SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شايعه شده bpcom شاعر شعراييه كه داريوش ميخونه باور نكنين شايعه هست. 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده شیخ اسپمر حرفه ایه منتها تغییر هویت داده اطلاعات بروز شهرسازان نواندیش رو سرقت کنه 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ يعني ميگي شايعه شده شيخ اون ماهه بوده كه امروزجلوي خورشيد رو گرفته شیخ کلا جلو همه چیو میگیره ... لاغر کن برادر .... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده این خونه مهرداده تو اردن:w589: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده شیخ سهام محمدو به نام خودش جعل کرده و نواندیشانو به قیمت میلیون دلاری به یه کمپانی آمریکایی واگذار کرده ............. 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شیخ کلا جلو همه چیو میگیره ... لاغر کن برادر .... قراره ببرنم كوه كه لاغر بشم شايعه شده شيخ سوء تغذيه گرفته بردنش بيمارستان. براش دعا كنين لحظات آخره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ قراره ببرنم كوه كه لاغر بشم شايعه شده شيخ سوء تغذيه گرفته بردنش بيمارستان. براش دعا كنين لحظات آخره:icon_pf (34): شایعه شده به حول و قوه ی الهی پستای شیخ به 1000 رسی د و انجمن دیگه در امانه .....:w74: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو الان میگن بقیشم بگو ....... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو آقا مبارکه! 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ الان میگن بقیشم بگو ....... :JC_thinking: تو چرا میخوای هیجان شایعه رو از بین ببری ... الان از پس این شایعه کلی شایعه دیگه ساخته میشه ولی اگه من بگم فقط یه شایعه ساخته میشه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده شیخ تو کافی نت تیمارستانه !!!!! 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آقا مبارکه! ای وای ..... بیچاره شیخ که مبارکش من شدم ....:icon_pf (34): وا مصیبتا ....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ ای وای ..... بیچاره شیخ که مبارکش من شدم ....:icon_pf (34):وا مصیبتا ....:icon_pf (34): حالا ما باید دست بزنیم یا نزنیم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده هیلدا در پس گیراش به شیخ اهداف دیگری داره ولی گفتن بقیشو نگوووو :ws28: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اول اسمش عسل داره دومش و نمیگم تابلو نشه محمد بره سراغشدیده هرچی تو امضا و این ور اومد خواهش تمنا میکنه فایده نداره میخواد کودتا کنه! لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام از همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام سلاماز همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید یا شیخ "ان انت الحق... و لا غیر":ws3: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام سلاماز همه بروبچ انجمن بابت شایعات دیشب طلب بخشش میکنم اگه کسی ناراحت شد یا عذاب کشید شدید شرمنده باید ببخشید صرفا قصد داشتم خنده بزارم رو لباتون اگه کسی ازم رنجیده میتونه کلی فحش بده اما تو دلش بخصوص از محمد جون , مهناز عزیزم , مینا خوشگله شه بانوی شهرسازی , جیمی جون طراح بزرگ , افسانه عزیز شه بانوی تالار عکاسی , مهردار جون , هیلدای عزیز تنها ستاره فروزان انجمن و خلاصه همه دیگه. ببخشید اگه ناراحن شدید این یکی دیگه شایعه نیست کفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده