Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 چادرمون کجا بود نه اتفاقا تصورت از من یه بچه مثبته تصورا یک بچه حزب اللهی است..... 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 تصورا یک بچه حزب اللهی است.....[/quote اخ جون از نظر یکی من خوف بودم به گروه خونی من میخوره اخه 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 به گروه خونی من میخوره اخه ربطی به گروه خونی نداره،مهم بصیرته،که یک چشمه هایی از اون بصیرت در تو موجوده..... 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ربطی به گروه خونی نداره،مهم بصیرته،که یک چشمه هایی از اون بصیرت در تو موجوده..... بله ما با چشم دل میبینیم عما مه تو بده برم بالا منبر 2
★napadid★ 2337 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 تصورا یک بچه حزب اللهی است..... حزب اللهی بودن بد نیست به نظرم منو از نزدیک ندیدی تا حالا فکر نکن از اینام که ریش میذارن ، یقه بسته لباس رو شلوار و....... حکومت رو هم قبول ندارم حزب اللهی بودن خوبه به اونا که میریزن مردمو میکشن نگاه نکن اونا حزب اللهی نیستن. یعنی من قبول ندارم مثلا اگه 1 ژیان بگه من بنزم تو میگی بنز بده؟ بیاید همه چیو قاطی نکنیم با هم 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 حزب اللهی بودن بد نیست به نظرم منو از نزدیک ندیدی تا حالا فکر نکن از اینام که ریش میذارن ، یقه بسته لباس رو شلوار و....... حکومت رو هم قبول ندارم حزب اللهی بودن خوبه به اونا که میریزن مردمو میکشن نگاه نکن اونا حزب اللهی نیستن. یعنی من قبول ندارم مثلا اگه 1 ژیان بگه من بنزم تو میگی بنز بده؟ بیاید همه چیو قاطی نکنیم با هم اخه من دو زار نیستم اما خدا رو قبول دارم 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 حزب اللهی بودن خوبه به اونا که میریزن مردمو میکشن نگاه نکن اونا حزب اللهی نیستن. یعنی من قبول ندارم حزب فقط حزب علی...... رهبر فقط ناپدیدعلی........... :w00: 1
★napadid★ 2337 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 حزب فقط حزب علی......رهبر فقط ناپدیدعلی........... :w00: اما من جدی گفتم حزب اللهی بودن اون هم خدایی که تو ذهن منه فوق خوبه در بعضی موارد منم اونا که تو قبول نداری قبول ندارم ادم خشکی هم نیستم خیلی هم مذهبی و اینام نیستم به خدا اما اعتقاد دارم 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 حزب اللهی بودن اون هم خدایی که تو ذهن منه فوق خوبه خود واژه حزب اللهی مشکل داره..... عین این میمونه که بگی من یک نازی طرفدار هیتلرم،اما تعریف متفاوتی از هیتلر و نازیسم در ذهنم دارم. هر چیزی را با گذشته و عملش میسنجند نه با آرمان هایش....... 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 من میگم اینا اسمشونو دزدین گزاشتن حزب اللهی:w00:واسه اینا نبود اینا کش رفتن:w00:اصلا کدوم ارمانشون در زاه خدا بود:w00: مثلا حزب اللهی خوب کیه؟ یک نمونه از صدر اسلام عزیز تا کنون نام میبری؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 مثلا حزب اللهی خوب کیه؟ یک نمونه از صدر اسلام عزیز تا کنون نام میبری؟ من 2
حانی 3371 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 چرا سعی دارید کسی رو قانع کنید که با هیچ منطقی جور در نمی یاد اون تفکراتش مینا جون شما بیخیال شو عمرا بتونی این اسی رو با اون تفکرات قانع کنی
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 من چه حزب خوبی؛فقط خود تو به تنهایی واسه نابودی این حزب کفایت میکنی......
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 چرا سعی دارید کسی رو قانع کنید که با هیچ منطقی جور در نمی یاد اون تفکراتش مینا جون شما بیخیال شو عمرا بتونی این اسی رو با اون تفکرات قانع کنی قربون اون منطق 1400 سالت بشم من که هیچ اسلحه و زمانی برش کارساز نیست... 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 چرا سعی دارید کسی رو قانع کنید که با هیچ منطقی جور در نمی یاد اون تفکراتش مینا جون شما بیخیال شو عمرا بتونی این اسی رو با اون تفکرات قانع کنی یا ما این اسی رو قانع میکنیم یا این ما رو چه حزب خوبی؛فقط خود تو به تنهایی واسه نابودی این حزب کفایت میکنی...... اون حزبی که تو میگی اره:w00:اما اون حزبی که من میگم نه ما بریم کلاس 2
حانی 3371 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 قربون اون منطق 1400 سالت بشم من که هیچ اسلحه و زمانی برش کارساز نیست... ترجیح می دم بمیرم تو قربون منو اعتقاداتو منطقام نری به پا کلاهتو باد نبره اقای اسی با منطق مدرنیسم و به روز باز جای شکرش باقیه ما دلمون به منطق 1400 سال پیش خوشه تو دلت به چیت خوشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
spow 44202 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 دوستان گلم من نمیدونم ادامه این بحث برای چیه شاید خیلیاتون با برداشتهای من از دین واجتماع اشنایی داشته باشید ولی کلا لزومی نیست همه مثل ما فکرکنن چه معتقد باشی چه نباشی باید امیدواربود که پیش وجدان خودمان وفقط خودمان شرمنده نباشیم چه به اصول ومبانی دینی پایبند باشی چه لاییک باشی چه لاقید چه زاهد این تکرر مباحث فقط موجب کدورت میشه امیدوارم مجبور نشم تاپیک رو قفل کنم موفق باشیم 6
Ehsan 112349 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ترجیح می دم بمیرم تو قربون منو اعتقاداتو منطقام نری به پا کلاهتو باد نبره اقای اسی با منطق مدرنیسم و به روزباز جای شکرش باقیه ما دلمون به منطق 1400 سال پیش خوشه تو دلت به چیت خوشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دلم به خودم خوشه و خدای خودم...... منتظر نیستم کسی منجی من باشه و واسطه من...... از بس در گذشته سیر کردین و به کهکشان به دید شاهراه علی نگریسته اید (علی شریعتی) ، همه چیز را مدرن میبینین !!!!!! در ضمن قرار نشد دری وری بگی........... خوب میدونی با کسانیکه اینجوری بیان جلو؟،صد مرتبه بدتر مثل خودشون باهاشون حرف میزنم.... 3
حانی 3371 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 دوستان گلممن نمیدونم ادامه این بحث برای چیه شاید خیلیاتون با برداشتهای من از دین واجتماع اشنایی داشته باشید ولی کلا لزومی نیست همه مثل ما فکرکنن چه معتقد باشی چه نباشی باید امیدواربود که پیش وجدان خودمان وفقط خودمان شرمنده نباشیم چه به اصول ومبانی دینی پایبند باشی چه لاییک باشی چه لاقید چه زاهد این تکرر مباحث فقط موجب کدورت میشه امیدوارم مجبور نشم تاپیک رو قفل کنم موفق باشیم :w139::w139:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری