sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اندر فواید سیگار کشیدن !!! 1- سیگار كشیدن باعث میشه شما هرچه سریع تر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدی رو كسب كنید. 2- وقتی سیگار بكشین یه سرفه هایی میكنین به خدا همچین سر تون حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد. 3- اونایی كه سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن كه روابط عاطفی عمیقی با چای و نسكافه پیدا كردن. 4- اگه سیگاری بشین برای مواقع بیكاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری، بیزاری، بیذاتی، بیماری، سیرابی، لیوانی، خوشحالی، ناراحتی و سایر مواقع بهترین امكان رو در اختیار دارین. 5- اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن دودی پیدا كنین. 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اندر فواید سیگار کشیدن !!! 1- سیگار كشیدن باعث میشه شما هرچه سریع تر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدی رو كسب كنید. 2- وقتی سیگار بكشین یه سرفه هایی میكنین به خدا همچین سر تون حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد. 3- اونایی كه سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن كه روابط عاطفی عمیقی با چای و نسكافه پیدا كردن. 4- اگه سیگاری بشین برای مواقع بیكاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری، بیزاری، بیذاتی، بیماری، سیرابی، لیوانی، خوشحالی، ناراحتی و سایر مواقع بهترین امكان رو در اختیار دارین. 5- اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن دودی پیدا كنین. اییییییییی از دود سیگار متنفرم پژوهشگرا جدیدا گفتن توش گاز رادون داره پسرای اوباش دانشگاه ما هم که مدام این لوله اگزوز تو دهنشون روشنه ایشالا همین روزا به اجداد خودشون میپیوندن مارو خلاص میکنن 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اندر فواید سیگار کشیدن !!! 1- سیگار كشیدن باعث میشه شما هرچه سریع تر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدی رو كسب كنید. 2- وقتی سیگار بكشین یه سرفه هایی میكنین به خدا همچین سر تون حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد. 3- اونایی كه سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن كه روابط عاطفی عمیقی با چای و نسكافه پیدا كردن. 4- اگه سیگاری بشین برای مواقع بیكاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری، بیزاری، بیذاتی، بیماری، سیرابی، لیوانی، خوشحالی، ناراحتی و سایر مواقع بهترین امكان رو در اختیار دارین. 5- اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن دودی پیدا كنین. الآن قراره آدمهاي سيگاري معلوم بشن:167: خوبه كه مرجع من حروم نميداند تابلو شد ديگه. خب بابا جون آقاي دكتر ... كه شما نوشته هاشون رو خيلي دوست دارين هم سيگار مكشيد. علامه ... هم آيت الله ... هم. الآن نگين اون موقع خيلي هم آثار بدش معلوم نبود. شايدم شماها درست بگين. كلا خوب بده اما بد تا بد شايد براي همون حسنهايي كه ميگي يه چيزايي توي مايه هاي مورد 4. لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ ای خدا ...... :icon_pf (34): اسم سیگار هم که میاد من حالم بد می شه و یاد سردرد می افتم آخه یکی نیست بگه این لعنتی چه آرامشی می ده که مثل ماشین دیزلی آتیش به آتیش این رو می گیری لای انگشتات و دود می کنی ؟! :w00: حالا خودت به جهنم اون بدبختی که داره از کنارت رد می شه و همه رو یه جا داری می کنی توی ریه اش چه گناهی کرده :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ آخه یکی نیست بگه این لعنتی چه آرامشی می ده که مثل ماشین دیزلی آتیش به آتیش این رو می گیری لای انگشتات و دود می کنی ؟! :w00: هيچ آرامشي. حالا خودت به جهنم اون بدبختی که داره از کنارت رد می شه و همه رو یه جا داری می کنی توی ریه اش چه گناهی کرده معمولا اين چيزا رو رعايت ميكنيم 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هيچ آرامشي. معمولا اين چيزا رو رعايت ميكنيم پس چرا می کشین ؟!!! ...... خوبه باز شما رعایت می کنی اما بعضی ها که واقعا .....:w00: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یاد اون قصه افتادم که یه بوسه از دختر سیگاری خواسته بود. اونم نداده بود. بعدش پسره دنبال دختره که میرفته میبینه دختره سیگارشو کشید و ته اونو انداخت. پسر هم میره ته سیگار رو ور میداره و میکشه و میگه. سیگار لبت بوسه زد و من لب سیگار دیدی که چگونه ز لبت بوسه گرفتم. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ ای خدا ...... :icon_pf (34):اسم سیگار هم که میاد من حالم بد می شه و یاد سردرد می افتم آخه یکی نیست بگه این لعنتی چه آرامشی می ده که مثل ماشین دیزلی آتیش به آتیش این رو می گیری لای انگشتات و دود می کنی ؟! :w00: حالا خودت به جهنم اون بدبختی که داره از کنارت رد می شه و همه رو یه جا داری می کنی توی ریه اش چه گناهی کرده :vahidrk: اونایی که دود سیگار اذیتشون میکنه میتونن از ماسک ضد گاز استفاده کنن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یاد اون قصه افتادم که یه بوسه از دختر سیگاری خواسته بود. اونم نداده بود. بعدش پسره دنبال دختره که میرفته میبینه دختره سیگارشو کشید و ته اونو انداخت. پسر هم میره ته سیگار رو ور میداره و میکشه و میگه.سیگار لبت بوسه زد و من لب سیگار دیدی که چگونه ز لبت بوسه گرفتم. اون احیانا لیوان نبود ؟!!! ....... که میگفت : لیوان ز لبت بوسه گرفت و من ز لیوان دیدی ز لبت بوسه زدم به چه عنوان 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پس چرا می کشین ؟!!! ...... حق با شماست سپيده جان. حرف حساب جواب نداره. يه چيزي انسانها براي همه كارهايي كه ميكنن دليل دارن؟ يه چيز ديگه خود كشي آروم بهتره يا سريع يا هر دوتاش بده؟ هر دوتاش بده؟ .... بيخيال توضيحش سنگين ميشه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هوس سيگار كردم. چاي سيگار و بعد سيگار چاي....بعد از هدفمند كردن يارانه ها بيشتر مي چسبه.چرا؟نميدونم. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اون احیانا لیوان نبود ؟!!! ....... که میگفت : لیوان ز لبت بوسه گرفت و من ز لیوان دیدی ز لبت بوسه زدم به چه عنوان شاید. ولی من اینو تو کتاب کارو خونده بودم. 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هوس سيگار كردم.چاي سيگار و بعد سيگار چاي....بعد از هدفمند كردن يارانه ها بيشتر مي چسبه.چرا؟نميدونم. من می دونم....... آخه بعد از هدفمند کردن یارانه ها مردن هم هدفمند شده مخصوصا با این روشی هم که شما در پیش گرفتی خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر کنی به هدفت می رسی انشا ا..... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ برای تنهایی های گاه و بیگاهم: دود سيگار باز میپیچد مثل تو لابه لای افكارم طعم شیرین بوسه ات پیداست در نفسهای تلخ و بیمارم رفته ای تا همیشه – تا هرگز - سهم من خاطرات سردرگم نیستی تا كنار من باشی... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ مخصوصا با این روشی هم که شما در پیش گرفتی خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر کنی به هدفت می رسی انشا ا..... :icon_pf (34): نميتوني ارشاد كني چيزم نكن.......... 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ نميتوني ارشاد كني چيزم نكن.......... جناب شیخ ارشاد در مورد کسی کار سازه که بین دو راهی قرار گرفته باشه و بخوای به جهت درست راهنماییش کنی نه کسی که تصمیمش رو گرفته و از انجام کارش هم لذت می بره :icon_pf (34): خود شما ..... مثلا این همه اطرافیانتون بهتون می گن سیگار نکشین براتون ضرر داره و ..... اما شما هیچ وقت به حرفاشون توجهی نکردین چون از سیگار کشیدن لذت می برین و هنوز ارضاتون می کنه حالا من هی بیام بگم جناب شیخ ، آقا محسن و .......... سیگار نکش به خدا هیچ ثمری نداره و همه آرامشی که ازش حرف می زنین تلقینه به خدا تنها باعث جونتون می شه و هیچ مشکلی رو هم حل نمی کنه باور کن 10 سال آخر عمرت رو باید روی تخت بیمارستان باشی و با کپسول اکسیژن زندگی کنی باورکن .......... آیا شما توجهی می کنین ؟! خب مسلمه که نمی کنین ..... :w00:من هم براتون طلب استجابت دعا کردم :viannen_38: مگر غیر از اینه که خودتون گفتین سیگار کشیدن = مرگ تدریجی ؟! 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ جناب شیخ ارشاد در مورد کسی کار سازه که بین دو راهی قرار گرفته باشه و بخوای به جهت درست راهنماییش کنی نه کسی که تصمیمش رو گرفته و از انجام کارش هم لذت می بره :icon_pf (34): خود شما ..... مثلا این همه اطرافیانتون بهتون می گن سیگار نکشین براتون ضرر داره و ..... اما شما هیچ وقت به حرفاشون توجهی نکردین چون از سیگار کشیدن لذت می برین و هنوز ارضاتون می کنه حالا من هی بیام بگم جناب شیخ ، آقا محسن و .......... سیگار نکش به خدا هیچ ثمری نداره و همه آرامشی که ازش حرف می زنین تلقینه به خدا تنها باعث جونتون می شه و هیچ مشکلی رو هم حل نمی کنه باور کن 10 سال آخر عمرت رو باید روی تخت بیمارستان باشی و با کپسول اکسیژن زندگی کنی باورکن .......... آیا شما توجهی می کنین ؟! خب مسلمه که نمی کنین ..... :w00:من هم براتون طلب استجابت دعا کردم :viannen_38: مگر غیر از اینه که خودتون گفتین سیگار کشیدن = مرگ تدریجی ؟! حالا بماند كه خودت يه تنه براساس ذهنياتت رفتي به قاضي. ما اينكه فقط بگي نكش كه نشد راه!!! پرسيدي چه طروي بشه كنار ميزاري؟ ميخواي ترك كني يا نه؟ فك كردي از چهراهي ميشهوارد شد؟ و هزار ...؟ قبل از اينكه سيگاري بشم هميشه دود سيگار كهبهم ميخورد حالم بدميشد و از سيگاريها متنفر بودم. اما چه ميكنه اين كوي!!! بماند نميگم كس ديگه باعث شده يا شرايط و ... همش بهونه است. اما يه بهونه ميخوام براي كنار گذاشتن و ... بيخيال ما ها خوش باش. حالا اگه حال داشتي يه سري به اين تاپيك بزن تا نظرم رو در مورد مرگ بدوني. البته اگه صلاح بود. يه وقت منحرف نشي هان:icon_pf (34): مرگ لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ حالا بماند كه خودت يه تنه براساس ذهنياتت رفتي به قاضي.ما اينكه فقط بگي نكش كه نشد راه!!! پرسيدي چه طروي بشه كنار ميزاري؟ ميخواي ترك كني يا نه؟ فك كردي از چهراهي ميشهوارد شد؟ و هزار ...؟ قبل از اينكه سيگاري بشم هميشه دود سيگار كهبهم ميخورد حالم بدميشد و از سيگاريها متنفر بودم. اما چه ميكنه اين كوي!!! بماند نميگم كس ديگه باعث شده يا شرايط و ... همش بهونه است. اما يه بهونه ميخوام براي كنار گذاشتن و ... بيخيال ما ها خوش باش. حالا اگه حال داشتي يه سري به اين تاپيك بزن تا نظرم رو در مورد مرگ بدوني. البته اگه صلاح بود. يه وقت منحرف نشي هان:icon_pf (34): مرگ من هم دقیقا همین رو گفتم که با گفتن "سیگار نکش " هیچ چیزی تغییر نمی کنه نپرسیدم چطور می شه ترک کرد و چطور می شه وارد شد چون می دونستم که تنها راهش اینه که شما خودت بخوای و خودت خسته بشی نپرسیدم می خوای ترک کنی یا نه چون اگر می خواستی دنبال راه ترکش بودی نه از لذت کشیدنش دلیلی محکم تر از این هم می تونه باشه که داری به خودت صدمه می زنی ؟! هیچ چیز توی دنیا این قدر ارزش نداره که بخوای سلامتیت رو به خطر بندازی (چه سلامت روح و چه سلامت جسم ) من همه این ها رو می فهمم چون داییم که یکی از عزیزانمه سیگاری بود اون هم وقتی که کوچیک بود حالش از دود سیگار بد می شد اما وقتی کسی که عاشقش بود بهش خیانت کرد به سیگار روی آورد تا به آرامشی که همه ازش می گفتن برسه فقط من می دونستم و هر لحظه بهش یادآوری می کردم که داره با جونش بازی می کنه اما قبول نمی کرد تا جایی که خودش خسته شد و دیگه این سیگار ارضاش نکرد و فهمید که هیچ کس اون قدر ارزش نداره که بخواد زندگی خودش رو برای اون حروم کنه اون موقع بود که ناگهان تصمیم گرفت سیگار رو بذاره کنار بهتره به جای آوردن 100 تا بهانه برای ادامه این راه که آخرش به پوچیه 1 دلیل توی وجود خودت ، برای خودت، پیدا کنی و این راه رو ادامه ندی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده