Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ سلام دوستان از این به بعد هر کس هر شایعه ای شنید اینجا مطرحش کنه :ws2: اولین شایعه رو خودم میگم .faryade_sokooot (خودم) هفته دیگه برای مدت 2 ماه میره منطقه :ws18: 6 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ همین الان به من خبر رسید 2 ماه دیگه می خوان از خدمت سربازی کم کنند :ws6: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ آقاي نجار باهام تماس گرفتو گفت بيا استاندار تهران شو گفتم نه من فقط و فقط استاندار شيراز ميشم 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ پس شایعه ها از اینجا اب می خوره :ws11: راستی شنیدین از این به بعد پسرها قراره موقع سربازی کچل نکنن قابل توجه کچل های باشگاه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ ما که دیگه کچلی نداریم تو انجمن. همه موهامون اینطوری شده: همین الان بهم پیغام دادن که انجمن نواندیشان جز کاندیداهای برترین انجمن های علمی جهان تو سال 2009 شده. 9 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۸ بعضی شایعات واقعیت پیدا می کنند .مثلا اینکه شایعه شده من دارم میرم منطقه داره واقعیت پیدا می کنه و من به زودی برای مدت 2 ماه از حضور شما مرخص میشم .حلالم کنید انشالله شایعه محمد هم به واقعیت برسه . 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۸ خدا را شكر امين جان. 2 هفته انجمن بدون اسپم ميشه 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۸ توجه داشته باش 2 ماه .باشه ابوذر بذار برم ببین چه طور دلت برام تنگ میشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ چی چیو 2ماه؟ واسه چی؟ مگه درست نشد کارت؟ من میرم حال اون فرماندتونو میگیرم. :icon_pf (95): لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ شايعه هست. امين تمام حرفاش سايعه هست. اگه حرفي زد بدونيد شايعه هست 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ بچه ها شنیدین چی شده محمد زده سر فرمانده امین رو شکسته ...... به همین قراره از نو دوباره هر دوشونو کچل کنن بفرستن اموزشی 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ زیاد در مورد فرمانده ما صحبت نکنید اخه یکی از کادریامون هم عضو انجمنه ابوذر اگر شایعه نبود چی ؟ اگر شایعه نبود و من رفتم باید روزی 3 تا پست تو تالار مکانیک بذاری :ws2: ترانه خانم منو محمد دیگخ تا اطلاع ثانوی کچل نمی کنیم :ws13: اما این که محمد سر فرماندمونو شکسته را تکذیب نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ قبول. حالا مگه در مورد پيچ و مهره گفتن سخته كه منو تهديد ميكني 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ اتفاقا طراحی همین پیچو و مهره هم خودش عالمی داره :ws2: ابوذر به جای این حرفا یه 2 تا شایعه جدید بگو که ممکنه واقعی بشن لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ شايعه جديد اينه كه همين روزا يه مدير جديد برا تالار شهرسازي معرفي مي كنم و خودم كنار ميكشم 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ شايعه جديدتر اينه كه از اينترنت زده شدم و مي خوام از 1 اسفند به مدت 2 ماه دور اينترنت رو خط بكشم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ شایعه از اینترنت زده شدنت دروغه . شایعه رفتنت برای 2 ماه درسته . شایعه مدیر جدید شهر سازی هم درسته از همین جا به مدیر جدید تبریک عرض می کنم.انشالله بهتر از ابوذر باشی :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ اختیار دارید هوش از خودتونه :ws6: شایعه شده 2 نفر با هم قهر کردند نمی تونم بگم که کیا اگر هم کسی می دونه نگه . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده