rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام خاله جونم خوش اومدی؟خوبی؟ شوورت خوبه؟ :banel_smiley_52: نترس من پشتتم اگه کم و زیاد شد شقی جبران میکنه:ws28::ws28: مگه نه شقی؟ آره شکر خدا 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ چیه دخمل آجیم؟ شوورت خوبه واسه این 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop: کلا نمیخوام شوورها خوب باشن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بسه اسپم کنید پاک میشه از این به بعد ها:167: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بسه اسپم کنید پاک میشه از این به بعد ها:167: وای خدا باز این اومد شقی الان پول ریختم به حسابت دیگه چی میگی آخه:w00: بیشتر میخوای؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ وای خدا باز این اومدشقی الان پول ریختم به حسابت دیگه چی میگی آخه:w00: بیشتر میخوای؟؟؟ اگه چرا قوه من بودی بهت گیر نمیداد:vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اگه چرا قوه من بودی بهت گیر نمیداد:vahidrk::vahidrk: نههههههههههه نمیخوام:w00: شقییییییییییییییییییی ببین به چه روزی افتادیم هاااااااااا:w00::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سکوت که وارد تاپیک شد یعنی موضوع تاپیک پر. همش دنبال بازیگوشیه این بچه. یکمم به موضوع فک کن بچه . اگه شب بابات اومد همه رو بهش خواهم گفت. بچه نیست که . بلای زمینیه. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ شقی که دستش بنده ولی اگه بخوای من کمکت میکنم چراق قوه جان:ws47: چراغ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بعد از يك عمر، بالاخره نفهميدم كه هنگام روبوسی بايد دو بار صورت طرف مقابل رو ببوسم يا سه بار، تا هر دو نفر ضايع نشيم! اينو خوب اومدي! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ همش خیلی عالی بود....اما امروز خم شدم و در گوش بچه ای که مُرده به دنیا آمد آرام گفتم« چیزی را از دست ندادی.... این خیلی..... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سکوت که وارد تاپیک شد یعنی موضوع تاپیک پر. همش دنبال بازیگوشیه این بچه. یکمم به موضوع فک کن بچه . اگه شب بابات اومد همه رو بهش خواهم گفت. بچه نیست که . بلای زمینیه. من كجا بازيگوشي ميكنم:w00: اصلا تا حالا ديدي من شلوخ كنم؟ من كجام بلاست آخه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من كجا بازيگوشي ميكنم:w00:اصلا تا حالا ديدي من شلوخ كنم؟ من كجام بلاست آخه:icon_pf (34): جالبش اینه اسمتم سکوتهاسمتو امضات بهت نمیاد اما اواتاروت میاد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ همش خیلی عالی بود....اما این خیلی..... اینقدرم دنیا بد نیس اما امضات منو یاد مشکلاتی انداخت که اعلب همکلاسیام و خودم بیدا کردیم همش فشارمون میافته همش سر گیجه و تهوع:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دلم واسه خانم پیر سوخت....اطرافم خیلی دیدم و چقدر براشون نقش بازی کردم. ممنون. لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من كجا بازيگوشي ميكنم:w00:اصلا تا حالا ديدي من شلوخ كنم؟ من كجام بلاست آخه:icon_pf (34): دلم سكوت كرده امضام هم در موردم درسته چون منو نميشناسي اين فكر رو ميكني آواتارم هم بهم مياد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ کمکم داری پیشرفت میکنی فک کنک 3 4 تا تاپیک بزنی جهان 2 می میشی شقی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده