SH E I KH 18713 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شايعه شده bpcom شاعر شعراييه كه داريوش ميخونه باور نكنين شايعه هست. 3
bpcom 10070 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده شیخ اسپمر حرفه ایه منتها تغییر هویت داده اطلاعات بروز شهرسازان نواندیش رو سرقت کنه 2
hilda 13376 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 يعني ميگي شايعه شده شيخ اون ماهه بوده كه امروزجلوي خورشيد رو گرفته شیخ کلا جلو همه چیو میگیره ... لاغر کن برادر .... 3
bpcom 10070 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده شیخ سهام محمدو به نام خودش جعل کرده و نواندیشانو به قیمت میلیون دلاری به یه کمپانی آمریکایی واگذار کرده ............. 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شیخ کلا جلو همه چیو میگیره ... لاغر کن برادر .... قراره ببرنم كوه كه لاغر بشم شايعه شده شيخ سوء تغذيه گرفته بردنش بيمارستان. براش دعا كنين لحظات آخره:icon_pf (34): 1
hilda 13376 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 قراره ببرنم كوه كه لاغر بشم شايعه شده شيخ سوء تغذيه گرفته بردنش بيمارستان. براش دعا كنين لحظات آخره:icon_pf (34): شایعه شده به حول و قوه ی الهی پستای شیخ به 1000 رسی د و انجمن دیگه در امانه .....:w74: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو 4
hilda 13376 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو الان میگن بقیشم بگو ....... :JC_thinking: 3
Neutron 60966 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو آقا مبارکه! 2
bpcom 10070 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 الان میگن بقیشم بگو ....... :JC_thinking: تو چرا میخوای هیجان شایعه رو از بین ببری ... الان از پس این شایعه کلی شایعه دیگه ساخته میشه ولی اگه من بگم فقط یه شایعه ساخته میشه 2
hilda 13376 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 آقا مبارکه! ای وای ..... بیچاره شیخ که مبارکش من شدم ....:icon_pf (34): وا مصیبتا ....:icon_pf (34): 2
bpcom 10070 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 ای وای ..... بیچاره شیخ که مبارکش من شدم ....:icon_pf (34):وا مصیبتا ....:icon_pf (34): حالا ما باید دست بزنیم یا نزنیم :JC_thinking: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو :ws28:
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 اول اسمش عسل داره دومش و نمیگم تابلو نشه محمد بره سراغشدیده هرچی تو امضا و این ور اومد خواهش تمنا میکنه فایده نداره میخواد کودتا کنه!
SH E I KH 18713 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 سلام سلام از همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید 4
Neutron 60966 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 سلام سلاماز همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید یا شیخ "ان انت الحق... و لا غیر":ws3: 3
bpcom 10070 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 سلام سلاماز همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید این یکی دیگه شایعه نیست کفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: 2
ارسال های توصیه شده