Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ چرا من هیچ استعداد تو شایعه پراکنی ندارم!خداااااااااا شما جایزه بهترین شایعه سازو بردید(شایعه نیس حقیقته) 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده که اسی 50 درصد سهام سایت را خریده 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده که اسی 50 درصد سهام سایت را خریده من 51 شنیدم ! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده که اسی 50 درصد سهام سایت را خریده من 51 شنیدم ! ولی من شنیدم 63 درصـــد !!!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده که اسی 50 درصد سهام سایت را خریده من 51 شنیدم ! ولی من 63 درصد شنیدما ! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ولی من شنیدم 63 درصـــد !!!!! ولی من 63 درصد شنیدما ! پس همون 63 درصده :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ولی من 63 درصد شنیدما ! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: اینقدر حرکتم تابلو بوده..... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من در مورد نیت اسی از خریداری این مقدار سهام یه شایعه ای شنیدم ولی میترسم اسی ناراحت بشه اگر بگم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: اینقدر حرکتم تابلو بوده..... :icon_pf (34): دقیق وقتی پستتو خوندم اینجور شدم و بعدش گفتم عجب تفاهمی داریم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده که همین اسی در یک اقدام بیشرمانه قصد داره سهامش را به بیتا بفروشه . 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من که شنیدم میخواد بندازه پشت قباله true love اش 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من که شنیدم میخواد بندازه پشت قباله true love اش نام بیتا را نیار که قند تو دلم آب میشه... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ نام بیتا را نیار که قند تو دلم آب میشه... ای کلک...پس بگو اون همه تاپیک و پست عشقولانه برای چی/کی بود!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مزاحم نمیخواین؟ چرا بی زحمت این جارو خاک انداز را بردار،این تاپیکو از اسپم تمیز کن..... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چرا بی زحمت این جارو خاک انداز را بردار،این تاپیکو از اسپم تمیز کن..... ایششش خدافظ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ایشششخدافظ اوا!! خاک عالم!!! کجا؟ :ws54: 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ نام بیتا را نیار که قند تو دلم آب میشه... اسی با بیتاریختی رو هم ؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اسی با بیتا ریختی رو هم ؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: تقصیر من نبود..... همه اعضای انجمن گفتند،عقد اسی و بیتا را از قدیم در آسمان ها نوشته اند. فقط حیف که پسره طرف...... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ به نظرم یک تاپیک هم باید قرار بدید به نام حقیقت های نواندیشان خیلی از این شایعات تبدیل به حقیقت شدند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده