شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره چه جورم. از هر جاییم مثل یک درخت بارور،یک بچه رشد کرد......... بنازم این هنر باغبان را که چه درختی به من پیوند زد...... ایول پس بازم بهشت واجب شدی بهشت زیر پاته! قااه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کاش ولم میکردند. یک لحظه کنار نهر شیر و عسل دراز کشیدم خستگی در کنم،دیدم 4 تا غلمان خندان بالای سرم ایستاده اند. :icon_pf (34): گفتم چه گشته؟ گفتند نتیجه اعمال خوبت رسید،میخواهیم یه پاداش اساسی دیگه بهت بدیم...... :ws47: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :ws47: بخندین،به من بدبخت........ گیره غلمان حبشی بیوفتین میفهمین...... 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نه همینجوری خوبهاولین امامزاده بی حجاب میان امامزاده رو به اتیش میکشن :icon_pf (34): کاش ولم میکردند. یک لحظه کنار نهر شیر و عسل دراز کشیدم خستگی در کنم،دیدم 4 تا غلمان خندان بالای سرم ایستاده اند. :icon_pf (34): گفتم چه گشته؟ گفتند نتیجه اعمال خوبت رسید،میخواهیم یه پاداش اساسی دیگه بهت بدیم...... حوریها کجا بودن که غلمانها بهت پاداش میدادن:w58: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بخندین،به من بدبخت........ گیره غلمان حبشی بیوفتین میفهمین...... من هیزم جهنمم:w16: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بخندین،به من بدبخت........ گیره غلمان حبشی بیوفتین میفهمین...... ای بابا ترس نداشته بید! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میان امامزاده رو به اتیش میکشن :icon_pf (34): نه پدیده جدید در امامزاده ها میشی هواتو دارن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ حوریها کجا بودن که غلمانها بهت پاداش میدادن:w58: حوری واسه اعمال نیک کوچک است. من همه اعمال نیکم بزرگ بود،مثل ساخت مدرسه و....... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کاش ولم میکردند. یک لحظه کنار نهر شیر و عسل دراز کشیدم خستگی در کنم،دیدم 4 تا غلمان خندان بالای سرم ایستاده اند. :icon_pf (34): گفتم چه گشته؟ گفتند نتیجه اعمال خوبت رسید،میخواهیم یه پاداش اساسی دیگه بهت بدیم...... اسی اونوقت غلمانا تو صف وامیستادن یاد همه با هم پاداشتو میذاشتن کف دستت:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نه پدیده جدید در امامزاده ها میشی هواتو دارن اره کلی معروف میشم :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ حوری واسه اعمال نیک کوچک است. من همه اعمال نیکم بزرگ بود،مثل ساخت مدرسه و....... یعنی منم باید اعمال نیک بزرگ داشته باشم بهم غلمان بدن؟؟؟:w58: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اسی اونوقت غلمانا تو صف وامیستادن یاد همه با هم پاداشتو میذاشتن کف دستت:ws28: عجب گیری افتادیما!!!! ما شدیم در نقش یک رقاصه بدکاره،هی میگن بگو،بگو،بگو...... 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میان امامزاده رو به اتیش میکشن :icon_pf (34): حوریها کجا بودن که غلمانها بهت پاداش میدادن:w58: به احتمال زیاد حوریا بهشت یکم رفته بودن سراغ هم جنسای خودشون :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یعنی منم باید اعمال نیک بزرگ داشته باشم بهم غلمان بدن؟؟؟:w58: تو که غلمان نمیخواهی بابا...... یه عرب گدای مدینه که چلاق بوده و مومن بوده و نمازش ترک نمیشده را میندازن جلوت...... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ عجب گیری افتادیما!!!! ما شدیم در نقش یک رقاصه بدکاره،هی میگن بگو،بگو،بگو...... من جات باشم کتاب چاپ میکنم مگه تو چیت از مجلسی کمتر بید؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو که غلمان نمیخواهی بابا...... یه عرب گدای مدینه که چلاق بوده و مومن بوده و نمازش ترک نمیشده را میندازن جلوت...... میگی چپر چلاقاشو به آتیش پاره میدن؟ 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ یعنی منم باید اعمال نیک بزرگ داشته باشم بهم غلمان بدن؟؟؟:w58: :jawdrop::jawdrop::jawdrop:همه از غلمان فرار میکنن تو میخوای غلمان بگیری 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میگی چپر چلاقاشو به آتیش پاره میدن؟ آخه اعمال نیکش هم چپر چلاقه!!! مثلا خمس نمیده.......:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آخه اعمال نیکش هم چپر چلاقه!!! مثلا خمس نمیده.......:icon_pf (34): اگه تا حالا هم خمس نداده سعی کنه خمس یارانشو بده که واجب واجبه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من جات باشم کتاب چاپ میکنم مگه تو چیت از مجلسی کمتر بید؟ تیتر کتابو چی بذارم؟ غلمان بدو ، اسی بدو....... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده