sih092 1978 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سلام به همه بروبچ گل نواندیش از اونجایی که قرار قبلی نواندیشانی ها در مشهد پرشور برگزار شد من و ایلیا تصمیم گرفتیم از این به بعد جمعه ها قرار کوه بزاریم حالا یه مختصر گزارشی ازقرار کوه این هفته میخوام واستون بزارم پنج شنبه هفته قبل بعد از تحقیقات پیشرفته و کارشناسی در مورد آب وهوا تصمیم گرفتیم جمعه بریم کوه و بعد از کلی رایزنی با مشهدی های عزیز قرار شد 416515165 نفر بیان کوه ، من و ایلیا اینجوری:jawdrop: شده بودیم خلاصه بشنوید از جمعه من ویکی از دوست های دانشگام رفتیم سر قرار ایلیا زودتر از ما اومده بود و با دوستش تو فاصله 10 متری ما واستاده بود اما خوب جالبیش اینجاست که یک ربع همدیگرو دیده بودیم و نشناخته بودیم البته تقصیر ایلیا هم بود سیبیلاشو زده بود :167: خلاصه ما 45 دقیقه ای منتظر شدیم و به هر کدوم از 416515165 نفر که زنگ میزدیم تماس رو رجکت میکردند آره درست حدس زدید از 416515165 نفر فقط ما 4 نفر اومده بودیم(البته زهرا و سمندون هم قبل ما اومده بودن و فته بودند بالای کوه که بعدا ما مدارکشو پیدا کردیم که حالا عکس ها رو بزارم کامل میفهمید) خلاصه راه افتادیم و رفتیم بالا و بعد از راهپیمایی کوتاهی یکی از دستکش های زهرا رو که جا گذاشته بود پیدا کردیم(این همون مدرکی که بالا گفتم) خلاصه یه چای خوردیم و به راهمون ادامه دادیم که یکی از دستکش های سمندون رو هم پیدا کردیم اینم عکس هاش اینم من و ایلیا و سمندون و زهرا فعلا تا اینجا رو داشته باشید بقیشو فردا میزارم میفهمید اسم تاپیک واسه چی دیتا بیس ارور گذاشتم قسمت دوم داستان 21
bme.masood 5832 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من اول از همه مراتب شدید عذرخواهی خودم رو اعلام و اشد مجازات را خواستارم واقعا شرمندم بخدا من نمیدونم چرا 1% هم احتمال ندادم که منظور از 8 ، 8 صبح باشه اخه من دقیقا 8صبح امتحان سیبرنتیک داشتم جاتون خالی خیلی هم سخت بود واسه همین ریجکت کردم چون سر جلسه بودم ( شانسم گرفت ننداختم بیرون ) :imoksmiley: خلاصه واقعا ببخشید میدونم توجیحم قابل قبول نیست 7
sih092 1978 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من اول از همه مراتب شدید عذرخواهی خودم رو اعلام و اشد مجازات را خواستارم واقعا شرمندم بخدا من نمیدونم چرا 1% هم احتمال ندادم که منظور از 8 ، 8 صبح باشه اخه من دقیقا 8صبح امتحان سیبرنتیک داشتم جاتون خالی خیلی هم سخت بود واسه همین ریجکت کردم چون سر جلسه بودم ( شانسم گرفت ننداختم بیرون ) :imoksmiley: خلاصه واقعا ببخشید میدونم توجیحم قابل قبول نیست اشکال نداره مسعود جونییییییییییی پیش میاد دیگه ایشالله هفته بعدی با نهار دادن به بچه ها جبران میکنی 6
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من مي خوام يه اعترافي بكنم روم سياه :icon_pf (34): اون ايليايي كه اومده بود اين ايليا نبود 9
sih092 1978 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من مي خوام يه اعترافي بكنم روم سياه :icon_pf (34): اون ايليايي كه اومده بود اين ايليا نبود آفرین اعتراف کن سبک میشی پس کی بود؟ 5
CodePlus 15426 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سیلااااااام پیشته ... !!!!!!!!!!!! از طرف گروه کوهنوردیه تهران و حومه ... 6
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 آفرین اعتراف کن سبک میشی پس کی بود؟ آريا :icon_pf (34): 5
sih092 1978 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سیلااااااامپیشته ... !!!!!!!!!!!! از طرف گروه کوهنوردیه تهران و حومه ... سیلام آخه نازی..... حسودیتون شده از طرف گروه کوه نوردی مشهد و اطراف ... 4
CodePlus 15426 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سیلام آخه نازی..... حسودیتون شده از طرف گروه کوه نوردی مشهد و اطراف ... اونجا که آسفالت داره .. کوه نیست که .... متقلبا .......
sih092 1978 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 2010 گروه کوهنوردی تهران و حومه تقدیم میکند حالا میای تو تاپیک مشهدی ها تبلیغات میکنی:w00: حیف که ابزار این تالار رو ندارم 2
sih092 1978 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 2010 اونجا که آسفالت داره .. کوه نیست که .... متقلبا ....... اولا که کوه حالا عکس های بعدی رو بزارم میفهمی ثانیا کوه های مشهد با کلاسه همه جاش آسفالته ثالثا به فرض محال هم که آسفالت باشه ما مشهدی ها حداقل روی آسفالت رفتیم شما تهرانی ها که اونجا هم نرفتید 7
CodePlus 15426 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 اولا که کوه حالا عکس های بعدی رو بزارم میفهمی ثانیا کوه های مشهد با کلاسه همه جاش آسفالته ثالثا به فرض محال هم که آسفالت باشه ما مشهدی ها حداقل روی آسفالت رفتیم شما تهرانی ها که اونجا هم نرفتید داداش .. خوبه میتونی تالار همکارا رو ببینی و اینو میگی ... شایدم نمیتونی ... 2
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 مي بينم كه مي بينم ؛ما نيز يك عكس رو مي كنيم كه هيچكدامشان را نشناسيد ! اين عكس در ارتفاع 2876 متري از سطح زمين گرفته شده است 8
CodePlus 15426 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 اين عكس در ارتفاع 2876 متري از سطح زمين گرفته شده است نه بابا ..... :w127: حتما عکس جاذبه (بقول مموتی ) ما تو 3000 متری میریم پیک نیک .... اینو ..:4chsmu1:
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 نه بابا ..... :w127: حتما عکس جاذبه (بقول مموتی ) ما تو 3000 متری میریم پیک نیک .... اینو ..:4chsmu1: تو هنوز زنده اي ؟ :Ghelyon: 3000 متري از زير دريا ديگه نه !؟ به قول يه بزرگي ، پيييشته بينيم باابااا 3
CodePlus 15426 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 تو هنوز زنده اي ؟ :Ghelyon: 3000 متري از زير دريا ديگه نه !؟ به قول يه بزرگي ، پيييشته بينيم باابااا آره همون ............. :vahidrk:
ارسالهای توصیه شده