shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خدمتگزاران بهشتی آنقدر زیبا و سفید چهره و باصفا هستند که گویی مرواریدهایی در صدفند. این نوجوانان، که همواره در شکوه و طراوت جوانی به سر میبرند، گرداگرد بهشتیان میگردند و در خدمت آنها هستند. این نوجوانان زیبا با قدحها و کوزهها و جامهای پر از شراب طهور که از نهرهای جاری بهشتی برداشته شده در اطراف آنها میگردند و آنان را سیراب میکنند. هر یک از مؤمنان خدمتگزارانی مخصوص به خود دارد. گرچه در بهشت نیازی به خدمتکار نیست، و هر چه بخواهند در اختیار آنها قرار میگیرد، ولی وجود خدمتکاران خود احترام و اکرام بیشتری برای بهشتیان است. از آنجا که بهشت جای غم و اندوه نیست، این خدمتگزاران نیز از خدمت به مؤمنان نهایت لذت را میبرند. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اسی من و نترسون یعنی سنک مرمره....وای نههههراستی مگه مجلسی با غلمان هم بوده؟ قااااه تازه سنگ مرمر،برای پرهیزکاران و ...... است. برای آدمای معمولی،سنگ پا و ....... است...... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بیچارگی ما زنها رو ببینی: موقعيت يك زن در دنيا خارج از حالات زير نيست: 1-قبل از ازدواج (بصورت عازب) ميميرد، كه در اينصورت خداوند همسرى از دنيا را برايش تعيين ميكند، همسرى كه مورد پسند آن زن باشد، زيرا يكى از نعمتهاى بهشتى همانا نزديكى زن و شوهر ميباشد و اين نعمت منحصر به يكى غير از ديگرى نيست. 2-بعد از طلاق و قبل از ازدواج با همسر ديگر ميميرد، كه در اينصورت نيز حكمش مانند حكم بالا است، يعنى خداوند همسرى را از دنيا برايش تعيين ميكند همسرى كه مورد پسند آن زن باشد. 3-زن شوهر دارد، ولى شوهرش دوزخى ميشود و با او به بهشت نميرود، در اينصورت مردانى كه در دنيا زن نداشته اند و يا زن داشته اند ولى دوزخى شده اند، به ازدواج اين زنان در ميآيند. 4-بعد از ازدواج ميميرد، كه در اينصورت شوهرش در بهشت همان شوهر دنيايش ميباشد. 5-شوهرش ميميرد، و او تا لب مرگ بى شوهر ميماند، كه در اينصورت شوهرش در بهشت همان شوهر دنيايش ميباشد. 6-شوهرش ميميرد و يك مرد ديگر با او ازدواج ميكند، كه در اينصورت اگر در دنيا بمرور زمان با چند شوهر ديگر يكى پس از ديگرى ازدواج كرده باشد، در اينصورت شوهرش در بهشت آخرين شوهرش در دنيا ميباشد. پيامبر صلى الله عليه و سلم فرموده است: "{ المرأة لآخر أزواجها } [صحيح - سلسلة أحاديث صحيحة ألباني[ و حذيفه ابن يَمان به زنش گفت: "اگر ميخواهى من شوهرت در بهشت باشم، پس بعد از مرگ من با هيچكس ازدواج نكن، زيرا يك زن در بهشت نصيب آخرين شوهرش در دنيا ميباشد هر چند شوهران زيادى يكى پس از ديگرى داشته باشد، و براى همين خداوند ازدواج با زنان پيامبر پس از مرگ او حرام فرمود زيرا همه آنها در بهشت زنان پيامبر خواهند بود." 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: چرا این شکلی شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از من نپرس وگرنه میگم غلمان! اگه غلمان بهتره به من بگین میخوام به پسرا فخر بفروشم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مرد مومن و خداجوی عرب...... اگه خیلی زن خوبی باشه،شاید از شهدای جنگ بدر و احد و..... نصیبش شود...... من چه گناهی کردم عرب نیستم:pichak29::pichak29::pichak29: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چرا این شکلی شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توضیحشو نوشتم بخون 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ براى همين خداوند ازدواج با زنان پيامبر پس از مرگ او حرام فرمود زيرا همه آنها در بهشت زنان پيامبر خواهند بود." مگه نمیگن،همه این زنان یا بیوه بوده اند یا پیر،تو بهشت پیرزن به چه دردی میخوره.......:w00: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تازه سنگ مرمر،برای پرهیزکاران و ...... است. برای آدمای معمولی،سنگ پا و ....... است...... قاااااه ترکیدم از خنده خفه نشی اسی سنگ پا هم بد نیستا! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من چه گناهی کردم عرب نیستم:pichak29::pichak29::pichak29: بهشت ایرانی ها بهتره 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من چه گناهی کردم عرب نیستم:pichak29::pichak29::pichak29: کار خوب بکن،عرب از خجالتت در میاد..... 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بهشت ایرانی ها بهتره برا مردا یا زنا ؟:pichak29::confused: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه نمیگن،همه این زنان یا بیوه بوده اند یا پیر،تو بهشت پیرزن به چه دردی میخوره.......:w00: اسی جون من مجبورم بازم این سوالو بپرسم؟ آخه کی رفته اون دنیا این همه خبر اورده؟.................... تا کی باید این خرافاتو بشنویم؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ برا مردا یا زنا ؟:pichak29::confused: برو خودت دستگیرت میشه 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کار خوب بکن،عرب از خجالتت در میاد..... :w74::w74::w74: نکنه نتیجش همون شلاغسسس:pichak29: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ قاااااه ترکیدم از خنده خفه نشی اسی سنگ پا هم بد نیستا! این چه وضعه خندیدنه ، قاااااه یعنی چی :ws52: سنگ پا بد نیست!!! هم سیاهه ، هم سوراخ سوراخ،بو هم میده،تازه سنگ پای قزوین هم نیست،سنگ پای عربستانه!! 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ برو خودت دستگیرت میشه وایییییییی دلم خواست ... میون بر نداره ؟ بابا تحمل دوری ندارم دیگه :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ واییییییییدلم خواست ... میون بر نداره ؟ بابا تحمل دوری ندارم دیگه :pichak29: برو دادا جا نمونی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :w74::w74::w74:نکنه نتیجش همون شلاغسسس:pichak29: از اون بدتر،اتفاقا من یک شب خواب دیدم رفتم بهشت،باور کنین راست میگم. دیدم یه غلمان هیکلی همه را به صف کرده و********** من با هزار بدبختی از این پاداش الهی فرار کردم........ 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اسی جون من مجبورم بازم این سوالو بپرسم؟آخه کی رفته اون دنیا این همه خبر اورده؟.................... تا کی باید این خرافاتو بشنویم؟ مسی مجلسی خودش مرمرارو تست کرد و خبر آورد! قاااه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اسی جون من مجبورم بازم این سوالو بپرسم؟آخه کی رفته اون دنیا این همه خبر اورده؟.................... تا کی باید این خرافاتو بشنویم؟ میگن تا ملت خرند،رندان خر سواری میکنند..... کاری نمیشه کرد،قانون طبیعت میگه،باید احشام باشند تا گوشتخواران زنده بمانند. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده