رفتن به مطلب

*** data base error در کوهستان های مشهد *** ____ مشهد 1 ____

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
آره همون ............. :vahidrk:

مشخص بود :ws3:

حالا هي من نمي خوام بگم رفتيم فتح قله ي قاف :banel_smiley_4: هي نمي خوام ريا بشه :banel_smiley_4: هي پيله كن

همين بس كه سيمرغ و هماي سعادت رو ببيني تو عكسمون كه به زور خودشو جا كرد تو كادر كه به حضور ما در قله ي قاف افتخار كنه جلو بچه هاش :banel_smiley_4:

740tsdgrm59opgxz8o41.jpg

• Like 9
  • پاسخ 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در
همين بس كه سيمرغ و هماي سعادت رو ببيني تو عكسمون كه به زور خودشو جا كرد تو كادر كه به حضور ما در قله ي قاف افتخار كنه جلو بچه هاش :banel_smiley_4:

این که بیشتر شبیه شتره تا سیمرغ! :ws52:

• Like 2
ارسال شده در
مشخص بود :ws3:

حالا هي من نمي خوام بگم رفتيم فتح قله ي قاف :banel_smiley_4: هي نمي خوام ريا بشه :banel_smiley_4: هي پيله كن

740tsdgrm59opgxz8o41.jpg

بوئینگه ؟؟؟:ws47:

چه مدلی؟

ارسال شده در
بوئینگه ؟؟؟:ws47:

چه مدلی؟

سيمرغ است و بلنداي قاف جايگاهش ، بعضي او را ققنوس و نامند و در باختر PHONIXE گويند ، قدما نيز هما خوانده اندش و سايه اش را مايه كامگهي خلق ؛ البت كه فرنگيان از اشك او به شفا نقل مي كنند ؛ مصريان باستان نيز اين عجيب را قوي ناميده اند و آواز قوي را به آواز سيمرغ در پسين ِ مرگ بر بلنداي قاف ترادف داده اند كه عطار نيز چنين از اوي ياد مي كند . عمرش را به سيصد و اندي تخمين برده اند ، مرگ را بر اوي غالب دانسته اند اما افول را از اوي سلب برده اند ، روايت است كه تخم درخت مو و عصاره ي مستي فزاي شيره ي آن را او به رسم سپاس بر كيكاووس ( يا كيقباد ) به زمين آورده است ، در اساطير جهان نماد جاوادنگي و بقا بوده و ترادفي دارد با يين يانگ مشرقيان ، كفايت است يا باز هم برايت بگويم ؟ :w02:

• Like 5
ارسال شده در
سيمرغ است و بلنداي قاف جايگاهش ، بعضي او را ققنوس و نامند و در باختر PHONIXE گويند ، قدما نيز هما خوانده اندش و سايه اش را مايه كامگهي خلق ؛ البت كه فرنگيان از اشك او به شفا نقل مي كنند ؛ مصريان باستان نيز اين عجيب را قوي ناميده اند و آواز قوي را به آواز سيمرغ در پسين ِ مرگ بر بلنداي قاف ترادف داده اند كه عطار نيز چنين از اوي ياد مي كند . عمرش را به سيصد و اندي تخمين برده اند ، مرگ را بر اوي غالب دانسته اند اما افول را از اوي سلب برده اند ، روايت است كه تخم درخت مو و عصاره ي مستي فزاي شيره ي آن را او به رسم سپاس بر كيكاووس ( يا كيقباد ) به زمين آورده است ، در اساطير جهان نماد جاوادنگي و بقا بوده و ترادفي دارد با يين يانگ مشرقيان ، كفايت است يا باز هم برايت بگويم ؟ :w02:

Phoenix! :w02:

• Like 1
ارسال شده در

حالا كه بحث به رخ كشيدنه همگي پيشته

ما تو شمال همينجوريش تو ارتفاع 3200 متري هستيم.حالا اگه هر وقت بخوايم كوهنوردي كنيم بايد كپسول اكسيژن همرامون ببريم

• Like 4
ارسال شده در

اینا رو که میدونستم ... اون که بالا سرتونه رو گفتم چیه .... :ws3:

• Like 2
ارسال شده در

laugh2.gif آخییییی میدونم خیلی دوست داشتین ما هم باشییییییییم .laugh2.gif

• Like 1
ارسال شده در
Phoenix! :w02:

hi5.gif

• Like 1
ارسال شده در
hi5.gif

پیشته بابا!!! :4chsmu1:

ارسال شده در
پیشته بابا!!! :4chsmu1:

shoo عزیزم:whistle::persiana__hahaha:

ارسال شده در
shoo عزیزم:whistle::persiana__hahaha:

:banel_smiley_4:

ارسال شده در
اینا رو که میدونستم ... اون که بالا سرتونه رو گفتم چیه ....[/b] :ws3:

اون لوبياي سحرآميزه ديگه مگه نمي دوني ؟ :w58:

laugh2.gif آخییییی میدونم خیلی دوست داشتین ما هم باشییییییییم .laugh2.gif

4fvfcja.gif

• Like 3
ارسال شده در
حالا كه بحث به رخ كشيدنه همگي پيشته

ما تو شمال همينجوريش تو ارتفاع 3200 متري هستيم.حالا اگه هر وقت بخوايم كوهنوردي كنيم بايد كپسول اكسيژن همرامون ببريم

جدیییییی شمال زندگی میکنی؟

چقد خووووووووووووووووووووووووووب:ws37:

اینقد دوست دارم شمال زندگی کنم :persiana__hahaha:

من بالاخره میام شمال:ws50:

• Like 4
ارسال شده در

جدی؟؟؟

رطوبتش رو میتونی تحمل کنی؟؟

• Like 2
ارسال شده در
جدی؟؟؟

رطوبتش رو میتونی تحمل کنی؟؟

آره باور کن خیلی دوس دارم .

اره میتونم البته خوب اذیت که میشم عادت ندارم اونم من که به هوای خشک مشهد عادت دارم ولی خوب کلا هر وقت میریم شمال من زیاد اذیت نمیشم داداش سوسولم اذیت میشن :persiana__hahaha:

• Like 2
ارسال شده در

اگه خواستي ويزا بگيري بگو خودم وساطت ميكنم.آخه فكر نميكنم راهت بدن:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
اون لوبياي سحرآميزه ديگه مگه نمي دوني ؟ :w58:

4fvfcja.gif

don-t_mention.gif

:persiana__hahaha:

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...