spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام من توزندگیم رفقای خیلی خیلی محدودی دارم علیرغم دوستی با خیلی از ادما اونایی که واقعا دربدوخوب زندگی میشه بهشون تکیه کنی وحداقل های رفاقت را براورده کنن (این تجربه شخصی منه وتو زندگی ادم خیلی از این خوش مرام بازی ها دراورده میشه ولی همین ها هم زمین که سفت باشه دنبال یه زمین نرمتر میگردن! باورکنید) بگذریم بحث سراینه که این رفیق شفیق ما یه سه سالی از من کوچیکتره ولیسانسشم گرفته وتازه خدمتشم تموم کرده وبا یکی از دوستاش تو یه کاری مشغولند از بچه کارمندای خوش فهم وخلاصه نه تریپ بچه مثبتی ولی واقعا خوش ذهنی هست خلاصه این دوست ما با یه دخترخانمی چندسال بود دوست بودن واین قضیه بینشون به قراردادی واقعی تبدیل شده تا منتظر گردش ایام باشند تا کی دست وبالشون به پولی گرم بشه وبرن سراغ رسمیت بخشیدن به روابط عاطفیشون اون شب اومد درخونمون وگفت تموم شد به همین سادگی به همین خوشمزگی! درعرض یکی دوروز با توجه به اینکه دختره یکی دوتا خواستگار سمج داشته وباباهه هم موافق شوهر دادن دختره خلاصه اقا پسر قصه ما تحت فشار قرار میگیره ومیره یه ضرب خواستگاری ودرجیک ثانیه بساط رسمیت وعقد وفلان روبراه میشه وخلاصه به سلامتی ومبارکی یه چیزی از من میخواست که فورا چشمی گفتم وقول دادم دراولین فرصت ردیف کنم براش صحبت به مسایل مادی که رسید فرمودن فقط برای انگشتر وسرویس وایینه وشمعدان یعنی سه قلم جنسی که با سه کلمه تموم میشه اونم با کلی مراعات از طرف دختر قصه ما هشت میلیون پیاده شده بعد میگن ازدواج کنید! اخه من ایینه شمعدان رو میخوام ببرم بزارم بالای قبرم؟ سنت این چیزاش واقعا مزخرفتر از هر چیز قابل ذکریه اخه گل پسر داستان ما که پشتوانش خودشه وخودش ودرامد ماهیانه دربهترین حالت نیم میلیون از کجا باید این هزینه هارو جبران کنه حالا یه ماشینی داشت که اونو فروخته وفعلا با خط 11 سیر میکنه ولی مگه هزینه ها فقط به همینا ختم میشه؟ اصلا این دختر وپسر که باهم همه رقمه تفاهم داشتن وباهم کنار میان اینه قصشون بقیه که تو هزارتوی چشم وهم چشمی گیر میکنند چیکارباید کنن؟ من به حرفش خندیدم ولی طنز نیست میگفت فقط برای شیرینی این چندروز اخیرش بالای دویست هزار تومن خرج کرده که اصلا شاید به چشم ادم نیاد خب نظر شما چیه؟ 47 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ 8 میلیون تومن دیگه؟؟؟ طلاکوب بوده مگه؟؟ آخه آینه شمعدون به درد هم نمیخوره من همیشه گفتم بازم میگم عروسی گرفتن خرج بیخوده... 13 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ همش به خاطر چشم و هم چشمیه! دختر خالهه شوهر پولدار داره واسش 10 میلیون سرویس خریده عروس خانمم دوست داره هرجوریه چشم دختر خاله رو در بیاره که یعنی شوهره منم ....آره! 11 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ راه داره ....................بخدا دفعه اولتونه ساده گیرتون اوردن 13 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آینه شمعدون نمیخواد حالا ولی دخترخانومها طلارو خوب بخرین 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ای بابا این روزا این ماجراها دیگه عادی شده...همین تاپیک بغلی داشتم می گفتم که من آخر نفهمیدم این جوونای امروز(البته دور از جون ما) هدفشون از ازدواج و تشکیل خانواده چیه...دو روز بعدشم دل همدیگه رو میزنن نخود نخود هر که رود خانه ی خود...بد میگم بگو بد میگی... 7 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ نظر من اینه که کرم از درخته٬ یعنی دود از کنده بلند میشه! رفیقت باید صبر میکرد ببینه این شاهزاده خانم در برابر خاستگارهای صفت و یخت چه واکنشی نشون میده٬ اگه پرید که به درک! چون اینی که اینجوری نپره٬ الان نپره بعد از ازدواج با خودت میپره! اگه نپرید اونوقت صادقانه بگه انقد دارم ماشینم هم میفروشم٬ حالا خودتون تصمیم بگیرین!! ما که جیگر شیر نداریم سفر عشق نمیکنیم! شاد و سربلد باشید آنارشیست! (امروز مگه سوم بهمن؟!) 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ میتونم ازتون یک سوال بپرسم. به نظر شما فرهنگ ازدواج غربی بهتر هست یا فرهنگ ازدواج ایرانی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ 8 میلیون تومن دیگه؟؟؟طلاکوب بوده مگه؟؟ آخه آینه شمعدون به درد هم نمیخوره من همیشه گفتم بازم میگم عروسی گرفتن خرج بیخوده... اره هشت میلیون تومن بابا برا کارگر هشت میلیون تومن یعنی زندگی اون طرف قضیه رو که میخونی بابا ننه دختره میگن دخترمو با هزار ارزو دارم میفرستم خونه بخت ازدواج یه بار هست ارزو داریم براش و... خب این خط اخرتون رو به بزرگترا بگین وعکس العملشونو ببینین!! همش به خاطر چشم و هم چشمیه!دختر خالهه شوهر پولدار داره واسش 10 میلیون سرویس خریده عروس خانمم دوست داره هرجوریه چشم دختر خاله رو در بیاره که یعنی شوهره منم ....آره! حالا مریمی اینا هیچ چشم وهم چشمی با کسی نداشتن وندارن چون اینارو سالهاست میشناسم اینو میگم ولی هرچقدر هم که با همدیگه کنار میان بازم همین اش شور براشون میمونه! راه داره ....................بخدادفعه اولتونه ساده گیرتون اوردن بازتو چشم خانومتو دور دیدی؟ جدی میگم حمید به نظرت راهکارش چیه الان اکثر بچه ها دراینده دور یا نزدیک به احتمال خیلی بالایی تو این شرایط قرار میگیرن 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ نظر من اینه که کرم از درخته٬ یعنی دود از کنده بلند میشه!رفیقت باید صبر میکرد ببینه این شاهزاده خانم در برابر خاستگارهای صفت و یخت چه واکنشی نشون میده٬ اگه پرید که به درک! چون اینی که اینجوری نپره٬ الان نپره بعد از ازدواج با خودت میپره! اگه نپرید اونوقت صادقانه بگه انقد دارم ماشینم هم میفروشم٬ حالا خودتون تصمیم بگیرین!! ما که جیگر شیر نداریم سفر عشق نمیکنیم! شاد و سربلد باشید آنارشیست! (امروز مگه سوم بهمن؟!) این حرف شما در زمانی درست بود که سیستم ازدواج فقط بین دختر و پسر بود. پدر ومادر ها نقش بزرگی در این ماجرا دارند. 7 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ میتونم ازتون یک سوال بپرسم.به نظر شما فرهنگ ازدواج غربی بهتر هست یا فرهنگ ازدواج ایرانی؟؟ هیچ کدوم آبجی!! انسان های اولیه بسیار باشعور تر از ما بودن تو این زمینه! شاد و سربلند باشید آنارشیست 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ میتونم ازتون یک سوال بپرسم.به نظر شما فرهنگ ازدواج غربی بهتر هست یا فرهنگ ازدواج ایرانی؟؟ من خودم اصلا نوع ازدواج ایرانی ها رو نمی پسندم...مراسم شلوغ یه عالمه آدم فضول(هرچند که اصلا مهم نیستن ولی خب....)...ولی نمیشه فرهنگ غرب رو وارد کرد تو ایران چون ریشه نداره...خیلی مشکلات اساسی تری به بار میاره... 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بازتو چشم خانومتو دور دیدی؟ جدی میگم حمید به نظرت راهکارش چیه الان اکثر بچه ها دراینده دور یا نزدیک به احتمال خیلی بالایی تو این شرایط قرار میگیرن حالا ایشالا وقتش شد در گوشت میگم گویند رمز عشق مگویید و نشنوید مشکل حکایتیست که تقریر میکنند 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ نظر من اینه که کرم از درخته٬ یعنی دود از کنده بلند میشه!رفیقت باید صبر میکرد ببینه این شاهزاده خانم در برابر خاستگارهای صفت و یخت چه واکنشی نشون میده٬ اگه پرید که به درک! چون اینی که اینجوری نپره٬ الان نپره بعد از ازدواج با خودت میپره! اگه نپرید اونوقت صادقانه بگه انقد دارم ماشینم هم میفروشم٬ حالا خودتون تصمیم بگیرین!! ما که جیگر شیر نداریم سفر عشق نمیکنیم! شاد و سربلد باشید آنارشیست! (امروز مگه سوم بهمن؟!) تا امروز که نپریده بود ولی مگه تو این جامعه زندگی نمیکنی؟ وا دختره مگه چشه خواستگار هم داره نمیره خونه شوهر کافیه تو فامیل واقوام واشنا یه دختری این حرف پشت سرش باشه باید از دید یه دختر به این مسئله نگاه کنی تا باور کنی نمیتونه برای همیشه پای شاهزاده قصه هاش بمونه وبسوزه سوم بهمن نیست اعصاب ندارم امروز میتونم ازتون یک سوال بپرسم.به نظر شما فرهنگ ازدواج غربی بهتر هست یا فرهنگ ازدواج ایرانی؟؟ دانی جان اونا هم درکنار خوبیهاشون بدی هایی دارن ولی بدیهای فرهنگ ما دیگه دم دراورده...دی: حالا که فعلا این ملت به این باورهاشون اعتقاد دارن 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اره هشت میلیون تومنبابا برا کارگر هشت میلیون تومن یعنی زندگی اون طرف قضیه رو که میخونی بابا ننه دختره میگن دخترمو با هزار ارزو دارم میفرستم خونه بخت ازدواج یه بار هست ارزو داریم براش و... خب این خط اخرتون رو به بزرگترا بگین وعکس العملشونو ببینین!! بله پدر و مادرها میگن آرزو داریم.... یکی از آشناهای ما پسرش میخواست زن بگیره..پدر ومادر دختره گفتن ما آرزو داریم یه عروسی مفصل بگیریم و لباس عروس چند میلیونی بخریم و از این چیزها.. پسره گفت ندارم..خود خانواده عروس دادن پول این چیزهارو.... هرکی چیز محیرالعقول میخواد پولشم خودش بده :w00: 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ای بابا این روزا این ماجراها دیگه عادی شده...همین تاپیک بغلی داشتم می گفتم که من آخر نفهمیدم این جوونای امروز(البته دور از جون ما) هدفشون از ازدواج و تشکیل خانواده چیه...دو روز بعدشم دل همدیگه رو میزنن نخود نخود هر که رود خانه ی خود...بد میگم بگو بد میگی... :shame: این که به جایی رسیدیم که انتخاب هامون تو زندگیهامون بی هدف شده واقعا درد اوره 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ حالا مریمی اینا هیچ چشم وهم چشمی با کسی نداشتن وندارن چون اینارو سالهاست میشناسم اینو میگم ولی هرچقدر هم که با همدیگه کنار میان بازم همین اش شور براشون میمونه! چشم و هم چشمیم نبوده! جالبه!باز اون جوری یه توجیهی داره! چی بگم واقعا!به نظرم تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم و تو شرایط فعلی ازدواج آخرین مرحله ایه که بایئد بهش فکر کرد! میتونم ازتون یک سوال بپرسم.به نظر شما فرهنگ ازدواج غربی بهتر هست یا فرهنگ ازدواج ایرانی؟؟ منم ازدواج ایرانی رو نمیپسندم...شیوه شروع اونا خیلی ساده تر و جالب تر از ماست....تویه جامعه همه چی با هم هماهنگ و هارمونیکه....جامعه ایرانی،عروسی ایرانی،خصوصیات ایرانیو.... همینطور درباره اروپاییا و سایر کشورا....اگه آدم بخواد از یه فرهنگی فقط یه تیکشو وارد فرهنگ خودش کنه به نظرم بازم مشکل پیش میاد .... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ هیچ کدوم آبجی!! انسان های اولیه بسیار باشعور تر از ما بودن تو این زمینه! شاد و سربلند باشید آنارشیست ابجی نیست یه گل پسره که چندروز بعد باید سرودهای حماسی بخونه درپادگان 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به نظرم خیلی این موضوع به دختر خانم و خانوادش بستگی داره....من یه بنده خدایی رو میشناسم که از یه خانواده خیلی سطح بالا هم بود اما دید کسی رو که میخواد توان برگزاری جشن و سایر مسائل رو نداره با 2ملیون سر و ته همه چی رو به هم آوردن و یه مهمونی خصوصی گرفتن و یه حلقه ساده...العانم خیلی راضی و خوشبختن 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بله پدر و مادرها میگن آرزو داریم.... یکی از آشناهای ما پسرش میخواست زن بگیره..پدر ومادر دختره گفتن ما آرزو داریم یه عروسی مفصل بگیریم و لباس عروس چند میلیونی بخریم و از این چیزها.. پسره گفت ندارم..خود خانواده عروس دادن پول این چیزهارو.... هرکی چیز محیرالعقول میخواد پولشم خودش بده :w00: خب متحیر العقول نیست باور کن تو شهرای بزرگ این حداقل چیزیه که برای شروع باید خرج کنی ولی من موندم چه نیازی بهه اینا هست؟ البته قوانین متعالی ماهم که واقعا شاهکاره دراین زمینه ها چشم و هم چشمیم نبوده! جالبه!باز اون جوری یه توجیهی داره! چی بگم واقعا!به نظرم تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم و تو شرایط فعلی ازدواج آخرین مرحله ایه که بایئد بهش فکر کرد! خب این نکته مهمی هست مریمی بعدش چیکارباید بکنن مشکلاتی که بیچاره فروید بخاطرشون بدنام این اعجوبه ها شده رو درنظر بگیر ببین چه شاهکاری تو مملکت ایجاد میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده