هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی این موضوع به دختر خانم و خانوادش بستگی داره....من یه بنده خدایی رو میشناسم که از یه خانواده خیلی سطح بالا هم بود اما دید کسی رو که میخواد توان برگزاری جشن و سایر مسائل رو نداره با 2ملیون سر و ته همه چی رو به هم آوردن و یه مهمونی خصوصی گرفتن و یه حلقه ساده...العانم خیلی راضی و خوشبختن طیب الله 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ابجی نیست یه گل پسره که چندروز بعد باید سرودهای حماسی بخونه درپادگان ای بابا نگو داغ دل بچه رو تازه نکن دیگه!:w00::ws3: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی این موضوع به دختر خانم و خانوادش بستگی داره....من یه بنده خدایی رو میشناسم که از یه خانواده خیلی سطح بالا هم بود اما دید کسی رو که میخواد توان برگزاری جشن و سایر مسائل رو نداره با 2ملیون سر و ته همه چی رو به هم آوردن و یه مهمونی خصوصی گرفتن و یه حلقه ساده...العانم خیلی راضی و خوشبختن ممنون هداجان این همون نکته ای هست که بایستی بهش رسید حالا بحث اختلافات طبقاتی نیست ولی چطوری میشه این ذهنیت رو ایجاد کرد وبهش رسید ودرنهایت بهش عمومیت بخشید؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی این موضوع به دختر خانم و خانوادش بستگی داره....من یه بنده خدایی رو میشناسم که از یه خانواده خیلی سطح بالا هم بود اما دید کسی رو که میخواد توان برگزاری جشن و سایر مسائل رو نداره با 2ملیون سر و ته همه چی رو به هم آوردن و یه مهمونی خصوصی گرفتن و یه حلقه ساده...العانم خیلی راضی و خوشبختن امیدوارم همیشه همین جور بمونن اما کم پیش میاد واقعا... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فرهنگ مردم ماست..نمیشه 2 روزه عوض کرد... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فرهنگ مردم ماست..نمیشه 2 روزه عوض کرد... ما که جوون تریم نباید زیر بار بریم آخه...مادر پدرارو که نمیشه عوض کرد... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خب این نکته مهمی هست مریمی بعدش چیکارباید بکنن مشکلاتی که بیچاره فروید بخاطرشون بدنام این اعجوبه ها شده رو درنظر بگیر ببین چه شاهکاری تو مملکت ایجاد میشه درسته! این مشکل مشکلیه که تو فرهنگ ما ریشه دونده...به این راحتی نمیشه حلش کرد...خیلی زمان میبره....متاسفانه باید انقدر ازین اشتباهات پیش بیاد و یه عده قربانی بشن تا درست بشه! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فرهنگ مردم ماست..نمیشه 2 روزه عوض کرد... خب ماهم جزئی از این فرهنگیم مریم جان خداییش کدوم یکی از شماها دوست نداره لباس عروس چندمیلیونی تنش کنه وپزشو به بقیه نده؟ درمورد پسرا هم همینطوره بخدا همکاری داشتیم مثلا هزار سکه مهرخانومش کرده بود یکی دیگه از همکارا که بعد اون ازدواج کرد برا اینکه چشم وهم چشمی رو رعایت کنه 1400 سکه مهر کرد فردا وقتی با یه تقی به توقی خوردن کاسه زندگیشون وارونه شد بیا باقالی بارخرت کن پسره کنج زندون دختره اسیر روزگار داریم به کجا میریم؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فكر نمي كردم قضيه به اين حادي شده باشه.خداييش پس ما كه زودتر از اينا ازدواج كرديم شانس اورديم.راهكارش هم اينه كه فقط بايد زودتر ازدواج كنين.هر چي ديرتر گرونتر.اين مملكت اين چيزاش روند صعودي داره.امروز شنيدم سكه نزديك به 400 هزار تومن شده.مخم سوت كشيد.خب به قول خودت تو سنت ماست ديگه.نميشه كه دختر رو بدون طلا بگيري.آش با جاشه.تازه اين بنده خدا تازه اول راهه.خونه و خرج زندگي و ....من الان خرج my baby بچم از خرج دوران دانشجوييم بيشتر شده به خدا. به قول خودت واقعا" يه كاري بايد كرد.اينجوري به هر دوطرف فشار مياد. 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ما که جوون تریم نباید زیر بار بریم آخه...مادر پدرارو که نمیشه عوض کرد... پدر مادرهامون رو نمیشه کاری کرد..ایشالا نوبت بچه هاتون که شد خودتون دردآشنا شدین و درکشون میکنین و تحت فشار نمیذارینشون... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ درسته!این مشکل مشکلیه که تو فرهنگ ما ریشه دونده...به این راحتی نمیشه حلش کرد...خیلی زمان میبره....متاسفانه باید انقدر ازین اشتباهات پیش بیاد و یه عده قربانی بشن تا درست بشه! بدیه مردم ما اینه که همه چی رو موکول میکنن به نسل بعد بابا پس خودمون چی؟ صد ها ساله که به خاطر این فرهنگ اشتباه میلیون ها نفر تباه شدن...بس نیست دیگه... 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ممنون هداجاناین همون نکته ای هست که بایستی بهش رسید حالا بحث اختلافات طبقاتی نیست ولی چطوری میشه این ذهنیت رو ایجاد کرد وبهش رسید ودرنهایت بهش عمومیت بخشید؟ فکر کنم این درجه بالای اطمینان فرده از انتخابش...خیلی ها نمیتونن این شرایط رو بپذیرن یا شاید واقعا مطمئن نیستن از اینکه مهمترین انتخاب زندگیشون رو انجام دادن و با نشون دادن ظاهر خوب دنبال تایید گرفتن از اطرافیانن....دلایل که خیلی زیاده امیدوارم همیشه همین جور بمونن اما کم پیش میاد واقعا... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خب ماهم جزئی از این فرهنگیم مریم جانخداییش کدوم یکی از شماها دوست نداره لباس عروس چندمیلیونی تنش کنه وپزشو به بقیه نده؟ درمورد پسرا هم همینطوره بخدا همکاری داشتیم مثلا هزار سکه مهرخانومش کرده بود یکی دیگه از همکارا که بعد اون ازدواج کرد برا اینکه چشم وهم چشمی رو رعایت کنه 1400 سکه مهر کرد فردا وقتی با یه تقی به توقی خوردن کاسه زندگیشون وارونه شد بیا باقالی بارخرت کن پسره کنج زندون دختره اسیر روزگار داریم به کجا میریم؟ خداوکیلی دارم میگم من اصلا خوشم نمیاد لباس عروس بپوشم و بیام یه عده الکی بزنن و برقصن و بخورن و برن حرف بزنن.... واسه یه شب خودم رو خفه کنم از 1 سال قبل استرس بگیرم که چی؟... پسرها تو مهریه چشم و همچشمی کنن؟ خیلی نوبره والله!!! ولی مهریه چون قوانین به زن کمکی نمیکنه باید یه چیزی باشه که به درد دختره بخوره گفتم الان نمیشه کاری کرد..نسل بعد وقتی شماها پدر و مادر شدین خیلی اوضاع بهتر میشه..چون شماها الان به این وضع اعتراض دارین پس فکر نکنم همین بلاها سر بچه هاتون بیاد 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ فكر نمي كردم قضيه به اين حادي شده باشه.خداييش پس ما كه زودتر از اينا ازدواج كرديم شانس اورديم.راهكارش هم اينه كه فقط بايد زودتر ازدواج كنين.هر چي ديرتر گرونتر.اين مملكت اين چيزاش روند صعودي داره.امروز شنيدم سكه نزديك به 400 هزار تومن شده.مخم سوت كشيد.خب به قول خودت تو سنت ماست ديگه.نميشه كه دختر رو بدون طلا بگيري.آش با جاشه.تازه اين بنده خدا تازه اول راهه.خونه و خرج زندگي و ....من الان خرج my baby بچم از خرج دوران دانشجوييم بيشتر شده به خدا.به قول خودت واقعا" يه كاري بايد كرد.اينجوري به هر دوطرف فشار مياد. همینه دیگه نفس حمید از جای گرم درمیاد هی میگه برو ازدواج کن:w00: بابا من تو خرج روزم موندم هشت میلیونم کجا بود حالا کدوم دختری پیدا میشه با این هشت میلیون کنار بیاد همون عذب بمونیم ودخترامون هم بترشن بهتره فکر کنم پدر مادرهامون رو نمیشه کاری کرد..ایشالا نوبت بچه هاتون که شد خودتون دردآشنا شدین و درکشون میکنین و تحت فشار نمیذارینشون... خب این میشه دورباطلی که خودمون داریم بهش بال وپر میدیم اگه پدرومادرامون میخواستن که رو ما این کارارو تست نمیکردن باور کن دراینده هم من وتو عین بقیه وپدرومادرامون عمل میکنیم 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خداوکیلی دارم میگم من اصلا خوشم نمیاد لباس عروس بپوشم و بیام یه عده الکی بزنن و برقصن و بخورن و برن حرف بزنن.... واسه یه شب خودم رو خفه کنم از 1 سال قبل استرس بگیرم که چی؟...پسرها تو مهریه چشم و همچشمی کنن؟ خیلی نوبره والله!!! ولی مهریه چون قوانین به زن کمکی نمیکنه باید یه چیزی باشه که به درد دختره بخوره گفتم الان نمیشه کاری کرد..نسل بعد وقتی شماها پدر و مادر شدین خیلی اوضاع بهتر میشه..چون شماها الان به این وضع اعتراض دارین پس فکر نکنم همین بلاها سر بچه هاتون بیاد خیلی ام نمیشه مطمئن بود باید یه جایی جلوش گرفته بشه...نسل ما از همه اوضاعشون خراب تره...واقعا فکر می کنی با این وضعیت نسل بعدی در کار هست...یا تعدادشون چه قدره... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بدیه مردم ما اینه که همه چی رو موکول میکنن به نسل بعد بابا پس خودمون چی؟صد ها ساله که به خاطر این فرهنگ اشتباه میلیون ها نفر تباه شدن...بس نیست دیگه... نه من نگفتم نسل بعد....گفتم زمان میبره....کار مدت کوتاه نیست....همین الانم اگه من وشما بشیم کسایی که چشم رو همه چی میبندن و همه چی وساده میگیرن بازم همه نمیتونن این موضوع و بپذیرن چون هنوز فرهنگش جا نیفتاده..... تازه اونایی که میپذیرن هم فک نکن به همین سادگیه....ما خاله داریم عمه داریم دوست داریم....اصلا خود مامانامون....فک میکنی حرف دیگران تاثیر گذار نیست؟.... یکی از روی دلسوزی میاد میگه آخییییییییییییییییی....یعنی انقدرم نداشت که یه حلقه درست حسابی برات بگیره دخترم؟! من منظورم به هیچ وجه دهن بینی وتحت تاثیر دیگران بودن نیستا....منظورم اینه که نمیتونی در مقابل همه اینا مقاومت کنی...کم کم تاثیر میگیری ....فرهنگ کل پله پله باید اصلاح بشه که ساده عروسی گرفتن و ازدواج کردن نه تنها دل سوختن نداشته باشه خیلیم ارزشمند باشه! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خب این میشه دورباطلی که خودمون داریم بهش بال وپر میدیم اگه پدرومادرامون میخواستن که رو ما این کارارو تست نمیکردن باور کن دراینده هم من وتو عین بقیه وپدرومادرامون عمل میکنیم دارن تست میکنن میبینن جواب خوبی نمیده و ما از این تجربیات درس میگیریم البته ملت ما از اشتباهاتش درس نمیگیره.ممکنم هست شماها عین پدرومادراتون بشین بله احتمالش هست. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ همون عذب بمونیم ودخترامون هم بترشن بهتره فکر کنم اينو خانوما نخونن. اينروزا همه جا ميگن هر چيزي اگه گرون شد رو نخرين.خودش مياد پايين.شايد تو اين زمينه هم جواب بده 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ خیلی ام نمیشه مطمئن بود باید یه جایی جلوش گرفته بشه...نسل ما از همه اوضاعشون خراب تره...واقعا فکر می کنی با این وضعیت نسل بعدی در کار هست...یا تعدادشون چه قدره... اگر منظورت اینه که ازدواج نیست و کسی بچه دار نمیشه باید بگم همین چند نفر دور و بر خودت رو نگاه نکن. نسل ما منقرض نمیشه الحمدالله . کلا وقتی عادت عوض میشه که آدم خودش بخواد بذاره کنار. شما در اینده مادر میشی ایشالا. میتونی با توجه به تجربیاتت رفتار کنی و یاد حرفهای امشبت بیافتی و از دامادت توقع عروسی انچنانی نداشته باشی یا نه. برعکس. این دیگه بستگی به خودمون داره که بخواییم عوض بشیم یا نه. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ نه من نگفتم نسل بعد....گفتم زمان میبره....کار مدت کوتاه نیست....همین الانم اگه من وشما بشیم کسایی که چشم رو همه چی میبندن و همه چی وساده میگیرن بازم همه نمیتونن این موضوع و بپذیرن چون هنوز فرهنگش جا نیفتاده.....تازه اونایی که میپذیرن هم فک نکن به همین سادگیه....ما خاله داریم عمه داریم دوست داریم....اصلا خود مامانامون....فک میکنی حرف دیگران تاثیر گذار نیست؟.... یکی از روی دلسوزی میاد میگه آخییییییییییییییییی....یعنی انقدرم نداشت که یه حلقه درست حسابی برات بگیره دخترم؟! من منظورم به هیچ وجه دهن بینی وتحت تاثیر دیگران بودن نیستا....منظورم اینه که نمیتونی در مقابل همه اینا مقاومت کنی...کم کم تاثیر میگیری ....فرهنگ کل پله پله باید اصلاح بشه که ساده عروسی گرفتن و ازدواج کردن نه تنها دل سوختن نداشته باشه خیلیم ارزشمند باشه! بحث من سر همینه دقیقا"تحت تاثیر بودن" به نظرت درسته که آدم بالغ تحت تاثیر حرف اطرافیانش قرار بگیره...با این وضع چجوری میخواد یه الگوی خوب واسه بچه اش بشه...میخوام اینو بگم که اگه کسی به این شعور رسیده باشه که زندگی همین عروسی و خونه و جهیزیه و حلقه و امثالهم نیست و کلی اهداف دیگه پیش روته دیگه هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگیره... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده