنسی جوانان

لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام كه كراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است)... از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و... پرهیز كند...

حجت الاسلام آقاتهرانی نماینده مجلس در وبلاگش نوشته است:

سؤال:

در حال حاضر مشكل بسیاری از جوانان، مشكلات جنسی است مخصوصا در جوانان 18 سال به بالا وبعضا متاسفانه امكان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟

جواب:

برای كسی كه به بلوغ جنسی رسیده و امكان ازدواج نداشته باشد چند راه كار وجود داردكه خودرا در فضای گناه قرار ندهد.

1.حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفته ای دو روز (دوشنبه و پنج شنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز(پنج شنبه اول،آخرماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیردكه فقهاء بزرگوار در رساله های عملیه خود به ان توصیه فرموده اند. در هر حال پرخوری نكند،قبل از سیرشدن از طعام دست بكشد وتا گرسنه نشود غذا تناول نكند.

2.از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و... پرهیز كند.

3.لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام كه كراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است).

4.از دیدن عكس های مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز كند.

5.از گفتن و یا شنیدن جك وفكاهی های جنسی حذر كند.

6.با افراد غیر مجرد ویا مجردی كه در این زمینه صحبت می كند نشست وبرخاست نكند.

7.از اختلاط با زنان و یا مجالسی كه مردو زن بی موالات هستند اجتناب كند.

8.هرگز بی كار نباشد وبه اشتغال بپردازد.« إِنَّ اللهَ یُبغِضُ الشّابّ ُ الفارِق» خداوند ازجوان بی كار به غضب می آید.

9.به ورزش هایی كه موجب عرق ریزی می شود بپردازد، مانند: كوه نوردی، دوو میدانی، بسكتبال و... .

10.در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شركت كرده وبه زیارت حرم های شریف ایشان برود.

با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه كند.

pj1ppfdmxyddw0hwuzmm.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تو یه چارچوب فکری خاص شاید این نظرات راهگشا باشن ولی درحالت کلی فقط پاک کردن صورت مسئله هستش

خب یه جوون تا کی میخواد واصلا فیزیولوژی بدنش اجازه میده با ذهنش بدنش رو کنترل کنه

بابا همه جوونا که جوکی نیستن

من ......

مستقیم جهنم . . .

عمو اعصاب نداری بدتر از منا:ws3:

من...من لباس عروسیم 160 تومن شد...با اینکه خانواده ی شوهرم اصلا" حرفی نداشتن تو خرج و مخارج.

ارایشگاهم رو هم یه جای معمولی رفتم.

حلقم سادست...

سرویس آنچنانی نگرفتم...همه تو فامیل برای نامزدی جدا سرویس گرفتن...برای عروسی جدا...من گفتم یکی بسه.

اینا پز من بود!

البته اینم باید در نظر گرفت که در دهن مردم رو نمی شه بست!

:icon_gol::icon_gol:

عمو درموردش که کلی صحبت کردیم

ولی لب کلام همینه

البته اگه بزارن:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...